تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 194 از 214 اولاول ... 94144184190191192193194195196197198204 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,931 به 1,940 از 2137

نام تاپيک: ◄ سوالات و مشکلات درباره‌ی پوست صورت ! ►

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

دقیقا منم مثل این دوستمون هستم جوش های بزرگی که به شکل یه توده عمیق هستند و خیلی دیر هم خوب میشن من برام سواله که جوش به این بزرگی توش چیه چون چرک نیست ولی کاملا یه حالت کیست مانند زیر جوش حس میشه کسی اگه راه حلی داره ممنون میشم بگه
    با اجازه اساتید
    صرفا از روی تجربه شخصی
    درمان دارویی که واقعا لازمه برای این نوع از جوش ها (رواکوتان و انتی بیوتیک ها ...)تحت نظر متخصص پوست

اما در حال حاضر که بهش دچار هستید برای این نوع جوشهای عمیق بهترین کار تخلیه جوش هست! حتما به دکتر مراجعه کنید لازم نیست حتما پیش متخصص برید یک دکتر عمومی در شاخه پوست هم براحتی براتون این نوع جوش رو تخلیه میکنه اگر تخلیه کنید خیلی خیلی زودتر جاش کمرنگ میشه و اونقدرها جلوه بدی به جا نمیگذاره
    اما اگر به حال خودش ولش کنید بدجوری جاش اذیت خواهد کرد....

آخر فروم باز rz21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Old Trafford

پيش فرض

دوستان ضد آفتاب خوب چی هست؟؟ من پوست صورتم سیاه شده در حالی که بدنم این طوری نیست.. تا حالا هم ضد آفتاب نزدم!! این جا هم آفتابش نسبتا شدیده..
    صورت نه خشک و نه مرطوبی رو دارم و یکم هم جوش می زنم. رنج قیمت هم 20 تومن به پایین
    برای لایه برداری و جای جوش هم از اوریاژ (Uriage) استفاده می کنم، ولی اگر بخوام ضد آفتاب هم بخرم خیلی گرون میشه . اوریاژ 40 تومن هست! لایه بردار ارزون تر هم معرفی کنید، ممنون.
    Last edited by rz21; 04-07-2014 at 23:15.

تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

دوستان ضد آفتاب خوب چی هست؟؟ من پوست صورتم سیاه شده در حالی که بدنم این طوری نیست.. تا حالا هم ضد آفتاب نزدم!! این جا هم آفتابش نسبتا شدیده..
    صورت نه خشک و نه مرطوبی رو دارم و یکم هم جوش می زنم. رنج قیمت هم 20 تومن به پایین
    برای لایه برداری و جای جوش هم از اوریاژ (Uriage) استفاده می کنم، ولی اگر بخوام ضد آفتاب هم بخرم خیلی گرون میشه . اوریاژ 40 تومن هست! لایه بردار ارزون تر هم معرفی کنید، ممنون.
    سلام
    دوست گرامی تجویز لایه بردار حتما با نظر پزشک باید باشه
    در ضمن هرکسی که از لایه بردار استفاده میکنه صددرصد باید از ضدافتاب استفاده کنه وگرنه پوستش واقعا نابود میشه و قرمزی و سوختگی رخ میده!
    البته احساس میکنم شما از لایه بردار چندان قوی استفاده نمی کنید((در واقع احتمالا از این کرم های چندمنظوره که لایه برداری رو در کنار خواص دیگه دارند بهره میبرید)) وگرنه تا الان حتما دچار افتاب سوختگی میشدید! باید دید درصد AHAکرم اوریاژی که استفاده میکنید چند هست...
    ساده ترین لایه بردار موثر ترتینوئین هست که صددرصد باید همراهش ضدافتاب هم بزنید مرتب

بهترین ضد افتاب از نظر شخصی من الارو هست البته زیر 20 تومن نیستش
    تا جایی که اطلاع دارم اوریاژ و بایودرما و هایسک هم بالای 20 و حتی 30 هستند
    در نهایت فکر کنم باید سراغ ایرانی ها برید که در این زمینه ضدافتاب راسن رو پیشنهاد میکنم

4. این کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز rz21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Old Trafford

پيش فرض

روی خودش هم نوشته در صورت قرارگرفتن در معرض افتاب از ضد افتاب استفاده شود.من توجهی نکردم.
    این کرم ضد افتاب رو باید چه مدلیش بگیرم؟؟ صورت تیره ای رو نسبتا دارم. Spf چند؟؟
    تلفظ صحیحش چی هست؟!!!!
    ممنون از جوابتون.

Sent from my HUAWEI G510-0200 using Tapatalk 2

تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

روی خودش هم نوشته در صورت قرارگرفتن در معرض افتاب از ضد افتاب استفاده شود.من توجهی نکردم.
    این کرم ضد افتاب رو باید چه مدلیش بگیرم؟؟ صورت تیره ای رو نسبتا دارم. Spf چند؟؟
    تلفظ صحیحش چی هست؟!!!!
    ممنون از جوابتون.

Sent from my HUAWEI G510-0200 using Tapatalk 2
    با توجه به اینکه گفتید پوستتون معمولی هست اما مقداری جوش دارید باید کرم ضد افتاب مخصوص پوستهای چرب تا مختلط رو تهیه کنید اگر معمولی بگیرید ممکنه جوشهاتون رو تشدید کنه

rassan راسَن تلفظ میشه
    spf30 داره تا جایی که اطلاع دارم
    بگید فاقد چربی و فاقد رنگ مدنظرتون هست

موفق باشید

7. این کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه samisamo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

سلام.پوستم معمولیه.ضد افتاب خوب میخاستم معرفی کنید بهم.تفاوت با رنگدانه و بدون رنگدانشم لطفابگید.ممنون

تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

سلام.پوستم معمولیه.ضد افتاب خوب میخاستم معرفی کنید بهم.تفاوت با رنگدانه و بدون رنگدانشم لطفابگید.ممنون
    سلام دوست عزیز
    فرق کرمهای ضدافتاب رنگی و غیرش تنها در رنگی هست که روی پوست ایجاد میکنند
    وگرنه از لحاظ خاصیت ضدافتاب اثر یکسانی دارند
    معمولا رنگی ها در دو مدل بژ روشن برای پوستهای روشنتر و بژ تیره برای پوستهای تیره تر استفاده میشه
    ضد افتاب های فاقد رنگ هم که بی رنگ هستند معمولا
    بهترین برندها هم از نظر من ellaro ((الارو))با قیمت ۳۲تومن هستش
    برندهای بایودرما و اوریاژ هم کرمهای بسیار خوبی دارند
    از بین ایرانی ها هم راسن
    موفق باشید
    Last edited by Atghia; 10-07-2014 at 18:18.

10. این کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

سلام
    چکار کنیم که بعد از خالی شدن یا خالی کردن جوش ، جاش چال نیوفته ؟

---

تقریبا 5 -6 ماه اول سال قبل رو راکوتان میخوردم و تقریبا هم جوش نمیزدم یا خیلی کم

تا الان که یکی دو ماه میشه تعداد جوش ها زیاد شده

چند روز دیگه میرم دکتر پوست

البته دوره راکوتان رو حدود 1 - 2 ماه بدون اطلاع دکتر زودتر قطع کردم . ولی اون اواخر تعدادش رو کم کرده بود آخراش بود
    Last edited by Milad._.R; 14-07-2014 at 00:48.

تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

سلام
    چکار کنیم که بعد از خالی شدن یا خالی کردن جوش ، جاش چال نیوفته ؟

---

تقریبا 5 -6 ماه اول سال قبل رو راکوتان میخوردم و تقریبا هم جوش نمیزدم یا خیلی کم

تا الان که یکی دو ماه میشه تعداد جوش ها زیاد شده

چند روز دیگه میرم دکتر پوست

البته دوره راکوتان رو حدود 1 - 2 ماه بدون اطلاع دکتر زودتر قطع کردم . ولی اون اواخر تعدادش رو کم کرده بود آخراش بود
    بسته به نوع جوش جایی که برجای میگذاره اگر جوش سطحی باشه که خیلی عمیق نیست ولی اگر از نوع التهابی و کیستیک باشه بصورت چاله جای باقی میگذاره استفاده از لایه بردارها در دراز مدت تا اندازه کمی میتونه کمک کنه که خیلی عمیق نشه اما رفع کاملش فقط لیزر فراکشنال هست

نباید زودتر از موعد کنار میگذاشتید! رواکوتان حتما باید دوره درمانش کامل بشه(من خودم بارها در همین تاپیک گفته بودم دوره درمانر و کامل کنید دوستان چون واقعا دلم میسوزه اینقدر زحمت و هزینه اینجوری رها بشه...))
    تا جایی که میدونم به ازای هرکیلو گرم وزن بدن 6عدد قرص باید استفاده بشه دیگه خودتون حساب کنید چقدر باید استفاده میشد...

اگر 2ماه بعد از کامل شدن دوره درمان(مصرف رواکوتان) محددا جوش میزنید متاسفانه باید گفت که جز اون چند درصد استثنایی هستید که رواکوتان جواب نمیده بهشون ((البته در مورد شما نمیشه اینو گفت چون دوره درمان کامل نشده...))
    بنظرم حتما با پزشکتون مطرحش کنید

13. این کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

بسته به نوع جوش جایی که برجای میگذاره اگر جوش سطحی باشه که خیلی عمیق نیست ولی اگر از نوع التهابی و کیستیک باشه بصورت چاله جای باقی میگذاره استفاده از لایه بردارها در دراز مدت تا اندازه کمی میتونه کمک کنه که خیلی عمیق نشه اما رفع کاملش فقط لیزر فراکشنال هست

نباید زودتر از موعد کنار میگذاشتید! رواکوتان حتما باید دوره درمانش کامل بشه(من خودم بارها در همین تاپیک گفته بودم دوره درمانر و کامل کنید دوستان چون واقعا دلم میسوزه اینقدر زحمت و هزینه اینجوری رها بشه...))
    تا جایی که میدونم به ازای هرکیلو گرم وزن بدن 6عدد قرص باید استفاده بشه دیگه خودتون حساب کنید چقدر باید استفاده میشد...

اگر 2ماه بعد از کامل شدن دوره درمان(مصرف رواکوتان) محددا جوش میزنید متاسفانه باید گفت که جز اون چند درصد استثنایی هستید که رواکوتان جواب نمیده بهشون ((البته در مورد شما نمیشه اینو گفت چون دوره درمان کامل نشده...))
    بنظرم حتما با پزشکتون مطرحش کنید
    ممنون از راهنمایی

با اینکه دوره درمان کامل نشده بود ، تقریبا تا 6-7 ماه بعدش جوش نمیزدم یا خیلی کم در حد یکی دو جوش کوچیک

سه شنبه نوبت گرفتم ، نتیجه رو اینجا میگم

15. این کاربر از Milad._.R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •