ممنون از همه...
ممنون از همه...
کسی با این مدل کارکرده ؟ کانفیگ و امکاناتش خیلی عالیه کسی خبر داره با گارانتی وارد بازار شده یا نه اگه شده قیمت بدید ممنون میشم...
SONY : VPCF21AFX/B
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این همون مدل sony f217 3d که تو بعضی کشورها به این نا م خونده میشه الانم وارد بازار شده البته با گارانتی متفرقه
با قیمت بالا ی 3 ملیون اگه با گارانتی ایران رهجو بخواهی باید یکی دو ماه صبر کنی
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تو سایت فروش سونی آمریکا که چک کردم همین که تو پست قبلیم هست قیمتش حدود 2000 دلار هست چجوری حساب کردن شده 3 میلیون؟این همون مدل sony f217 3d که تو بعضی کشورها به این نا م خونده میشه الانم وارد بازار شده البته با گارانتی متفرقه
با قیمت بالا ی 3 ملیون اگه با گارانتی ایران رهجو بخواهی باید یکی دو ماه صبر کنی
]
ایران رهجو وارد کنه قیمت پایین تره یا همینه؟
vaio ea 45
تو خیلی از کشورها قیمتش به پول خودمون تقریبا همون 3 ملیونه البته اینم بگم قیمت یه مدل پاینترش sony f215 3d که فقط تو cpu فرق داره با گارانتی متفرقه بین 2300000 تا 2600000 که فکر کنم مناسب تر باشه باید منتظر موند تا ببینیم ایران رهجو کدومشو وارد میکنه
سلام آقای majid_potter گرامی
متشکرم از جواب شما
قیمتش چند هست؟
گارانتیش چی باید باشه؟
با سلام خدمت دوستان
من یه لب تاب سونی دارم سری e که ویندوز 7 اورجینال 64 بیتی که وقتی درایو سی رو فرمت کردم دیگه نتونستم ویندوز اورجینال رو ریستور کنم ایا راهی هست .
در ضمن سی دی یا دی وی دی همراه لب تاب نبود برای ریستور برای اولین بار که لب تاب رو روشن کردم ویندوز ریستور شد و خودش شروع کرد به نصب کردن حالا دیگه این کارو نمیکنه
میشه راهنماییم کنین
ممنون
دوستان نت بوک ( همین لپ تاپ های کوچیک) های سونی قیمتش چنده حدودا!؟ چند تا مدل داره!؟ مرسی
سلام رفتم توی سایت سونی استایل یه مدل دیگه از سری اس رو گذاشته بود به اسم sa
این مدل با sb چه فرقی داره؟
وارد ایران شده؟
اینم لینکش:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by mahdi-001; 17-06-2011 at 16:39.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)