شايد اومده زباله ها رو ببره
حجت پس من مولتيه بزرگ ايريپابليكم اينم خدمت شما![]()
زیاد
متوسط
کم
تریبال رو ترجیح میدم!
شايد اومده زباله ها رو ببره
حجت پس من مولتيه بزرگ ايريپابليكم اينم خدمت شما![]()
راستي امروز روز خوش شانسيم بود بعد مدتها كه تو بن بست بودم امروز دو تا از ماموريتها باز شد . يكيش چكش بود يكيم بينز. يه حالي كردم بعد مدتها .
توی شهر پاسارگارد نیست !!! یا داره از هتل استفاده می کنه یا داره نماز می خونه !!!!
من درست متوجه این نشدم !!! یعنی چی ؟خوشحالم بعد مدتها ديدم يه گروه ايراني با هم همكاري ميكنند . فقط يه چيزي به نظر مياد فقط يه نفر در ساخت شهر كار ميكنه . اگه اشتباه نكرده باشم به همين خاطره كه سرعت رشد شهرتون پايين اومده .
![]()
به سوالم جواب نمیدی داش محسن ؟
چیجوری میتونم یه دوئل موفق داشته باشم؟
راستی اون قسمت که میتونی جنساتو توی بعضی از شهر ها بفروشی چی هستش ؟
فقط پاسارگاد هتل داره ؟توی شهر پاسارگارد نیست !!! یا داره از هتل استفاده می کنه یا داره نماز می خونه !!!!
نکنه رفته اونجا عبادت کنه ؟!!
بچه ها کسی نمیگه چیجوری یه دوئل موفق داشته باشم ؟
قلب منو شکستی یعنی قلبه یه روزه دار گرسنه ، تشنه ، خسته ، رنجیده ، بد حال و ... رنجوندی و کلی گناه کردی ( توی ماه رمضان 2 برابر میشه ها )![]()
يعني هر كاري تو اين بازي اگه تكراري بشه ضرر داره يعني سود كمتري ميده . و چون شهرسازي پر هزينست اگه انگيزه پايين باشه كلي ضرر ميكنيد.
سلام.
هتلاتون خیلی باحاله ! کلی بهم خوش گذشت
کلیساتونم خوبه
منو اینوایت کنید 100 تا بریزم ( کل پولم 147 هست !)
گزينه دوئل رو كه ميبيني؟ اونو برو هر جور خودت ميدوني تنظيم كن
بعد يه چوبي چاقي دستت بگير . بعد برو تو يه شهري عضو شو كه قبرستون داره . حالا كه عضو شدي روي شهرهاي مختلف كيليك كن و توي سالونش انتخاب كن با كي دوئل كني فقط قبلش جيبتو خالي كن كه باختي چيزي از دست ندي![]()
برای دوئل حتما باید عضو شهر باشم ؟ واییی
اقا نزدیک ترین شهر به پاسارگاد که ازون مغازه هایی داره که توش میشه جنس هایی که به دست اوردیو فروخت اسمش چیه ؟ خیلی نیاز دارم
برای جنس فروختن هم باید عضو شهر شدش ؟
مرسی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)