GIGA 770T-UD3Pمن اين مادربورد Ga MA770 TA -Ud3 رو تو بازار پيدا نكردم ، كدوم مدل از گيگا رو بگيرم كه قيمتش زير 120 باشه و براي اور كلاك هم خوب باشه و 8+2 فاز هم باشه ؟
GIGA 770T-UD3Pمن اين مادربورد Ga MA770 TA -Ud3 رو تو بازار پيدا نكردم ، كدوم مدل از گيگا رو بگيرم كه قيمتش زير 120 باشه و براي اور كلاك هم خوب باشه و 8+2 فاز هم باشه ؟
اصلا تو بازار نیست!
از صبح تا حالا کل پایتخت و بازار رضا رو زیرو رو کردم هیچ کس نداشت! اصلا می گفتن تو بازار نیست!
حالا موندم از کجا بگیرمش!![]()
اصلا تو بازار نیست!
از صبح تا حالا کل پایتخت و بازار رضا رو زیرو رو کردم هیچ کس نداشت! اصلا می گفتن تو بازار نیست!
حالا موندم از کجا بگیرمش!![]()
دوست عزیز پارت اول این بار بسیار کم بود شخصا به خودم 5 تا دونه رسید تا بار بعدی باید 1 ماهی صبر کنی
مدل ma-770t-usb3 حدود 110-119 تومنه مدل خوبیهمن اين مادربورد Ga MA770 TA -Ud3 رو تو بازار پيدا نكردم ، كدوم مدل از گيگا رو بگيرم كه قيمتش زير 120 باشه و براي اور كلاك هم خوب باشه و 8+2 فاز هم باشه ؟
8+2 فاز نیست....مدل ma-770t-usb3 حدود 110-119 تومنه مدل خوبیه![]()
انفورماتیک گستر گفت 3 هفته دیگه میرسه!
حالا به نظرتون تا اون موقع بخاطر یه مین دست نگه دارم؟
با این قابلیت ها یی که داره جاش چی پیشنهاد میکنید؟![]()
یک رم دو گیگ DDR3 با قیمت زیر 65 تومن برا بازی می خواستم( تک ماژول باشه چون می خوام بعدا یکی دیگه هم بگیرم)
لطفا مدل و قیمت یکی دو تا رو بگید.
SUPERTALENT 1333 DDR3 CL8 56Tیک رم دو گیگ DDR3 با قیمت زیر 65 تومن برا بازی می خواستم( تک ماژول باشه چون می خوام بعدا یکی دیگه هم بگیرم)
لطفا مدل و قیمت یکی دو تا رو بگید
این نسبت به قیمتش از بقیه بهتره
سلام..
دوستان کسی قیمت Asus Crosshair IV Formula رو داخل بازار داره؟! (قیمت تقریبا دقیق)
ممنون...
دوستان الان قیمت 750 چقدر؟
یک سوال الان به نظر قیمت ها کمی رفته بالا به نظر شما امکان پایین اومدن داره و اینکه چه موقع پایین میاد ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)