نه عزیز خیلی هم نگران نباش این جور که من از دوستام تو مخابرات شنیدم قراره با سرعت خوب بدن اما قیمت گفت هنوز تصویب نشده گفت تا 10 مگابایت بر ثانیه هم ارائه میشهبا چه قیمتی نمیدونست!
اما به نظر میاد قیمت هم به نصبت خوب باشه با این سرو صدا ها!!![]()
نه عزیز خیلی هم نگران نباش این جور که من از دوستام تو مخابرات شنیدم قراره با سرعت خوب بدن اما قیمت گفت هنوز تصویب نشده گفت تا 10 مگابایت بر ثانیه هم ارائه میشهبا چه قیمتی نمیدونست!
اما به نظر میاد قیمت هم به نصبت خوب باشه با این سرو صدا ها!!![]()
اگه مخابرات این عرضه رو داشته باشه که اینترنت 10 مگابیتی بده به عموم مردم، من قول میدم یه هدیه بخرم براتون. پست میکنم دم در خونه شما . . .
چشم آب نمیخوره . . .
موفق باشید![]()
ای بر پدرشون لعنت
ای خدا از روزمین ورشون داره.
خدا نابودشون کنه.ما یه روز خوش ندیدم تو این مملکت
هر روز بد تر از دیروز
راستی دوستان داتکی دیروز زنگ زدم پشتیبانی.میگم این درسته که میگن تعداد مشترکین از 8تا شده 10.میگه از اولم اینطوری بوده.من حس کردم بنده خدا داره دروغ میگه اما چیزی نگفتم بهش.اخه داشتیم اینترنتمو درست میکردیم با هم صحبت هم میکردیم.
میگم پولشو یکی دیگه میگیره دروغشو پشتیبان بدبخت باید بگه
یه شاهکاری هم بانک های ما کردن چند روز پیش
من پولو ریختم به حساب برای شارژ 2 ماهه اینترنتم تو بانک ملت.(اخه حساب داتک تو بانک ملته) بعد شماره فیشمو دادم به بخش فروش دادم که واسم شارژکنه اما طرف شارژ نکرده بود.دفعه دوم که زنگ زدم بعد از اینکه پشتیبانه گفت متوجه شدم که شماره فیش که روی قبض میزنن با او شماره ای که هنگام پرداخت فیش توسط دستگاه داخل فیش چاپ میشده فرق داره و من به اشتباه شماره ای که روی خود فیش بود (نه اونی که چاپ شده بود)رو دادم.بعدم از زنه معذرت خواستم و گوشیرو قطع کردم (اخه تقصیر من بود چون اولش خیلی شاکی بودم که چرا واسم شارژنکرده).بعد اینکه قطع کردم هرچی فحش تو ذهنم بلد بودم نثار سیستم بانکی و بانکداری کردم.واقعا یه مشت ........ شدن سردمدار
Last edited by sms11; 29-10-2008 at 09:31.
فوقشم اگه سرعت بالا بده (که امکان نداره چنین چیزی)
فکر کنم همش پیغام No access to network رو مشاهده خواهیم کرد(همون مشترک مورد نظر در دسترس نیست اما به شیوه نتی)
در ضمن قطعا هیچ پشتیبانی وخدمات و .... نداره
ببین یه حقی هم باید بدیم به مخابرات الان هیچ شکرت pap نمیاد خط تلفن dlc رو دستگاه روش نصب کنه مخابرات هم مجبور میشه!
الان خیلی ها هستن از همین dlc بودن دارن رنج می برن
خدا رو شکر دارن pcm ها رو جمع می کنن
البته هستن شرکتهایی که روی فیبر نوری هم سرویس میدن
ولی خوب به جای اینکارا میتونن قانون بزارن که شرکتها موظف هست تجهیزات خودشون را ارتقا بدن تا روی فیبر نوری هم سرویس ارائه کنن
دلمونو خوش کنیم به مخابرات؟ مخابرات ما خیلی انصاف حالیشه؟
اون از درامد هنگفتش روی sms که اونقدر توی جامعه و مطبوعات سرو صدا کرد
و کلی گیر از سازمان بازرسی و کلی داد و فریاد. خوب آخرش چی شد؟ هیچی!
پول اس ام اس های ارسال نشده رو هم گرفتن و تعرفه 13 تومن رو کردن 22 تومن!!!
اسمشو هم گذاشتن تشویق به استفاده از زبان فارسی!!!![]()
مثلا چه شرکتی؟؟؟
من یکی دوستام مشکل داره بهش بگم بره بگیره
ممنون
من از پارس آن لاین استفاده میکنم
انصافا کل اینترنت ایران مفت نمارزه
سرعت 256 ش فقط 25 کیلوبایت میده در ثانیه
فکر میکنم شرکت لایزر بده.البته فکر میکنم مطمئن نیستم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)