سلام..یه سوال کردم هیچکس جواب نداد..سامسونگ های جاوا با برنامه های جاوا مثل اپرا اینترنت میرن؟
سلام..یه سوال کردم هیچکس جواب نداد..سامسونگ های جاوا با برنامه های جاوا مثل اپرا اینترنت میرن؟
همه این کارها و امتحان ها رو انجام دادم. اما وقتی sms میزنم به هر سونی اریکسونی با عنوان ناشناس میره؟!!
چکار باید کرد؟
---------- Post added at 10:49 AM ---------- Previous post was at 10:45 AM ----------
یه سوال دیگه؟ بعضی پیامکهایی که به گوشیم میاد بهم ریخته میاد. چکار باید کرد؟
بله، من خودم از Opera Mini استفاده می کنم.
به صفحه اين گوشي حداکثر تا چقدر فشار وارد کردن مشکلي پيش نمياره.
اگه ممکنه هم به صورت کيفي بگيد و هم به صورت کمي gr/mm2
سلام من بلاخره بین جت و ا ستار، استار رو گرفتم.چون قیافه و تاچ استار فوق العاده است.... فقط این که گارانتی مایکروتل اصلا نبود و گارانتی به درد نخور بود 175 -180 تومن...منم از طبقه 5 علا الدین خریدم 164 تومن بدون گارانتی...ایشالا که مشکل پیش نمیاد!
فقط یه سوال در مورد شارژ ...شارژش که تموم شد بذارم چقد تو شارژ بمونه برای شارژ اولیه؟همین یا باید یه بار دیگه هم بذارم تو شارژ به مدت طولانی؟
مرسی
گرون گرفتی. ما دو ماه پیش یکی گرفتیم 162 تومن.گارانتی مایکروتل.
یک کوکی هم گرفتیم 154 تومن. اونم گارانتی کامتل.
ولی تو استار کیف و قلم نوری نبود. فقط فریمورش جدید بود. اما کوکی آخرین فریموره ، همراهش کیفم بود.
میگن استار جدیداش کیف و قلم هم داره درسته؟
Last edited by majid_sd2009; 03-02-2010 at 21:22.
ّبله یه کیف و یه قلم هم هست...نقره ای گرفتم.فارسی هم داره...
کلا گارانتی مایکروتل دیگه نیست(تمام مغازه های 6 طبقه علا الدین رو تقریبا گشتم یکی در میون!!) اصلا نیست....یکی دو تا گارانتی هست که حتی ادرس رو کارت گارانتی شون ننوشتن! ادرسو نوشتن: 1- خ انقلاب 2-خ حافظ!!!!!!!!!)
فک کنم به خاطر همین کیف و قلم قیمتا رو بردن بالا .چون قیمت بقیه گوشیا زیاد نشده بود.خودمم خیلی تعجب کردم!
اما عالیه خیلی راضیم....الان چند ساعته دارم دفترچه رو میخونم و با گوشی کار میکنم شارژش تکون نخورده!باورم نمیشه منی که N73 داشتم! خیلیم سرعتش بالاست!تاچ و کیفیت صفحه هم عااااالی! فک کنم بهترین گوشی ایه که تا حالا خریدم !
فیرم ورش هم اینه : S523AJPIK3
حیف که تشخیص دست خط نداره!
شارژ رو راهنمایی نمی کنین چیکار کنم بعد خاموش شدنش؟(اگه خاموش بشه!!!!!)
این گوشی چرا یه خط شارژم خالی نمی کنه! خسته شدم دیگه! کل گوشیو یاد گرفتم همه چیشو میخوام بذارم شارژ شه دیگه که بعدا بزنم پی سی برنامه بریزم...حوصلم سر رفت!!!!![]()
اتفاقا ما یک n73 داشتیم با این استار عوض کردیم.
چرا تشخیص دست خط داره، تست کردی؟
باتریس خیلی سگ جونه
فک نکنم الان هم بزنی به شارژ مشکلی براش پیش بیاد.
کوکی ما که اینطوریهلازم نیست شارژش تموم شه همینجوری هم بزنی کاریش نمیشه. نسل جدیده
مثل آیفونه. فقط سریع باتریش تموم میشه من دو سه روزی یک بار شارژ میکنم.![]()
وااااااااااااااااااااایگوشی 160 تومنی خریدم تشخیص دست خط فارسی و انگلیسی هم داره !
باور نکردنیه ! دم سامی گرم! آی لاو سامی!
![]()
Last edited by pantheia; 03-02-2010 at 22:30.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)