روی کامپیوتر بازی کردی یا روی XBox360?
روی کامپیوتر بازی کردی یا روی XBox360?
دويدن بازيکن ها تو fifa next که خيلی مسخره بود از pes بدتر بود بعد از نمای دور نميشد تشخيص داد که الان توپ زيره پای کدوم بازيکن مثلاً نميشد گفت که الان زير پای etoo يا abidal
جدا......دويدن بازيکن ها تو fifa next که خيلی مسخره بود از pes بدتر بود بعد از نمای دور نميشد تشخيص داد که الان توپ زيره پای کدوم بازيکن مثلاً نميشد گفت که الان زير پای etoo يا abidal
بابا این فیفاهای که ما رو خفه کردن از بس میگن فیفا دویدنش اله و بله...........اگه امسال نشد سال بعد حتما کونامی رقیب را پشت سر میگذاره
جان هرکی دوست داری این بحث ها رو اینجا مطرح نکنید، آخه روی عقل حرف بزنید تورو خدا!! شما برو یه نگاه به رنک هایی این دو بازی در سال های گذشته بنداز (در سایت های بزرگ) !
Elendil1 جان گیم پلی جدید چی شد من از دیشب همچنان منتظرم
من خودم xbox دارم fifa رو با xbox بازی میکنم و هم pc که با اون pro بازی می کنم
اینطور بگم که هردوشونو بازی می کنم
این حرف شما رو کاملا تایید میکنم تو fifa حرکات فردی شامل دویدن و تکنیک و پاس خوب کار شدن ولی مشکل اینه که توی تمام بازیکنان تقریبا یکی هستش!!!!!!!!!!!
البته به غیر از قدرت بدنی که واقعا عالی کار شده
مثلا با اتوئو می دوید و سرعت بالایی که داره رو حس میکنید حالا وقتی با یحی توره هم که زیاد سرعتی نیست می دوید همون حس رو می کنی که سرعت بالایی داره که در واقع نباید اینطوری باشه
تو fifa به نظرم گیم پلی واقعی تر از pro هست مثلا به گردش دراوردن توپ تو زمین پاس کاری ها گرفتن توپ از حریف کارهای تاکتیکی البته یه مشکل خیلی بزرگ داره اونم دروازبان هست که تقریبا تمامی تک به تک ها 99% گل هستش از طرفی تو pro گرافیگ بالاتر و چهره بازیکنا بسیار شبیه به واقعیت هست که این هم به جذابیت بازی می افزاید
تو انلاین که به نظرم از همه مهمتره واقعا fifa یه سروگردن بالاتره به خاطر سرورهای قدرمندی که داره و باعث میشه ماها که سرعت اینترنت پایینی داریم لک کمتری داشته باشیم یا بهتر بگم اصلا نداشته باشیم نصبت به pro
در کل به نظر من یه سری معایب fifa داره و یه سری معایب هم pro نمیشه گفت کدوم بهتره کدوم بدتر فقط دعا کنید که سازنده هاشون این معایب رو تو نسخه های جدید برطرف کنند
Last edited by p30 vahid; 23-08-2009 at 11:50.
we are waiting...
ما هم wating![]()
ما رو باش که فکر میکردیم FIFA Next چه آش دهنسوزیه.
اینجوری که فیفا بازها میگن فکر کردم آسمون دهن باز کرده و FIfa next به همراه دیوید روتر اومده پایین.
سلام هر چقدر با کیفیت تر باشه بهتره اگه هم خواستی همون 160 مگ رو اپ کن اما قابل ریزوم باشه .
ممنونم
Last edited by MORTAZA.2FUN; 23-08-2009 at 13:37.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)