تو یه ریویو خودنم که شارپ تو این مدل خواسته قیمتو بیاره پایین از همه چی زده، ولی انصافن کیفیت تصویرش خوبه، اگه فیلمهای اکشن نمیبینی از این تلویزیون راضی خواهی بود.
تو یه ریویو خودنم که شارپ تو این مدل خواسته قیمتو بیاره پایین از همه چی زده، ولی انصافن کیفیت تصویرش خوبه، اگه فیلمهای اکشن نمیبینی از این تلویزیون راضی خواهی بود.
به اعداد توجه كن :
c380 سري 3
b690 سري 6
من خيلي وقته يه سوال تو ذهنم بوده!!!
از همون ابتداي توليد تلويزيون ريموت همه نمايشگرها طوريه كه بايد حتما جلوي تلويزيون نگه داشت و شبكه عوض كرد!!!يعني با اين همه پيشرفت و ال سي دي و ال ءي دي هاي جديد و متنوع سيستم بلوتوث نيومده؟؟؟مثل ريموت ps3 كه از هر طرف و مسيري كه بگيري جواب ميده---
حالا همچين نمايشگري هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟
با سلام ممنون پس چطوریه که سری 3 ساخت 2010 هست وسری 6 ساخت 2009 گیج شدم ممنون میشم جواب بدهید
-دوست عزيز در هر سالي تمامي سري ها وجود داره 3-4-5-6-7-8-9
سري بالاتر بودن دليل بر جديدتر بودن نيست
-سال ساخت رو با حروف A-B-C مقايسه كنيد
حالا به نظرت کدومو بخرم
-فكر ميكنم موجوده در سري هاي C8000 و C9000 سام از كنترل هاي بر مبناي WI-FI هم ميتونيد استفاده كنيد :
-همينطور كنترل هايي موجود هستند كه مربوط به HDTV خاصي نيستند وهمينطور كار ميكنند
---------- Post added at 10:00 AM ---------- Previous post was at 09:59 AM ----------
-نظر من 22B690 هست
میشه علتشو بگی اخه همه چی اون 2010 از این بالاتره؟
با سلام.بين سامسونگ c 685 سوني EX 500 و پلاسماي پاناسونيك V20 كدوم رو پيشنهاد مي فرماييد.در اين سطح اگه مدل خاص ديگه اي هم هست معرفي بفرماييد كه حسابي گيج شدم.
[QUOTE=t_tanhayam;5510962]-فكر ميكنم موجوده در سري هاي C8000 و C9000 سام از كنترل هاي بر مبناي WI-FI هم ميتونيد استفاده كنيد :
-همينطور كنترل هايي موجود هستند كه مربوط به HDTV خاصي نيستند وهمينطور كار ميكنند
---------- Post added at 10:00 AM ---------- Previous post was at 09:59 AM ----------
يعني به همه مدلهاي ال سي دي كه اچ دي باشن ميخوره؟؟؟از كجا ميشه خريد؟؟؟بگم چي ميخوام؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)