پس هیچ کدوم از بازیها غیر اصل نیستن درسته؟ یعنی اصلا نسخه آنلاکش و دمو و... همش کشک بود یعنی همه ی بازیهایی که میفروشن مشکلی نداره؟ (ببخشید که دباره پرسیدم ولی میخواستم مطمعن شم؟؟؟)
پس هیچ کدوم از بازیها غیر اصل نیستن درسته؟ یعنی اصلا نسخه آنلاکش و دمو و... همش کشک بود یعنی همه ی بازیهایی که میفروشن مشکلی نداره؟ (ببخشید که دباره پرسیدم ولی میخواستم مطمعن شم؟؟؟)
منم تازه شروع کردم ، قبلا که مبلغ پاداش قهرمانی ها و هر برد هر بازی رو واسه اسپانسرها مشخص میکرد ولی ایندفعه محدودتر شده و یکیش per match واسه برد در هر بازی هستش
بعدیش رو فعلا مطمئن نیستم
دوستان عزیز این مود سیزن به چه دردی می خوره؟؟؟
( خدا را شکر که مشکلی با دسته نداریم )
بازی خیلی بهتر شده و باید با کار تیمی گل بزنی یا دفاع کنی نمیشه با یه نفر گازشو بگیری گل بزنی
این ورلد کلاس هم که جلوی ما رو نگرفت بریم لجنداریش رو امتحان کنیم
بله و از نظر گرافیک واقعا عالی شده بود حتی خود pes بازها هم گفتند از pes 9 بهتر شده
امکان 80% بیاد و اگه بیاد چی میشه
سلام .
FIFA 10 Unlocker هم اومد . این فایل همه چیز میزای توی Fan Shop رو باز میکنه .
لینک دانلود :
میرور :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
روش استفاده :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این پچ رو روی آدرس بازی نصب کنید .
بعد از اتمام نصب ، به صورت خودکار بازی باز میشه .
به Fan Shop برید و همه چی رو باز کنید (همه چیز رایگان خواهد بود) .
بازی رو ببندید و Finish نصب رو بزنید .
از این به بعد همه چی بازه و میتونید به طور عادی بازی رو اجرا کنید.
موفق باشید .
يعني واقعا براي 09 همچنين چيزي اومده بوده؟حرفت چه قدر سنديت داره؟بله و از نظر گرافیک واقعا عالی شده بود حتی خود pes بازها هم گفتند از pes 9 بهتر شده
امکان 80% بیاد و اگه بیاد چی میشه
خيلي سخت بشه باور كرد!
كسي همچين كاري كرده؟
يكي در مورد مود the seasion توضيح بده ببينيم با manager modeچه فرقي داره
توی the seasion شما فقط بازی میکنی و لی تو manager mode باید بازیکن بخری , تمرین بدی , مربی بخری و ...
نكته جالبي كه من امروز بهش برخوردم نبودن فيفا 10 تو ليست بازي هاي ارايه شده و موجود اكثر سايتهاي معتبره و فكر كنم ما بايد منتظر نسخه اي كه 20 اكتبر منتشر ميشه باشيم. راستش من تو كتم نميره كه فيفا بياد توي منوهاي بازي 2تا قسمت جديد رو با كلمه NEW نشون بده كه بگه من اينارو تازه گذاشتم اما توي دمو اينكارو مي كنه. بعد هم من توي اين سايتها به تصاوير نسخه PC نگاه مي كنم اصلا چمنش به اين بيخودي نيست. فكر كنم كلاه بزرگي سره همه رفته و اين همون دموي بازيه كه آنلاك شده. نكته ديگه اينكه سالهاي قبل بعد از اين فيفا ميومد اكثر شركتها نسخه سيلورشون ميدادند تو بازار اما امسال تا ديروز كه من دنبالش بودم كه نبود.
پس هنوز هم بايد شك كرد و مطمئن نبود كه كلاه بزرگي سرمون نرفته
حالا باید چی کار کنیم تا اون پولی که قراره واس حقوق بازیکنا موقع قرار داد بستن باهاشون می پردازیم بیشتر بشه؟
اون ربطی به اسپانسر نداره ، قبل شروع بازی اونجا که مشخصاتتون را وارد میکنید و سطح بازی مثلا لجندری میذارین پایینش هم یه چیز دیگه سوال میکنه که تا world class بیشتر نداره که با تغییر اون مبلغی که بالا نوشته شده عوض میشه که هرچه بیشتر بکنین board به شما سخت تر میگیره و رنگش هم قرمز میشه و مبلغ کمتری واسه خرید و دستمزد بهختون اختصاص میده که اگه سطحش رو پایینتر مثلا آماتور بیارین رنگش سبز میشه و مبلغش هم بیشتر و رئیس باشگاه هم بهتون زیاد سخط نمیگیره و پول بیشتری بهتون اختصاص میده ، وایه خرید و آپگرید استاف و دستمزد و ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)