خب بین مدل بالایی که سیگیت هست و WD blue کدوم رو انتخاب کنم؟
به سوال دومم جواب ندادی ها
خب بین مدل بالایی که سیگیت هست و WD blue کدوم رو انتخاب کنم؟
به سوال دومم جواب ندادی ها
هارد های وسترن و توشیبا چطوره یکی از آشناها سگیت داشت تو 2 سال هاردش بدسکتور شد سوختش در صورتی که 5 ساله 160 مکستور دارم آخ نگفته
آره منم مکستور 160 دارم 6 ساله استفاده کردم بزنم به تخته سالمه
داداش من فروشنده هستم
توشیبا خیلی خرابی داره . باور کن یکی رو بستم رو سیستم اصلا دتکت نشد. البته اروزن ترم هست
ولی سیگیت و وسترن مناسب هستن . ضمنا مکستور در حال حاضر متعلق به سیگیت هست !!
ضمنا سوختن هارد دلایل مختلفی میتونه داشته باشعه باشه . استفاده از پاور بی کیفیت یکیشه. مثلا این پاورهای درجه 2 ارزون زیره 50 تومن رو اگه با تستر تست کنین میبینین که اکثرا شاخه 3 ولتش یا ولتاژ اضافه داره یا کم داره که مستقیما روی هارد تاثیر داره و کلی دلیل دیگه . ممکنه کسی وسترن داشته باشه واین بلا سرش بیاد . خود من 3 4 ساله سیگیت 7200.12 دارم بدون مشکل کار میکنه
آقا سعید شمام هارد 160 رو زیره 70 میخرن ازت
درود
2 ترا اکسترنال مای پاسپورت الترا چه فرقی با مای پاسپورت معمولی داره؟
کدومش بهتره؟
Last edited by mojtaba2321; 22-12-2013 at 10:06.
سلام .
مهمترين تفاوتهاي ظاهري شامل موارد زير هست :
1. ضخامت كمتر .
2. وجود يك كيف پارچه اي در مدلهاي ultra
3. امكانات نرم افزاري بيشتر (cloud backup) در مدلهاي ultra .
ولي در مورد تفاوتهاي فني دقيقاً نميشه اظهار نظر كرد ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) . من فكر ميكنم مدل ultra بخريد بهتر باشه .
من یه WD ultra خریدم چون هرچی گشتم slim پیدا نکردم اصلا اسمش رو هم نشنیده بودند. ممنون از راهنمایی های شما خیلی بهم کمک کرد.
دوست عزیز همونطور که گفتم من یه ultra خریدم اما کیف پارچه ای توش نداره. روی همشون باید باشه؟؟؟؟؟
made in مالزی هستش چه فرقی با تایلند داره؟ ممکنه دللیلش این باشه و بخاطر همین کیف رو نداره؟؟
والا در سايت اصلي نوشته كه بايد Soft pouch موجود باشه . نميدونم چرا براي شما اين كيف وجود نداشته !
Package Includes
- Portable hard drive
- USB cable
- WD SmartWare Pro software
- Soft pouch
- Quick Install Guide
من بالاخره ultra رو خریدم
توی بازار شیراز اصلا slim نبود.
هنوز بازش نکردم ببینم کیف پارچه ای داره یا نه.
احتیاج به پارتیشن بندی داره؟
موقع اولین استفاده مورد خاصی هست که باید اجرا بشه؟
کلا برای نگهداریش هر توصیه خاصی دارید بگید.
ممنون.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)