آخرین باری که کنسولت باز شده و کپی خورش کردن کی بوده؟آخرین بازی ای که انجام دادی چی بوده؟
آخرین باری که کنسولت باز شده و کپی خورش کردن کی بوده؟آخرین بازی ای که انجام دادی چی بوده؟
سلام دوستان
الان داشبورد من ورژن 2.0.16202.0 هست؛
و Lt3 هم رو دستگام نصبه؛
آخرین آپدیتی که میشه نصب کرد و به مشکل بر نمیخورم(یعنی اینکه کپی خورم نمیپره) چیه؟
میشه لینک دانلودش رو بدید؟
salam
16517 جدید اومده ولی توسایت xbox 16203 رو برای دانلود گذاشته
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان من ی xbox گرفتم کارکرده
روش ی sims3 بود و باز میشد
رفتم ی blur و crysis3 گرفتم باز نشد
ورژنش 2.0.9199.0 بود اپدیتش کردم به 2.0.15574.0
اما حالا دیگه هیچ کدوم رو باز نمیکنه
در ضمن blur رو اصلا نمیشناسه،dvd گیم هست
crysis رو میخواد اجرا کنه سریع برمیگرده داشبورد
sims رو دیگه نمیشناسه که بازیه
لطفا راهنمایی کنید
کنسولو باید ببری برات کپی خور کنن-احتمالا کپیت پریده
ببر ال تی 3 برات بریزن + آپدیت دشبورد
بعد با خیال راحت هر بازی ای که دوست داری بگیر و بازی کن(البته بازیهات باید سالم باشن و برای نصب کامل روی هارد هم باید بازی از نوع برنرمکس(رایت 100 درصدی) بگیری)
من اون آخرین داشبوردی که خود مایکروسافت گذاشت رو نصب کردم؛ولی هیچ تغییری در تم و محیط داشبورد ندیدم برای اولین بار!
آیا طبیعیه این قضیه؟
تازگیا آپدیت کردی؟
این آپدیت جدیده نسخه ی بتاس و چند وقت دیگه برای همه میاد،کاری که میکنه اینه که پوینتو به پول رایج تبدیل میکنه(دلار-پوند و ...)
سلام،
من امروز سه بازی گرفتم Far cry 3 با forza horizon با bioshock. هیچ کدوم از بازی ها اجرا نشدن! در واقع تصویر سریع برمیگرده رو داشبورد!!!!!
در ضمن به خوبی call of duty black ops و need for speed the run رو اجرا می کنه!!!
مشکلش چیه؟!!
همون لینکی که شما دادی دیگه...
سلام
احتمال خیلی زیاد کنسولت آپدیت نیست-ال تی 2 رو کنسولته حتما
اگه کنسولو آپدیت کنی کپی خورت میپره-باید ببری بیرون برات ال تی 3 بریزن و بازیهای جدید هم راحت ران بشه
فقط بازیهایی که زمان ال تی 2 خریدی دیگه ران نمیشه-باید دوباره برای ال تی 3 بخریشون
آره طبیعیه-یه چیزاییو تغییر داده ،دقیق نمیدونم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)