حالا که شما میگید بهتره پس حتما بهتره.ممنون
هر وقت ورژن جدید اومد ماروهم خبر کنید
حالا که شما میگید بهتره پس حتما بهتره.ممنون
هر وقت ورژن جدید اومد ماروهم خبر کنید
سلام به همگی میخاستم c2 مو اپدیت کنم میترسم مشکلی براش پیش بیاد به ریسکش میارزه اصلا تفاوت ورزن های مختلف با هم چیه ممنون
تفاوت برای C2 الان کمه هیچ ریسکی هم نداره
آیا راهکاری برای افزایش خروجی پلیر کوون وجود داره ؟
البته به غیر از آمپ
29mw برای بعضی سبک ها کمه.
توان خروجی تنها ملاک و مشخصه سنجش حجم صدای خروجی نیست و اتفاقا این عداد با واقعیت متفاوت هست و با آزمایش ها مشخص میشه.
البته بلندی صدا واحدش db هست نه watt هر چند با هم رابطه مستقیم دارند.
شما میتونید با انتخاب هدفونی با امپدانس پایین مثلا 8 اهم مثل akg k3003 صدای بلند تر رو داشته باشید
Last edited by peaceful1; 07-01-2012 at 00:00.
فکر نکنم راهی وجود داشته باشه
نمیدونم این چه سیاستی هست که چند سالی هست که مدل های جدیدش دیگه با این خروجی میاد بیرون یادش بخیر قبلا اکثر مدل های خروجی خیلی خوبی داشتن مثل D2 عجب خورجی ای داشت هر چند که من هنوزم دارم و هیچ وقت عوضش نمیکنم
توان خروجی تنها ملاک و مشخصه سنجش حجم صدای خروجی نیست ولی مهمترین ملاکه
خروجی صدا (Sound Output) با وات سنجیده میشه نه با دسیبل
خروجی 76D2 میلی وات بود
D2پلاس 37میلی وات
به خاطر همین مقوله من رو آوردم به آیپاد منتهی دیستروشن تو ولوم بالا زیاده
باj3 و کوون های دیگه از 75 درصد به بعد هیس وجود داره که متاسفانه از ایرادات جدی کوون های جدیده
کوون c2 رو جایگزین d2 کرد اما با بدنه ضعیف (مخصوصا قاب پشتی) و تاچ ضعیفش نمیتونه فرزند خوبی برای d2 باشه
^^^^
1)
2)در وهله اول باید بگویم که این مطالب را که بلندی صدای یک آمپلی فایر 20 وات دو برابر یک آمپلی فایر 10 وات است و شما در نامه های الکترونیکی خود اظهار داشته اید، قبول ندارم و پندار کاملا غلطی است که اکثر افرادی که با آمپلی فایر سروکار دارند به آن مبتلا هستند. باید خدمت شما دوستان عزیزم عرض کنم که گوش انسان قادر به تشخیص صدا به صورت خطی نیست و آن را به صورت لگاریتمی دریافت می کند. به عبارت دیگر اگر شخصی در حال گوش دادن به رادیویی باشد که توان صوتی آن 10 وات باشد، وقتی که توان خروجی را به 20 وات افزایش دهد، شدت صدا دو برابر حس نمی شود. بلکه به نظر شنونده خواهد رسید که شدت صدا فقط 1/3 برابر مقدار اولیه آن افزایش یافته است و اگر توان خروجی را به 100 وات برسانیم، در آن صورت صدا را دو برابر احساس خواهد کرد !!!
برای همین است که چندان فرقی بین یک آمپلی فایر 30 وات با یک آمپلی فایر 60 وات وجود ندارد. عدد۳/۱ یا بعبارتی دقیقتر ۳۰۱/۱نشان دهنده یک تغییر لگاریتمی به نسبت تغییر مشخصی در مقدار مطلق است. واحدی که جهت بیان این تغییر حجم صدا مورد استفاده قرار می گیرد((بل)) است که از نام محقق و مخترع تلفن الکساندر گراهام بل اخذ شده است.
میزانی که اعلام میکنند غلطه مثلا بلندی صدای O2 و X5 به مراتب از D2+/D2 بیشتره و برای D2 از مدل های بعد خودش ولی وات خروجی رو نگاه کنی شاید فقط همین موردی که شما گفتی رو تا حدی درست باشه هر چند تفاوت با میزان واقعی فاصله داره.
بر اساس آزمایش هایی که صورت گرفته هیچ کدوم این ها اون مقدار بیان شده خروجی ندارند.
3) این ها رو هم بخونی و ببینی هم خوبه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4)
محتوای مخفی: تصحیح کردن امضا
Last edited by peaceful1; 07-01-2012 at 18:17.
snr-1هیچ کدوم از پلیر ها هم درست نیست
هنوز هم کیفیت zen touch رو با هیچ کدام از پلیر ها عوض نمی کنم
2-این مسایلی که شما گفتید
من 12 ساله تو اینترنت دنبالش بودم و مراجع لاتینش رو میتونم معرفی کنم
من پلیر کوون رو با
5 مدل سنهایزر
3 مدل AKG
6 مدل کریتیو
3 مدل فیلیپس
و مدلهایی از پاناسونیک و سونی تست کردم
در تمامی موارد هیس بوده
در ضمن از نظر مطلب شما من باید تمامی هدفون های دنیا رو داشته باشم تا بفهمم کدووم یکی مناسب پلیر منه !!؟
اونم پلیری که در عرض دو سال عوضش می کنم
مطمئنا من که بیشترین هزینه ام هدفونه فرق امپدانس متغیر و ثابت رو میدونم!! و تابع نمایی وات رو درک می کنم
برای اطلاعات بیشتر به سایت کوون (tech specs) پلیر مربوطه به کلمات جلویی max output توجه کنید
سلام دوستان...قیمت d3 رو میخواستم ! نظرتون درموردش چیه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)