سلام من می خوام وارد Manage بشم بعد ارور زیر رو میده چی کار کنم فقط تروخدا نگید ویندوز عوض کن!!
![]()
سلام من می خوام وارد Manage بشم بعد ارور زیر رو میده چی کار کنم فقط تروخدا نگید ویندوز عوض کن!!
![]()
Last edited by Sasuke-7; 02-10-2009 at 18:38.
با نصب مجدد درایور این گزینه اومد ولی چیز خاصی نیست
من هدفم اینه که گزینه wait for vertical sync رو فعال کنم مثل ویندوز ویستا و ایکس پی
اما این هیچ گزینه ایی برای تنظیم نداره
یکی اینکه من درایور اسکنرم تو 7 جواب نمیده و خود سایت و اینها هم نداره..یکی گفت از طریق خود اپدیت ویندوزت انجام بده..جواب میده..باید از کجا اینکار رو انجام بدم
ای بابا, شما چقدر این سوال رو میپرسید!؟ خوب اگه تا حالا جواب نگرفتی معنیش اینه که همه عین من جواب سوالتون رو نمیدنن!!!
من جای شما بودم یه سرچی تو گوگل میکردم.
درود
کدوم ارور؟!!!!
درود
اینکه کاری نداره، تو Device Manager رو آیکون اسکنر کلیک راست کن و Update Driver رو بزن و بعد هم گزینه Search Automatically For ... رو بزن. البته به اینترنت وصل باش. بعد چند دقیقه خودش finish میده.
سلام..
کسی میدونه که چطوری باید پسوردی که توسط BitLocker روی یکی از درایو هام گذاشتم رو حذف کنم؟!
وقتی رو درایو مورده نظر کلیک راست میکنم و Manage BitLocker رو انتخاب میکنم و بعد Remove Password From This Drive انتخاب میکنم اروره زیر رو میده:
ویرایش:مشکلم حل شد!
Last edited by Persian_Gun's; 03-10-2009 at 10:30.
با سلام
دوستان متاسفانه نمیشود در ویندوز سون فایلها و پوشه ها را بصورت منوال یا دستی مرتب و تغیر مکان داد
دوستان راه حلی به نظرشان میرسه ؟
یا کسی این مشکل من را دارد ؟
سلام
از وقتی ویندوز 7 نصبیدم درایو C داره پر میشه هر روز داره بیشتر پر میشه !
ویروس چیزی هم نیستش !
شما هم این مشکل رو دارید ؟
مشکل چیه؟
من ویستا 64 بیتی دارم روی درایو c هست میخوام ویندوز 7 32 بیتی روی همون درایو نصب کنم چطور نصب کنم تا ویندوز ویستا رو هم داشته باشم upgrade کنم یا custom
نصب دو ویندوز 32 بیت و 64 بیتی در یک درایو من در سایت های خارجی ندیدم که توصیه شده باشه و اصلا انجام شده باشه !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)