بچه ها کسی یک مسنجر خوب سراغ نداره برا این گوشی؟ من چند تا نصب کردم کار نمیکنه میگه یوزر و پسوردت اشتباهه
بچه ها کسی یک مسنجر خوب سراغ نداره برا این گوشی؟ من چند تا نصب کردم کار نمیکنه میگه یوزر و پسوردت اشتباهه
چرا داره خوبشم دارهبچه ها کسی یک مسنجر خوب سراغ نداره برا این گوشی؟ من چند تا نصب کردم کار نمیکنه میگه یوزر و پسوردت اشتباهه
من اینترنت گوشيرو فقط برای همين مسجنرش فعال کردم. يه برنامه ای هست به اسم SH Messenger ، تقريبا جزو معروف ترين مسنجر ها هست ، تو انجمن جاوا هم ميتونی لينکای آخرين ورژنشو پيدا کنی ، نرم افزار رو دانلود ميکنی ، تو سايتش خيلی راحت ثبت نام ميکنی ، بعدش با گوشی با هر آی دی که خواستی ميتونی آنلاين بشی
از اپرا بيشتر معتاد ميکنه![]()
ممنون ebuddy نصب کردم مشکلی نداره
تو سایتشم عضو شدم لمسی هم هست خوبه .
دوستانی که از sh messenger استفاده کردن :
برنامه براشون فول اسکرین میشه ؟
کیبورد مجازی گوشی موقع تایپ کجا میاد ؟
کلا میشه راحت باهاش نوشت ؟ ( با کیبورد مجازیش ؟ )
من از Nimbuzz استفاده میکنم..(فکر نمیکنم جایزه داشته باشه..من بخاطر کیفیتش استفاده میکنبچه ها کسی یک مسنجر خوب سراغ نداره برا این گوشی؟ من چند تا نصب کردم کار نمیکنه میگه یوزر و پسوردت اشتباهه)
(خودم کیبرد مجازی این رو حذف کردم)
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدDownloadکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
setup
launch
Creat a new account
بعدش یورز و پسورد (هرچی عشقتون کشید)میزارین براش...................................در آخر هم Id و Pass (یاهو یا...) رو مشخص میکنید.......بعدش هم مینویسه Connecting و بعدش Checking Contact List و تمام....
![]()
پس چه جوری باهاش تایپ میکنی !؟
خوب دوستان امروز رفتیم شورای حل اختلاف، دراومد متشاکی یه خانمه!(البته اون در اصل آخرین خریدار گوشی بوده دیگه از شانسش....
). حالا سه شنبه باید برم دادسرا تازه بعدش که نیابت گرفتم برم سمنان!
پی نوشت: پست شماره 1936 من شد پست شماره 1937 تاپیک کوکی!![]()
سلام یک مسنجر میخوام مصرفش کم باشه و کیبرد افقی هم داشته باشه .راستی با کوکی اومدم
من ebuddy کار می کنم، مشکلی ندارم....نمی دونم نرخش چه جوریه ولی کیبورد کامل داره و...سلام یک مسنجر میخوام مصرفش کم باشه و کیبرد افقی هم داشته باشه .راستی با کوکی اومدم
منم با همونم ولی کیبرد کامل نداره کهمعمولی داره و وقتی هم که میچرخونم کیبرد کاملش نمیاد
چجوریه؟
آخرین نسخش هم هست.
دو دقیقه هم با اینرتنت همراه اول رفتم 700 تومن کم کرد.
ولی چه میکنه این ایرانسل![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)