تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 194 از 1211 اولاول ... 941441841901911921931941951961971982042442946941194 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,931 به 1,940 از 12107

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2010

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

راستشو بخواي من ديروز براي اولين بار fifa 09 رو بازي كردم هيچ شباهتي به بازي فوتبال توش نديدم!
    نميدونم چرا fifa رو يه رغيب براي pes ميدونيد ؟! و چرا اين بازي اينقدر طرفدار داره؟!!!
    روی کامپیوتر بازی کردی یا روی XBox360?

اگه نباشه جاش خالی می مونه UP-SNAKE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    IRAN , tehran

پيش فرض

دويدن بازيکن ها تو fifa next که خيلی مسخره بود از pes بدتر بود بعد از نمای دور نميشد تشخيص داد که الان توپ زيره پای کدوم بازيکن مثلاً نميشد گفت که الان زير پای etoo يا abidal

3. 2 کاربر از UP-SNAKE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز joey jordison's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

دويدن بازيکن ها تو fifa next که خيلی مسخره بود از pes بدتر بود بعد از نمای دور نميشد تشخيص داد که الان توپ زيره پای کدوم بازيکن مثلاً نميشد گفت که الان زير پای etoo يا abidal
    جدا......
    بابا این فیفاهای که ما رو خفه کردن از بس میگن فیفا دویدنش اله و بله...........اگه امسال نشد سال بعد حتما کونامی رقیب را پشت سر میگذاره

آخر فروم باز Elendil1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Númenor

پيش فرض

جان هرکی دوست داری این بحث ها رو اینجا مطرح نکنید، آخه روی عقل حرف بزنید تورو خدا!! شما برو یه نگاه به رنک هایی این دو بازی در سال های گذشته بنداز (در سایت های بزرگ) !

اگه نباشه جاش خالی می مونه Konami_Pc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    قلبــــ عـــشقمــ

پيش فرض

Elendil1 جان گیم پلی جدید چی شد من از دیشب همچنان منتظرم

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

من خودم xbox دارم fifa رو با xbox بازی میکنم و هم pc که با اون pro بازی می کنم

اینطور بگم که هردوشونو بازی می کنم

این حرف شما رو کاملا تایید میکنم تو fifa حرکات فردی شامل دویدن و تکنیک و پاس خوب کار شدن ولی مشکل اینه که توی تمام بازیکنان تقریبا یکی هستش!!!!!!!!!!!

البته به غیر از قدرت بدنی که واقعا عالی کار شده

مثلا با اتوئو می دوید و سرعت بالایی که داره رو حس میکنید حالا وقتی با یحی توره هم که زیاد سرعتی نیست می دوید همون حس رو می کنی که سرعت بالایی داره که در واقع نباید اینطوری باشه

تو fifa به نظرم گیم پلی واقعی تر از pro هست مثلا به گردش دراوردن توپ تو زمین پاس کاری ها گرفتن توپ از حریف کارهای تاکتیکی البته یه مشکل خیلی بزرگ داره اونم دروازبان هست که تقریبا تمامی تک به تک ها 99% گل هستش از طرفی تو pro گرافیگ بالاتر و چهره بازیکنا بسیار شبیه به واقعیت هست که این هم به جذابیت بازی می افزاید

تو انلاین که به نظرم از همه مهمتره واقعا fifa یه سروگردن بالاتره به خاطر سرورهای قدرمندی که داره و باعث میشه ماها که سرعت اینترنت پایینی داریم لک کمتری داشته باشیم یا بهتر بگم اصلا نداشته باشیم نصبت به pro

در کل به نظر من یه سری معایب fifa داره و یه سری معایب هم pro نمیشه گفت کدوم بهتره کدوم بدتر فقط دعا کنید که سازنده هاشون این معایب رو تو نسخه های جدید برطرف کنند
    Last edited by p30 vahid; 23-08-2009 at 11:50.

8. 9 کاربر از p30 vahid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال bbp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

واسه تو همون 160 مگ رو آپ می کنم!!!! واسه بقیه با چه حجمی بذارم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    we are waiting...

آخر فروم باز SA3EDLORD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

آخر فروم باز smallfrank's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

ما رو باش که فکر میکردیم FIFA Next چه آش دهنسوزیه.
    اینجوری که فیفا بازها میگن فکر کردم آسمون دهن باز کرده و FIfa next به همراه دیوید روتر اومده پایین.

اگه نباشه جاش خالی می مونه MORTAZA.2FUN's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    Azerbaycan

پيش فرض

خب میخوام که آپلودش کنم ، تو هاست سایت آپلودش می کنم ، در نتیجه هم مستقیمه و هم رزیوم داره، در ضمن حدود چه حجمی آپ کنم خوبه ؟
    سلام هر چقدر با کیفیت تر باشه بهتره اگه هم خواستی همون 160 مگ رو اپ کن اما قابل ریزوم باشه .
    ممنونم
    Last edited by MORTAZA.2FUN; 23-08-2009 at 13:37.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •