تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 194 از 1024 اولاول ... 94144184190191192193194195196197198204244294694 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,931 به 1,940 از 10239

نام تاپيک: ✔ کنــکور 89 ؛ مشاوره - برنامه ریزی - شیوه های برتر

پروفشنال soheiltaker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    اهل تهرانم،تكه ناني دارم،سر سوزن ذوقي،ولي فعلا اصفهان

پيش فرض

.
    راستی بازم چندتا سوال دارم :
    1. تاریخ ادبیات رو چطور بخونم؟ هرچی میخونمشون یادم میره باز!
    2.شعر حفظی ها واسه کنکور میاد؟ اگه میاد چطوریه و چطور بهتره بخونمشون؟
    3. امروز رفتم سر کمکی حسابانم (مبتکران) دیدم انگار بد توضیح داده. خیلی پیچونده. چه کتابی واسه حسابان خوبه؟
    ممنون
    1. عزيز تاريخ ادبيات همينه ، بايد اينقدر تكرار كني تا ملكه ذهنت بشه ... كتاب كلك معلم هم بگير حتما!!
    2. خيلي كم ، 86 دادن ، ولي اگه ميخواي بخوني الان نخون بزار براي ناههاي آخر ،‌اونقدر ارزش نداره
    3. براي حسابان كتابهاي جالبي نسيت ،‌يعني اون موقع كه نبود ، من كتاب انتشارات راه علم ، حسابان و رياضيات پايه ،‌ماشا.. رضوي رو گرفتم ، خوب بود ، سبز كانون هم خوبه
    این کاربر بالایی ما گفت زبان یاد زبان افتادم

من برای زبان از قلم چی اون 4کتاب عمومی ها زبانشو گرفتم به نظر شما بشینم از الان تستاشو بزنم چجوری تستاشو بزنم نمیگم زبانم عالیه ولی تقریبا تموم کردم فقط نگین که برو تیک ایت و از این چیزا بگیر

اگه وقت داري تستهاي كنكوريشو بزن ،‌ضرر نميكني ...
    ولي تاليفياشو بزار براي آزمونات....

2. 2 کاربر از soheiltaker بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز reza-atom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

3. امروز رفتم سر کمکی حسابانم (مبتکران) دیدم انگار بد توضیح داده. خیلی پیچونده. چه کتابی واسه حسابان خوبه؟
    ممنون
    من خودم كتاب سبز كانون رو استفاده ميكنم (فرهاد حامي).نكته هاي كليدي خوبي واسه تست داره !
    تو هر فصل هم كه تموم ميشه يه آزمون جامع مي گيره (سوالاشم سخته) در كل كتاب بدي نيست !
    شما الان ميخواين از روي كمكي ها دوباره مباحث قبل رو جز به جز بخونين يا فقط مرور كنين ؟

4. 2 کاربر از reza-atom بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز reza-atom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

راستي واسه زبان انگليسي نيازه كه گرامر سال اول و دوم دبيرستان رو بخونم؟

داره خودمونی میشه Mehran Malfoy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    راگا

پيش فرض

اساتید گرامی سلام .
    می خواستم چند تا کتاب معرفی کن ، بعدش برم پی کارم :
    1 - کتاب مهر و ماه ( نوشته ی فیاض ) واسه تعلیمات دینی فوق العاده است . روی آیه ها خیلی قوی و حرفه ای کار کرده . یعنی دقیقا همون موضوعی که کتاب های دیگه توش ضعف دارن . درسته که کتاب معروفی نیست ، ولی ارزش خریدنشو داره .
    2 - دانش آموزان پیش دانشگاهی عزیز ، چه ریاضی چه تجربی ، اگه واسه شیمی هر کتابی جز اندیشه سازان سابق ( مبتکران کنونی ) رو بگیرید ، واقعا سرتون کلاه رفته . اصلا و ابدا شک نکنید کتابی با کیفیت و سطح علمیه این کتاب در مورد درس شیمی تا حالا چاپ نشده .
    3 - دیفرانسیل رو ترجیحا با معلم هاتون پیش برید ولی خب تو این زمینه آبی قلم چی واسه جمع بندی موضوعی کتاب خوبی داره . البته به شرط اینکه تست هاش هر چند وقت یه بار مرور بشه .
    4 - واسه گسسته ، انتشارات خوش خوان فوق العاده است . ولی یه کم بالاتر از سطح کنکوره . من اینو به کسانی توصیه میکنم که می خوان از همین الان روزی 8 - 9 ساعت مطالعه کنن .
    5 - واسه ادبیات هم کتاب خود آموز گاج خیلی خوبه . ( البته کلک هک دقیقا مثل اونه . چون جفتشو ساجدی نوشته )
    با اجازه . من دیگه برم پی کارم .

7. 5 کاربر از Mehran Malfoy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه ehsan_manu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

: من همه درسارو کلاس میرم
    مدرسه برم یا نرم؟
    به برنامم کم عمل میکنم
    با خوانواده ام زیاد در گیرم

پروفشنال hosseingrami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام من یه 1 سال 0 نیم هست که به دلیل چند تا درس نتونستن برم پیش دانشگاهی الانم تا دی و به احتمال زیاد تا همو خرداد شاید نتونم پاسشون کنم رشتمم تجربیه و درسامم 3 درس زیست 2 و ریاضی 3 و فیزیک 3 هست!
    حالا یه سوال داشتم اینکه میتونم کنکور بدم بعد اگه قبول شدم پیش رو برم و بعد همون رشته رو برم!
    کلا میشه برام توضیح بدین شرایطش چه جوریاست؟

داره خودمونی میشه Mehran Malfoy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    راگا

پيش فرض

سلام خدمت اساتید گرامی .
    یه توصیه کلی داشتم :
    بهترین برنامه ی ممکن برای یه دانش آموز پیش دانشگاهی، برنامه ی کانونه قلم چیه ( میدونم شاید خیلی ها از حرف من خوششون نیاد ) . البته من منظورم اصلا آزمون های کانون نیست . وقتی که شما توی آزمون های قلم چی ثبت نام میکنید بهتون یه دفترچه میدن که توش مواد درسی هر آزمون رو که هر دو هفته انجام میشه رو نوشته .
    بعد از اون دیگه خودتون باید در طی این دو هفته ، جوری برنامه ریزی کنید که وقتی دو هفته به انتها رسید شما تقریبا روی تمامی مواد آزمون تسلط داشته باشید . دیگه بقیش با خودتونه . میتونید اصلا آزمون ندید ( چون خیلی ها با آزمون های قلم چی موافق نیست ) ولی روز جمعه ، یعنی در انتهای دو هفته از خودتون یه آزمون از هر درس بگیرید .
    اگه این رویه رو تا انتهای سال حفظ کنید . مطمئن باشید خیلی زودتر از اینکه فکرشو بکنید همه ی درساتونو می بندید . خوبیش اینه که هر چند هفته یه بار مواد آزمون دوباره تکرار میشه و به نوعی مرور هم میشن .
    فکر کنم این برنامه با هفته ای 40 ساعت به راحتی امکان پذیره .
    خوش باشید ...
    راستی نماز روزه هاتون هم قبول ( قابل توجه کنکوری ها ، حتی واسه نتیجه هم که شده امسال رابطتون رو با خدا قوی تر کنید )

11. 3 کاربر از Mehran Malfoy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه ehsan_manu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام
    یه راهنمایی میخوام!
    من پیش ریاضی هستم.
    همه درس هارو کلاس نوشتم.
    میخوام مدرسه نرم.
    ولی موندم سر 2راهی چون یه سری میگن نرو یه سری هم میگن برو!!!
    از دوستان کسی که تا الان کنکور داده میتونه بگه که مدرسه و کلاس(بیرون) بری وقت واسه درس خوندن کم نمیاری؟
    ممنون میشم سریع تر جواب بدید
    Last edited by ehsan_manu; 31-08-2009 at 12:48.

پروفشنال alisahaf70's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    در جهان خالق جهان

پيش فرض

من هم کلاس می رفتم هم مدرسه خیلی پشیمونم که مدرسه رفتم بعضی از معلماش واقعا اذیتم کردن و جلو پام سنگ های الکی انداختن اگر 2 جلسه نمی رفتم بیچارم می کردن خیلی وقت واعصابمو به هم ریختن ازمن می شنوی اگر کلاست خوبه همونو برو برای مشکل سربازی هم یک درست مثل دینی قبول نشو نگه دار وقتی مطمِئن شدی قبول شدی برو پاس کن

پروفشنال soheiltaker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    اهل تهرانم،تكه ناني دارم،سر سوزن ذوقي،ولي فعلا اصفهان

پيش فرض

راستي واسه زبان انگليسي نيازه كه گرامر سال اول و دوم دبيرستان رو بخونم؟
    هيچ نيازي نيست
    اصلا گرامر زبان خيلي آسونه ،‌فقط سوم و پيش
    يه كم كه بخوني ميبيني كه تستا از يه الگوي خاص پيروي ميكنه!
    موفق باشي

15. این کاربر از soheiltaker بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •