سرعت دانلود سرویس های نامحدود رو که هیچ شرکتی باز نمیذاره. حالا نمیدونم سرویس های محدود داتک سرعت دانلودش بیشتره یانه...!!!؟![]()
سرعت دانلود سرویس های نامحدود رو که هیچ شرکتی باز نمیذاره. حالا نمیدونم سرویس های محدود داتک سرعت دانلودش بیشتره یانه...!!!؟![]()
دوستان ، کسی نیست راهنمایی کنه ؟
می خوام از آسیاتک بیام داتک ، چیزی هست که دوستان بخوان حتما قبلش بهم هشدار بدن ؟ چیزی هست که دوستان ناراضی باشن ازش ؟
یا حق
تنها موردی که هست قیمت های بالاش و سرعت های ثابتش هستدوستان ، کسی نیست راهنمایی کنه ؟
می خوام از آسیاتک بیام داتک ، چیزی هست که دوستان بخوان حتما قبلش بهم هشدار بدن ؟ چیزی هست که دوستان ناراضی باشن ازش ؟
یا حق
بقیه مواردش خوبه
آخوند جان داداش شما که خودت بهتر میدونی چی به چیه بستن پورت و امثال این که ربطی به isp نداره علی الحساب هم که یه جوانمرد پیدا نشد که اکانت محدود داشته باشه بفهمیم سرعتشون با نامحدود فرقی داره یا نه ولی اگه سرعت همین باشه که یکی از دوستان میگفت زنگ زدم پرسیدم قطعا شبا سرعت بدتر نمیشه.
داداش مگه الکیه؟...من به داتک میگم که بعضی ها رو راه ندن......والا
اما جدا از شوخی شما خودت استادی جیگر
در مورد اینکه داتک در منطقه شما خوب سرویس بده مثه یه هندونه دربسته میمونه.اما از وقتی داتک گرون کردن سرویس دهی بسیار بسیار بهتر شد(از لحاظ ثابت بودن و نوسان نداشتن سرعت میگم)پشتیبانیش هم که خیلی خوبه.من خیلی کم شده به پشتیبانی زنگ بزنم بابت قطعی و غیره
فقط بحث همه سر قیمتاس که گرونه (که اونم باید گفت برای همه خیلی گرونه)
من مشکل دیگه ایی نمیبینم
اول هم بزنگ ببین پورت خالی دارن که تو بتونی بیایی یا نه و بیخودی سرویس قبلیت رو قبل از زنگیده به داتک ازدست نده
خیلی ارادتمندیم![]()
دوست من داتک 512 محدود 3 گیگ در ماه داره(تهرانپارسه)، شبا تورنت دانلود می کنه. سرعتش ثابت و خوبه..
اگر سرویس نامحدود از آسیاتک داری باید خیلی وقت پیش این کار رو میکردی. حالا شما برو تقاضای تخلیه بده یک 14 روزی طول میکشه تا اون موقع یک شرکت خوب پیدا میکنید. همه شرکتها زیر 1 هفته خالی می کنند ولی این شرکت مشتری رو خیلی دوست داره.
به به...بالاخره 1 نفر پیدا شد محدود داشته باشه. اقا 1 زحمت بکش از این رفیقت بپرس سرعت روزانه و شبانش چقدره.اگه 1 تست بگیری بزاری اینجا که دیگه عالی میشه![]()
روزا دانلود نمی کنه ولی میگه شبا ساعتی 200 و خورده ای مگ دانلود داره. اگه تونستم میگم یه speedtest هم براتون بگیره
خوب این که میشه همون 512 نامحدود ولی حتما میدونه روز سرعت بالا پایین میشه یا نه مثل شبه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)