بچه ها من پیکان رو برا gta iv دانلود کردم الان نمیدونم چجوری باید تو قسمت بازی اجراش کنم
دوتا فایل هستش که باید یه جایی ریخته بشن
بچه ها من پیکان رو برا gta iv دانلود کردم الان نمیدونم چجوری باید تو قسمت بازی اجراش کنم
دوتا فایل هستش که باید یه جایی ریخته بشن
پیکان؟ ماشین قحط بود؟
یه مدل لمبرگینی داره که اگه پیدا کنی دیگه دنبال پیکان نمی ری
یعنی پرواز می کنه
باید برنامه SparkIV رو دانلود کنی
اونو نصب کردم اما نمیدونم چجوری کار میکنه
ببینید اولا برنامه رو اجرا کنید بعد Browse رو بزنید بعد از شناسایی مکان بازی به صورت اتوماتیک از قسمت سمت چپ برید
شاخه PC رو پیدا کنید
بعد زیر مجموعه models
بعد روی cdimages کلیک کنید بعد از روی قسمت سمت چپ روی vehicels.img کلیک کنید تا لیست ماشینها بیاد
حالا اسم ماشینها ظاهر شده شما باید اون فایل ماشینی که دانلود کردید همون 2تا فایل رو به اسم ماشین مورد نظر در داخل بازی تغییر بدید بعد که تغییر دادید از بالای پنجره import رو بزنید میتونید 2تا فایل رو بیارید
در آخر هم Save رو بزنید حتما
سعید جان فکر میکنی که پیکان حال نمیده
ولی توی این بازی ها که همه ماشین های مدل بالا هست و توی آمریکا هست پیکان یه حال و جذابیت خاصی داره توی بازی
الان همین بازی که توی امضا من هست هم ما با وجود کامیون های توپ و ردیفی که داره دنبال کامیون های ایرانی براش هستیم خیلی حال میده جدیدا هم یه بنز برای بازی پیدا کردیم که من فقط با اون بار می برم![]()
راستی دوست عزیز یه زحمت میکشی لینک دانلود این پیکان رو اینجا هم بزاری که ن هم دانلود کنم یه حالی توی بازی بکنم
آخه من اکثرا با تاکسی نقل مکان می کردم
اما جدا اگه همون تاکسی هاش پیکان می شد خیلی باحال می شد
حالا تاکسی که به کنار تو فرض کن یه پیکان سفید خوابیده سیستم بستی روش بندازی توی شهر های آمریکا بین اون همه ماشین مدل بالا تازه سر اگزوز هم برداشته باشی صدای نازی میده وقتی باهاش رانندگی کنی بعد بری باهاش با اعتماد به نفس دختر هم بلند کنی
خودت تصور کن چه حالی به آدم میده سعید جان
---------- Post added at 09:46 PM ---------- Previous post was at 09:45 PM ----------
حالا تاکسی که به کنار تو فرض کن یه پیکان سفید خوابیده سیستم بستی روش بندازی توی شهر های آمریکا بین اون همه ماشین مدل بالا تازه سر اگزوز هم برداشته باشی صدای نازی میده وقتی باهاش رانندگی کنی بعد بری باهاش با اعتماد به نفس دختر هم بلند کنی
خودت تصور کن چه حالی به آدم میده سعید جان![]()
راستی مگه می شه تو این سری با اعتماد به نفس یه کارایی انجام بدی؟!
از این نظر فقط یه مورد خیلی کوتاه داشت و کلا بازی ضعیف بود
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)