تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 194 از 334 اولاول ... 94144184190191192193194195196197198204244294 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,931 به 1,940 از 3333

نام تاپيک: تیبا ( TIBA )

M Ơ Ɗ Є Ʀ ƛ Ƭ Ơ Ʀ VAHID's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    "فروم" ها خانه دوم ما

پيش فرض

علی جان پس خبر نداری !!!!
    سیتروئن سال در کشورهای حاشیمون حدود 12 میلیون قیمت داره.
    یعنی هم قیمت تیبا.
    توجه کن نگفتم زانتیای خودمون.... زانتیای ما محصول حدود 20 الی 30 سال پیش سیتروئنه و عملا از رده خارجه .
    ضمنا سمند هم داره با قیمتی همین حدود به تموم دنیا صادر میشه....
    یه سوال از خودت میپرسم.
    فرض کن الان مثلا توی یک کشور ازین جاهایی باشی که ماشینای ایرانم میاد.
    بازار خارجم هست.
    خودت میری 12 میلیون میدی تا ماشینی بخری که دیگه اسمش بسه و کیفیتش تو همون اسمش مشخصه چه برسه به خودش
    یا اینکه 12 میلیون میذی تا تیبا بخری یا پراید بخری 8 میلیون یا مثلا سمند بخری به فلان قیمت !؟
    خوب معلومه اگه بخوان به قیمتی که به ما میدن به خارج بدن سمند و پراید و کل محصولات ایران رو نمکی هاشونم نمیخرن!!!! با قیمت مشابه اون ماشینا.
    همه جا که ایران نیست که تعرفه 90 درصدی داشته باشه ورود ماشین و عملا بالای 100 درصدی...
    همه وسایل ماشین خارجیو هم باز کنن و ....
    در همه دنیا رقابت وجود داره.
    ما محکومیم به خرید از سایپا و ایرانخودرو حتی با قیمت 10 برابر
    چون اصلا رقیب ندارن.
    تعرفه رو نگاهی بنداز.
    اون وقت اصلا با خوندن این خبر تعجب نمیکنی

داغ دلمون رو تازه کردی ..........تا کی ما باید اشغال بخریم با قیمت بالا
    ماشین های این دو شرکت مسخره هم همش از رده خارج شده ها هستن..

2. این کاربر از VAHID بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

سلام امیر جان.باور میکنی تا حالا خودم به شخصه فقط شما رو دیدم که از مصرف ماشینت ناراضی هستین؟
    از صمیم قلب ارزو میکنم مشکل ماشینت هرچه سریع تر حل بشه.
    حتما دنبالشو بگیر.
    انشالا درست میشه.
    چون من با چند نفر صحبت کردم طرف میگفت با کولز داره 100 6 میسوزه!
    همشم کولرم روشنه چون گرما دوست ندارم ....
    خیلی از مصرفش راضین اینایی که من دیدم.
    دنبالشو بگیر.
    چک کنن شاید مشکل شما هم حل بشه امیر جان.
    اگه الانکه گارانتی داره کوتاه بیاین و درستش نکنن یه ماشین پر مصرف میمونه رو دستتون که همیشه باید بنزین اضافی بدین بهش.
    ولش نکن ....
    اميدوار با استفاده بيشتر از ماشين مصرفش پايين بياد .من امروز از چند نفري كه ماشينشون براي سرويس اوليه آورده بودن پرسيدم همه مي گفتن بين 8 - 10 مصرف ميكنه
    Last edited by امير رسول; 26-07-2011 at 11:59.

داره خودمونی میشه rgh2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

اینجور که معلومه خوش شانسی هم توی این قطعه وکیفیت اون مهمه.
    توی تعویض اینجور موارد یه جورایی بند پ میتونه راه گشا باشه.
    وگرنه راحت عوض نمیکنن ....
    یه نفر یادم میاد که گریبکس پژوش مشکل داشت و با پارتی عوضش کرد و نوع با کیفیتی روش گذاشت.
    امیدوارم مشکل شما و دوست دیگمون حل بشه و مصرفتون درست بشه .
    دقيقا همينطوري هست ،واقعا خريد ماشين ايراني شانسي هست
    تيبا ها هم مثل بقيه ماشين هاي ايراني بگير نگير داره
    اميدوار با استفاده بيشتر از ماشين مصرفش پايين بياد .من امروز از چند نفري كه ماشينشون براي سرويس اوليه آورده بودن پرسيدم همه مي گفتن بين 8 - 10 مصرف ميكنه
    اكثر تيباها مصرفشون 8-10 هست ،بعيد هست بعد از استفاده بيشتر مصرفش كمتر بشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

منم دارن تو 100 تا 10 تا ميسوزونم
    براي 8 اين ماه ميرم سرويس اوليه ببينم درست ميكنن يا نه

داره خودمونی میشه mess10's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

ببین دوست عزیز بحث من جاده و .... اینا نیست!
    شما یه تستی انجام دادی که نمیشه ملاک قرارش داد!اصلا تا چه دنده ای پر کردین اصلا تا چه دنده ای جلو بودین و خیلی چیزایه دیگه...

دوست عزیز من نمیدونم از شما بزرگترم یا شما بزرگتری!
    اما یه نصیحت برادرانه دارم که امیدوارم یه یوقت به دل هم نگیرید!
    هیچوقت به این راحتی به کسی حرفی رو نبندید و تهمت نزنید! شما از کجا میدونی من رانندم یا نیستم؟!
    شما اگه راحتی بگو تیبا سمند ef7 رو حتی تو شتاب اولیه میگیره و کسی هم جلودارت نیست! من در همین حد تذکر بسنده میکنم!

خوش باشی!
    به هر حال ببخشین.ما کوچیک شمایم.فقط فیلمو دانلود کن ببین چه شتابی داره تو شتاب اولیه حرف نداره.منم نگفتم تیبا از سمند بهتره میگم تو شتاب اولیه نمیتونه تیبا رو بگیره

7. این کاربر از mess10 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

حرفهایه شما درسته و یه منطق هست!
    الیته ریو که شما بحث میکنی قدرتش با پارس و سمند معمولی یکی! وزنش از ال90 سبکتره! گیرباکس بهتری نسبت به پارس داره! پس میبینین تویه این حالت این موضوع قابل درک هست!
    اما تیبا یه خودرو 80 اسبی هست و وزن به مراتب سنگینتر نسبت به پراید!
    تیبا هرچقدر هم گیباکس خوبی داشته باشه نمیتونه حرفی برایه زدن داشته باشه! خیلی هم باشه فقط درهمون دنده یک و حتی میشه گفت در آخر دنده یک هم عقب میوفته!
    منم فکر نمیکنم تست ایشون فقط در مورد دنده یک باشه!چون اگه فقط دنده یک بوده که دیگه نمیشه گفت قیاس به این!
    بله اگه بیان توضیح بدن تا چه سرعتی رفتن ما هم بهتر روشن میشیم!
    البته اینم اضافه کنم خدایی نکرده من منظورم زدن تهمت دروغ گویی به اون دوست عزیزمون نبود!
    بلکه من تستشون رو ایراد دار دونستم
    دوست عزیز این فیلیمی که گذاشتم کمه.ولی به خدا ما تا سرعت 150 کیلومتر مسابقه دادیم تو سرعت 150 سمند خیلی نزدیک شده بود یعنی تقریبا اومده بود برای سبقت.باور کن دوست عزیز اصلا نمیخوام بی احترامی کنم.ولی شما دیشب گفتی تیبا شتاب اولیشه اگه به پراید برسه این حرفت رو اعصاب رفت.چون خودم با 405 وسمند EF7 تا سرعت تقریبا 140 اصلا نتونست تیبا رو بگیرند.به هر حال اگه بی احترامی کردم به بزرگی خودتون ببخشین
    Last edited by mess10; 27-07-2011 at 06:12.

9. 3 کاربر از mess10 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

دوست عزیز این فیلیمی که گذاشتم کمه.ولی به خدا ما تا سرعت 150 کیلومتر مسابقه دادیم تو سرعت 150 سمند خیلی نزدیک شده بود یعنی تقریبا اومده بود برای سبقت.باور کن دوست عزیز اصلا نمیخوام بی احترامی کنم.ولی شما دیشب گفتی تیبا شتاب اولیشه اگه به پراید برسه این حرفت رو اعصاب رفت.چون خودم با 405 وسمند EF7 تا سرعت تقریبا 140 هیچ کدام نتونستند تیبا رو بگیرند.به هر حال اگه بی احترامی کردم به بزرگی خودتون ببخشین
    آقا این صفر تا صدش چند ثانیه شد؟

چند تا باهاش پر کردی ؟ 200 تا رو میره؟ لاستیک هاش مال خودشه؟

فیلمه نمی آد یه جا دیگه آپ کن
    Last edited by damn; 26-07-2011 at 18:52.

اگه نباشه جاش خالی می مونه captainpersian's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

دوست عزیزم از مطالبی که گذاشتی خیلی ممنون.تست شتاب که شما گذاشتی تا به حال هیچ سایتی نداشته و اگر هم بوده !! اعداد یا ارقامی بوده که دروغ محضه مثل مقاله مجله ماشین که شتاب 0 تا 100 رو 18 ذکر کرده بود.!!!!

من صمیمانه از شما تشکر میکنم بابت وقت و علاقه ای که به تست این مطلب داشتی

برای خرید خودرو چند فاکتور مهمه از جمله شتاب و امکانات سرعت امنیت و ....

در مورد شتاب تست شما تا حدود زیادی ذهن مارو روشن کرد و ذهنیت منفی که از طرف بعضی از دوستان منتشر میشد رو کامل پاک کرد.در مورد امکانات هم این خودرو قابل قبوله و غریب به اتفاق از نرمی خود ماشین و نشیمن گاه اون به نیکی یاد میکنند

تنها بحث کیفیت هستش که امیدوارم روند رو به جلو و خوبی رو در پی داشته باشه.در مورد ظاهر برای بار 1000 میگیم که یه بحث سلیقه ای هستش

در مورد شتاب که صحبت میشه منظور همون دنده 1 و 2 هست که در مورد تیبا به یقین میتونم بگم که سر تر از 206 تیپ 2 و 405 و پرشیا و سمند هستش.
    در مورد مقایسه با ال90 و ریو نمیتونم نظری بدم .به دنده 3 که میرسیم به اصطلاح میگیم ماشین تو دور افتاده.احتمال داره تیبا دنده 3 خوبی نداشته باشه و کمی کند به اون سرعت ایده ال که بخوایم برسه.اما باز قابل قبوله.
    امروز همت داشتم بر میگشتم به تیبا نقره ای دیدم .هرجور که بود خودم رسوندم بهش و چند کلمه ای سوال پرسیدم.

اولین سوالم این بود که ماشین خوبیه؟ در جواب گفت با توجه به امکانات ماشین خوبیه.

ازش پرسیدم شتاب و سرعتش چجوره و با اشاره سر بهش فهموندم که یه گازی به ماشین بده . به خاطر صحبت ما یه کوچولو جلوش باز شده بود اونم نامردی نکرد و با اینکه تو دنده 3 بود ماشین از جا کنده شد و ..........

12. 3 کاربر از captainpersian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2011

4

آقا این صفر تا صدش چند ثانیه شد؟

چند تا باهاش پر کردی ؟ 200 تا رو میره؟ لاستیک هاش مال خودشه؟

فیلمه نمی آد یه جا دیگه آپ کن
    دوست گلم حتما از یه جای دیگه آپ میکنم.تقریبا من با تیبا صفر تا صدش 10 ثانیه شد البته تقریبا.به خدا امشب با 3 ماشین مسابقه دادم 1 پرشیا.405.سمند EF7 تو جاده با هم برابر وایستادیم شمارش معکوس آغاز شد هنوز شماره 2 را نگفته بودند 405 با پرشیا رفتتد منو سمند با 2 ثانیه تاخیر رفتیم دنده 1 تیبا از سمند پیشی گرفت البته خیلی کم. دنده 2 تقریبا به پرشیا نزدیک شدم دنده 3 هم پرشیا هم 405 کاملا جا موندن.فقط منو سمند تقریبا مساوی بودیم سرعت منو سمند به 150 تا رسید یه نگاه به عقب کردم دیدم پرشیا و405 خیلی جامونده بودند دقیقا نمیشه گفت چقدر ولی فکر کنم از 30متر بیشتر بود شایدم کمتر ولی اینو میدونم اصلا به تیبا نمیرسه.شاید تو حداکثر سرعت پرشیا و 405 بتونند تیبا را بگیرند ولی اونم یه کم سخته.
    اینم از دوتا فیلم مسابقه سمند EF7 با تیبا البته این یه تیکه از فیلمهاره لاستیک هاش مال خودشه تقریبا 185تا راحت رفت بیشترم میرفت ولی یه کم جاده خراب بود.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فیلم اول
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دوم
    Last edited by mess10; 27-07-2011 at 06:55.

14. 3 کاربر از mess10 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

دوست عزیزم از مطالبی که گذاشتی خیلی ممنون.تست شتاب که شما گذاشتی تا به حال هیچ سایتی نداشته و اگر هم بوده !! اعداد یا ارقامی بوده که دروغ محضه مثل مقاله مجله ماشین که شتاب 0 تا 100 رو 18 ذکر کرده بود.!!!!

من صمیمانه از شما تشکر میکنم بابت وقت و علاقه ای که به تست این مطلب داشتی

برای خرید خودرو چند فاکتور مهمه از جمله شتاب و امکانات سرعت امنیت و ....

در مورد شتاب تست شما تا حدود زیادی ذهن مارو روشن کرد و ذهنیت منفی که از طرف بعضی از دوستان منتشر میشد رو کامل پاک کرد.در مورد امکانات هم این خودرو قابل قبوله و غریب به اتفاق از نرمی خود ماشین و نشیمن گاه اون به نیکی یاد میکنند

تنها بحث کیفیت هستش که امیدوارم روند رو به جلو و خوبی رو در پی داشته باشه.در مورد ظاهر برای بار 1000 میگیم که یه بحث سلیقه ای هستش

در مورد شتاب که صحبت میشه منظور همون دنده 1 و 2 هست که در مورد تیبا به یقین میتونم بگم که سر تر از 206 تیپ 2 و 405 و پرشیا و سمند هستش.
    در مورد مقایسه با ال90 و ریو نمیتونم نظری بدم .به دنده 3 که میرسیم به اصطلاح میگیم ماشین تو دور افتاده.احتمال داره تیبا دنده 3 خوبی نداشته باشه و کمی کند به اون سرعت ایده ال که بخوایم برسه.اما باز قابل قبوله.
    امروز همت داشتم بر میگشتم به تیبا نقره ای دیدم .هرجور که بود خودم رسوندم بهش و چند کلمه ای سوال پرسیدم.

اولین سوالم این بود که ماشین خوبیه؟ در جواب گفت با توجه به امکانات ماشین خوبیه.

ازش پرسیدم شتاب و سرعتش چجوره و با اشاره سر بهش فهموندم که یه گازی به ماشین بده . به خاطر صحبت ما یه کوچولو جلوش باز شده بود اونم نامردی نکرد و با اینکه تو دنده 3 بود ماشین از جا کنده شد و ..........
    مرسی ممنون دوست گلم.اتفاقا تو دنده 3 تیبا خیلی پر شتابه دنده 3 تا سرعت 125یا 130 تا میتونه بره.اما فیلم مسابقه را حتما ببین.واقعا رانندگی با تیبا لذت بخشه البته به نظر من. تو شهرستان ما تقریبا 2 تا تیبا هست.اولش مسخره میکردن بعد که با هاشون مسابقه دادم باختن...الان میگن عجب ماشین
    اینم یه عکسی از تیبای خوشکل خودم
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •