تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 194 از 288 اولاول ... 94144184190191192193194195196197198204244 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,931 به 1,940 از 2876

نام تاپيک: پـرایـد Pride ( نسیم و صبا )

آخر فروم باز mhaf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام
    روغن موتور پراید هر چند تا بایستی عوض شه؟
    روغن توتال فلزی ( می دونم کار درستی نیست که برای پراید همچین روغنی ریختم) و رانندگیم هم معمولی هستش.
    منظورم از فلزی،محفظه نگهداری روغن بود. توتال دو نوع بود: قوطی فلزی و قوطی پلاستیکی.
    ببین برادر روغن موتور همیشه باید چک بشه
    شاید یه روغن برای یه پراید 10 هزار تا کار بده برای یکی دیگه 5 هزار تا هم کار نده
    من ایرانول 16 هزار میریزم سری قبلی رو 14 هزار عوض کردم تازه ماشین دوگانه هم هست اما باز هم روغن سالم بود و مطمئنم بازم کار میداد
    روغن رو باید خودت چک کنی از نظر چسبندگی
    به رنگ روغن نگاه نکن که مثلا سیاه شده باشه عوض کنی
    شاید یه روغن تو هزار تای اول سیاه بشه و از یه روغنی که تا 5 هزار تا تغییر رنگ نداده بهتر کار کنه
    به بوی روغن هم دقت کن

---------- Post added at 06:22 PM ---------- Previous post was at 06:19 PM ----------

یه چیز دیگه
    سعی کن روغن خارجی و گرون برای پراید نریزی که فقط پول دور ریختنه
    روغنهای خودمون خیلی بهتر از این خارجی هاست

2. این کاربر از mhaf بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز hamed malekpour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    ....

پيش فرض

کسی می دونه روزانه چند عدد پراید تولید می شه آماری وجود داره؟

آخر فروم باز H.Operator's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام
    دوستان پراید من مدل 88 هست 25 هزارتا کار کرده سر 26 هزار می خوام ببرم طبق روال روغنشو عوض کنم به نظرتون شمعها رو هم عوض کنم و اینکه این لنت های عقبش خیلی صدا میده هی قیژ قیژ می کنه به نظرتون اونا رو هم عوض کنم(اگه اره چه برندی برای لنت عقب و شمعها بگیرم و اینکه هزینشون چنده؟)

با تشکر
    حسین

حـــــرفـه ای Ship Storm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    IRAN - ALBORZ وضعیت فعلی: Intelligent Processing

پيش فرض

سلام
    دوستان پراید من مدل 88 هست 25 هزارتا کار کرده سر 26 هزار می خوام ببرم طبق روال روغنشو عوض کنم به نظرتون شمعها رو هم عوض کنم و اینکه این لنت های عقبش خیلی صدا میده هی قیژ قیژ می کنه به نظرتون اونا رو هم عوض کنم(اگه اره چه برندی برای لنت عقب و شمعها بگیرم و اینکه هزینشون چنده؟)

با تشکر
    حسین
    24 هزار تا شمع ها باید عوض بشه ، مارک FLAG آلمانی هست و دقت کن پراید درصورتی که دوگانه سوز باشه شمع های مصرفی هم باید برای دوگانه سوزها طراحی شده باشه
    لنت های عقب هم پارس صادراتی بنداز
    لنت های جلو هم پارس صادراتی خیلی خوبه ، سامسونگ هم گیر بیاری اونم خوبه

6. این کاربر از Ship Storm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mansour 64's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام

با تشکر
    حسین
    سلام
    من برای لنت های جلو مارک گلد (Gold) انداختم. اگه اشتباه نکنم قیمت جفتیش 9000 تومان بود. لنت بدی نیست.
    برای لنت عقب هم همین به من پیشنهاد شد منتها هنوز لنت عقب عوض نکردم.

8. این کاربر از mansour 64 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

24 هزار تا شمع ها باید عوض بشه ، مارک FLAG آلمانی هست و دقت کن پراید درصورتی که دوگانه سوز باشه شمع های مصرفی هم باید برای دوگانه سوزها طراحی شده باشه
    لنت های عقب هم پارس صادراتی بنداز
    لنت های جلو هم پارس صادراتی خیلی خوبه ، سامسونگ هم گیر بیاری اونم خوبه
    سلام
    من برای لنت های جلو مارک گلد (Gold) انداختم. اگه اشتباه نکنم قیمت جفتیش 9000 تومان بود. لنت بدی نیست.
    برای لنت عقب هم همین به من پیشنهاد شد منتها هنوز لنت عقب عوض نکردم.
    ممنون و سپاس - ماشین که بنزین سوز هست فقط لنت های جلو رو چند مدت پیش عض کردم با اینکه تموم نشده بودن چون اینقد کیفیتشون مضخرف بود و توش براده آهن کرده بودن همش صدای جیر جیر میداد رفتم پارس جعبش سبز بود انداختم خیلی عالیه واقعآ ازش راضیم عقبشم عوض می کنم احتمالآ.

با تشکر مجدد از دوستای خوبم

10. این کاربر از H.Operator بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام

با تشکر
    حسین
    لنت فقط Yes-Q بگیر
    شمع هم ایکیوم بگیر یا بوش
    ایکیوم بهتره و بیشتر کار میده

---------- Post added at 12:15 PM ---------- Previous post was at 12:13 PM ----------

لنت عقب هم اگه صدا میده دلیل بر خرابیش نیست شاید کاسه خط برداشته شایدم لوازم ترمز عقب مثل فنرها خراب شده باشند
    برای چک کردن لنت باید ترمز عقب رو بگیری ببینی میگیره یا نه

12. این کاربر از mhaf بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

نه ببن سیستم کاسه ای عقب کاملآ سالمه تستش کردم چه موقع ایستاده و چه موقع حرکت از همون روز اول هم صدا میداد وقتی وایسادی بعد که می خوای ترمز دستی رو آزاد کنی یه صدایی بدی میده مث کشیده شدن 2 تا آهن روی هم مطمئنآ به خاطر کیفیت مضخرف لنتش هست مث همون لنت جلوش که آشغال بود

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

نه ببن سیستم کاسه ای عقب کاملآ سالمه تستش کردم چه موقع ایستاده و چه موقع حرکت از همون روز اول هم صدا میداد وقتی وایسادی بعد که می خوای ترمز دستی رو آزاد کنی یه صدایی بدی میده مث کشیده شدن 2 تا آهن روی هم مطمئنآ به خاطر کیفیت مضخرف لنتش هست مث همون لنت جلوش که آشغال بود
    اگه اینجوریه آره لنته
    عوض کن یه یس کیو بنداز صدا نمیده
    لنت پارس صدا میده

15. این کاربر از mhaf بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای heinrich_himmler's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

ببین برادر روغن موتور همیشه باید چک بشه
    شاید یه روغن برای یه پراید 10 هزار تا کار بده برای یکی دیگه 5 هزار تا هم کار نده
    من ایرانول 16 هزار میریزم سری قبلی رو 14 هزار عوض کردم تازه ماشین دوگانه هم هست اما باز هم روغن سالم بود و مطمئنم بازم کار میداد
    روغن رو باید خودت چک کنی از نظر چسبندگی
    به رنگ روغن نگاه نکن که مثلا سیاه شده باشه عوض کنی
    شاید یه روغن تو هزار تای اول سیاه بشه و از یه روغنی که تا 5 هزار تا تغییر رنگ نداده بهتر کار کنه
    به بوی روغن هم دقت کن

---------- Post added at 06:22 PM ---------- Previous post was at 06:19 PM ----------

یه چیز دیگه
    سعی کن روغن خارجی و گرون برای پراید نریزی که فقط پول دور ریختنه
    روغنهای خودمون خیلی بهتر از این خارجی هاست
    سلام بر برادر بزرگوار mhaf،
    در مورد نحوه چک کردن روغن یه مطلب هست که بهتره دوستان بدونند:
    همونطور که دوست خوبم اشاره کردن سیاه شدن روغن به معنی عدم کیفیتش نیست و در حقیقت این روغنی بی کیفیت لقب می گیره که پس از یک کارکرد معمول سیاه نشه! (روغن باید خاصیت جذب دوده و مواد زائد و گرد و غبار رو داشته باشه) و این عامل سیاه شدن روغنه.
    بهترین زمان برای تعویض روغن همون بازه ایه که کارخونه سازنده روی محصولش قید کرده، در حقیقت روغن باز هم بعد از این مقدار کارایی داره اما با توجه به شرایط جوی متفاوت و دمای کاری همه خودروها بهترین زمان استاندارد همگانی در نظر گرفته میشه که همون مقدار اعلام شده کارخانست.
    اما نکته ای که من با دوست عزیزم mhaf چندان موافق نیستم نحوه چک کردن روغنه، در حقیقت ما قادر به چک کردن روغن نیستیم و این عمل فقط در آزمایشگاه (شرایط آزمایشگاهی) مقدوره، ریختن یک قطره روغن بین انگشتان دست و چک کردن چسبندگی روغن هم اساسا بی فایدست چون روغن برای تحمل فشار (تحمل ضربه وارده بین یاتاقانها یا پیستون و میل لنگ و ..) طراحی شده و نه برای کشش، پس چک کردن میزان کشش یک روغن آن هم با این دقت پایین عملا یک تست نابجا برای تشخیص میزان کیفیت روغنه، عملی که اکثرا توسط تعویض روغنیها انجام میشه و هیچ سندیت علمی هم نداره.
    در مورد استفاده از روغنهای گران قیمت برای پراید هم کاملا با دوست خوبم موافقم و حرف ایشون کاملا قابل تایید و معقولانست.

17. 6 کاربر از heinrich_himmler بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •