داغ دلمون رو تازه کردی ..........تا کی ما باید اشغال بخریم با قیمت بالا
ماشین های این دو شرکت مسخره هم همش از رده خارج شده ها هستن..
داغ دلمون رو تازه کردی ..........تا کی ما باید اشغال بخریم با قیمت بالا
ماشین های این دو شرکت مسخره هم همش از رده خارج شده ها هستن..
اميدوار با استفاده بيشتر از ماشين مصرفش پايين بياد .من امروز از چند نفري كه ماشينشون براي سرويس اوليه آورده بودن پرسيدم همه مي گفتن بين 8 - 10 مصرف ميكنه
Last edited by امير رسول; 26-07-2011 at 11:59.
دقيقا همينطوري هست ،واقعا خريد ماشين ايراني شانسي هست
تيبا ها هم مثل بقيه ماشين هاي ايراني بگير نگير داره
اكثر تيباها مصرفشون 8-10 هست ،بعيد هست بعد از استفاده بيشتر مصرفش كمتر بشه
منم دارن تو 100 تا 10 تا ميسوزونم
براي 8 اين ماه ميرم سرويس اوليه ببينم درست ميكنن يا نه
به هر حال ببخشین.ما کوچیک شمایم.فقط فیلمو دانلود کن ببین چه شتابی داره تو شتاب اولیه حرف نداره.منم نگفتم تیبا از سمند بهتره میگم تو شتاب اولیه نمیتونه تیبا رو بگیره
دوست عزیز این فیلیمی که گذاشتم کمه.ولی به خدا ما تا سرعت 150 کیلومتر مسابقه دادیم تو سرعت 150 سمند خیلی نزدیک شده بود یعنی تقریبا اومده بود برای سبقت.باور کن دوست عزیز اصلا نمیخوام بی احترامی کنم.ولی شما دیشب گفتی تیبا شتاب اولیشه اگه به پراید برسه این حرفت رو اعصاب رفت.چون خودم با 405 وسمند EF7 تا سرعت تقریبا 140 اصلا نتونست تیبا رو بگیرند.به هر حال اگه بی احترامی کردم به بزرگی خودتون ببخشین
Last edited by mess10; 27-07-2011 at 06:12.
آقا این صفر تا صدش چند ثانیه شد؟
چند تا باهاش پر کردی ؟ 200 تا رو میره؟ لاستیک هاش مال خودشه؟
فیلمه نمی آد یه جا دیگه آپ کن
Last edited by damn; 26-07-2011 at 18:52.
دوست عزیزم از مطالبی که گذاشتی خیلی ممنون.تست شتاب که شما گذاشتی تا به حال هیچ سایتی نداشته و اگر هم بوده !! اعداد یا ارقامی بوده که دروغ محضه مثل مقاله مجله ماشین که شتاب 0 تا 100 رو 18 ذکر کرده بود.!!!!
من صمیمانه از شما تشکر میکنم بابت وقت و علاقه ای که به تست این مطلب داشتی
برای خرید خودرو چند فاکتور مهمه از جمله شتاب و امکانات سرعت امنیت و ....
در مورد شتاب تست شما تا حدود زیادی ذهن مارو روشن کرد و ذهنیت منفی که از طرف بعضی از دوستان منتشر میشد رو کامل پاک کرد.در مورد امکانات هم این خودرو قابل قبوله و غریب به اتفاق از نرمی خود ماشین و نشیمن گاه اون به نیکی یاد میکنند
تنها بحث کیفیت هستش که امیدوارم روند رو به جلو و خوبی رو در پی داشته باشه.در مورد ظاهر برای بار 1000 میگیم که یه بحث سلیقه ای هستش
در مورد شتاب که صحبت میشه منظور همون دنده 1 و 2 هست که در مورد تیبا به یقین میتونم بگم که سر تر از 206 تیپ 2 و 405 و پرشیا و سمند هستش.
در مورد مقایسه با ال90 و ریو نمیتونم نظری بدم .به دنده 3 که میرسیم به اصطلاح میگیم ماشین تو دور افتاده.احتمال داره تیبا دنده 3 خوبی نداشته باشه و کمی کند به اون سرعت ایده ال که بخوایم برسه.اما باز قابل قبوله.
امروز همت داشتم بر میگشتم به تیبا نقره ای دیدم .هرجور که بود خودم رسوندم بهش و چند کلمه ای سوال پرسیدم.
اولین سوالم این بود که ماشین خوبیه؟ در جواب گفت با توجه به امکانات ماشین خوبیه.
ازش پرسیدم شتاب و سرعتش چجوره و با اشاره سر بهش فهموندم که یه گازی به ماشین بده . به خاطر صحبت ما یه کوچولو جلوش باز شده بود اونم نامردی نکرد و با اینکه تو دنده 3 بود ماشین از جا کنده شد و ..........![]()
دوست گلم حتما از یه جای دیگه آپ میکنم.تقریبا من با تیبا صفر تا صدش 10 ثانیه شد البته تقریبا.به خدا امشب با 3 ماشین مسابقه دادم 1 پرشیا.405.سمند EF7 تو جاده با هم برابر وایستادیم شمارش معکوس آغاز شد هنوز شماره 2 را نگفته بودند 405 با پرشیا رفتتد منو سمند با 2 ثانیه تاخیر رفتیم دنده 1 تیبا از سمند پیشی گرفت البته خیلی کم. دنده 2 تقریبا به پرشیا نزدیک شدم دنده 3 هم پرشیا هم 405 کاملا جا موندن.فقط منو سمند تقریبا مساوی بودیم سرعت منو سمند به 150 تا رسید یه نگاه به عقب کردم دیدم پرشیا و405 خیلی جامونده بودند دقیقا نمیشه گفت چقدر ولی فکر کنم از 30متر بیشتر بود شایدم کمتر ولی اینو میدونم اصلا به تیبا نمیرسه.شاید تو حداکثر سرعت پرشیا و 405 بتونند تیبا را بگیرند ولی اونم یه کم سخته.
اینم از دوتا فیلم مسابقه سمند EF7 با تیبا البته این یه تیکه از فیلمهاره لاستیک هاش مال خودشه تقریبا 185تا راحت رفت بیشترم میرفت ولی یه کم جاده خراب بود.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فیلم اول
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دوم
Last edited by mess10; 27-07-2011 at 06:55.
مرسی ممنون دوست گلم.اتفاقا تو دنده 3 تیبا خیلی پر شتابه دنده 3 تا سرعت 125یا 130 تا میتونه بره.اما فیلم مسابقه را حتما ببین.واقعا رانندگی با تیبا لذت بخشه البته به نظر من. تو شهرستان ما تقریبا 2 تا تیبا هست.اولش مسخره میکردن بعد که با هاشون مسابقه دادم باختن...الان میگن عجب ماشین
اینم یه عکسی از تیبای خوشکل خودم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)