مثلا می خوان بهترش کنن سال به سال بدتر هم میشه
مشکل دیگه ای که هست واسه خانوما دستشویی مدارس هست که معمولا بهداشت به هیچ وجه رعایت نمیشه
که این مشکل رو باید خود دانش اموزان رعایت کنن
مثلا می خوان بهترش کنن سال به سال بدتر هم میشه
مشکل دیگه ای که هست واسه خانوما دستشویی مدارس هست که معمولا بهداشت به هیچ وجه رعایت نمیشه
که این مشکل رو باید خود دانش اموزان رعایت کنن
عزیز مشکل دسشوییها تو همه مدارس هست
اونم به خاطر این که از هر طبقه اجتماعی تو مدرسههست بعضیا بهداشت را تو خونه هاشونم رعایت نمیکنند چه برسه مدرسه
اولیا مدرسههم که به جای اموزش بلدند به قر و فر خودشون برسند
درسته
مهراریا جون شاید یه سال اولی اینجا داشته باشیم بر نخوره به کسی یه وقت
لیلا جان منظورم سال اولیا نبود
اولیا منظورم مسئولین مدرسه بود خانمم
اره ببخشید عزیز من بد خوندم
درسته اولیای مدرسه معمولا یا دارن نکن بکن می کنن یا به تیپ بچه ها گیر میدن
یادمه سال سوم که بودم با اینکه مدرسم غیر انتفاعی بود زدن هد بند اجباری بود
یکی از بدیهای مدارس هم اینه که هرسال مدیر یا معلمها عوض میشند
یادمه پدبیرستان که بودم تو هر سه سال یه مدیر جدید داشتیم هرکدوم هم نظر و شیوه مدیر قبلی را رد میکرد برا خودش قانون ایجاد میکرذد یکیشون یه سال میگفت باید این کارا کنین سال بعد اونیکی میگفت اون کار اشتباه بوده اینجور باید باشید
اخرشم تاا اخر سال همه سردر گم بودند
خب سلام دوستای گلم..
منم اومدم..
همگی مخصوصا مهرآریای عزیز خسته نباشید.
بحث سر لباسهای مدارس و ضعف های مدارس ایرانه..
منم فکر میکنم نوع و رنگ لباسای مدارس ایران خیلی زشته.
مثلا وقتی من مدرسه میرفتم، همش رنگ توسی، سرمه ای، یا مشکی رو تو هر سال متفاوت میپوشیدیم.
اینا رنگای تیره ای بودن که به نظرم اصلا خوب نیست بچه های زیر 18 سال تو مدرسه از این رنگ لباس استفاده کنن.
مخصوصا اینکه هنرستانی که بودم مانتوهایی با شلوار گشاد سرمه ای به ما داده بودن، که یه چند روزی که از شروع مدارس گذشت، شلوارامونو خودمون تنگتر کردیم.
نظر لیلا جون درسته، حتی ایران با اینکه داره یونیفرما رو رنگ روشن جدیدا انتخاب میکنه، ولی اینقدر این رنگا جیغ و ضایع ان که دخترا روشون نمیشه تو خیابون با این لباساشون راه برن.
حتی بعضی مدارسو من دیدم، از یه رنگ روشن واسه مانتو شلوارای دانش آموزا استفاده میکنن، بعد یه رنگ فوق العاده جیغ و تند و تیز برای مقنعه های بچه ها..
پاک صورت دخترا از ریخت و قیافه میوفته.
=======
حالا اینکه ما ایرانیا از مانتو شلوار و مقنعه استفاده میکنیم تو مدرسه، میگم چه خوب بود حداقل دختر بچه های اول - دوم دبستانی رو به جای مانتو شلوار و مقنعه، بهشون یه دست بلیز دامن شیک میدادن که وقتی میخوان برن مدرسه با شوق لباس بپوشن.
چون هم این بچه ها 6-7 سالشونه، هم اینکه دیگه به سن تکلیف نرسیدن.
نظر شما چیه بچه ها؟
با نظرت موافقم عاطفه جان
عزیزم یه مدرسه غیر انتفاعی بود نزدیک خونه ما دبستان راهنمایی و دبیرستان
فرم اینا یه مانتو تا سر زانو بود با یه شلوار گشاد بعد یه سارافون چهارخونه هم روش باید میپوشیدند مقنعه هاشونم باید نقاب چهار خونه داشته باشه
بیجاره ها دبیرستانیا با اون فرم مسخره ضایع میشدند تو کوچه و خیابون کلاس اولیا هم از بس رو هم رو هم میپوشیدن کلافه بودند قیافه همشون زار و وارفته بود
تازه رنگها چی
دبستان ابی فیروزهای - راهنمایی سبز چمنی و فسفری
دبیرستانیها هم زرشکی و قرمز
من هم ميخواستم نظراتم رو بگم ولي ديدم اصلا حال و حوصله ندارم. خيلي نا اميد شدم . از زندگي از خودم از همه . ديروز نتايج كنكور كارداني رو دادن من قبول نشدم.....
نگار جون ... پس تو که گفتی باید آزمون بدی و این حرفا .... یعنی کلا قبول نشدی ؟
بچه ها امشب هم نتایج کاردانی به کارشناسی میاد ... سر افطار منو دعا کنید .
راستی مهر آریا جون نبینم مریض باشی خانوم خانوما![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)