شمما اول بگو اولویتت با ظبط صداس یا کیفیت پخش اهنگ....
چون هر کدوم از این قابلیتا بهتر بشه اون یکی افت میکنه
شمما اول بگو اولویتت با ظبط صداس یا کیفیت پخش اهنگ....
چون هر کدوم از این قابلیتا بهتر بشه اون یکی افت میکنه
سلام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من اولویت اولم ضبط با کیفیت هست ولی نمی خوام دستگاه voice recorder بگیرم از چند جا پرسیدم sansa clip , iriver t8 ,zen mozaic ez300 , creative muvo پیشنهاد کردن همچنین شنیدم اگه قابلیت ضبط با فرمت mp3 داشته باشن کیفیت ضبط شون بهتر میشه ولی نمیدونم کدومشون کیفیت ضبط بهتری و ضبط با فرمت mp3 دارن لطفا اگه پیشنهادی دارین بگین مرسی که جواب دادین
به sony ICD-UX200چه امتیازی از 20می دید؟چه معایب و مزایایی داره؟
ببين من سانسا رو پيشنهاد ميدم كه اگه راك باكس روش نصب كني فكر كنم بشه باش با فرمت mp3 ظبط كرد ... در ضمن كيفيت پخشش هم خوبه ... يه سرچي در مورد راك باكس سانسا بكن ... من فكر كنم همچين چيزي خوندم همينجا ...
من داداشم ساسا داره ولي راك باكس روش نريخته....
دوستم peaceful خوبم رو سانساش راكباكس ريخته .... ببين ميتونه در اين مورد كمكت بكنه
با توجه به موقعيت خاص شما كه كيفيت پخش هم واست مهمه من سانسا پيشنهاد ميدم
یه سوال از آقای peaceful 1:
من الان سانسا کلیپ گرفتم.هنوز بازش نکردم.میشه در مورد استفاده ی بهتر یه توضیحاتی بدی؟مخصوصا در مورد نصب راک باکس.راستی از کجا نرم افزارو بگیرم؟
شارژ کردنش رو هم بی زحمت توضیح بده.
سلام دوستان عزيز
يك دستگاه براي ضبط صداي استاد ميخام. مسلما در كلاس صدا اكو ميشه و من ميخام كيفيت ضبطش خوب باشه تا بتونم جزوه را همراه صداي استاد داشته باشم.
فاصله حدود 5 متر.
قيمت حدود 100 تومن.(هر چه كمتر بهتر)
Last edited by dana74; 10-10-2010 at 20:00.
کسی جواب سوال منو اگه میدونه لطفا راهنمایی کنه.
راستی دو تا سوال دیگه هم دارم:
1.چجوری باید اونو به کامپیوترم وصل کنم؟یعنی نرم افزار میخواد؟چون هر چی سعی میکنم وصل نمیشه.همه ی دستگاه های دیگه رو میشناسه جز این!!
2.واسه شارژ کردنش مشکل دارم.وقتی میزنم به USB چند دقیقه شارژ میشه دیگه نمیشه ولی هنوز ارتباط بر قراره.وقتی هم درش میارم یه کم بیشتر شارژ نداره!در حد یک پنجم کلش!
لطفا لینک اول رو مطالعه کنید و دوم اگه سوال داشتید حتما جوابگو هستم.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلامیه سوال از آقای peaceful 1:
من الان سانسا کلیپ گرفتم.هنوز بازش نکردم.میشه در مورد استفاده ی بهتر یه توضیحاتی بدی؟مخصوصا در مورد نصب راک باکس.راستی از کجا نرم افزارو بگیرم؟
شارژ کردنش رو هم بی زحمت توضیح بده.
کسی جواب سوال منو اگه میدونه لطفا راهنمایی کنه.
راستی دو تا سوال دیگه هم دارم:
1.چجوری باید اونو به کامپیوترم وصل کنم؟یعنی نرم افزار میخواد؟چون هر چی سعی میکنم وصل نمیشه.همه ی دستگاه های دیگه رو میشناسه جز این!!
2.واسه شارژ کردنش مشکل دارم.وقتی میزنم به USB چند دقیقه شارژ میشه دیگه نمیشه ولی هنوز ارتباط بر قراره.وقتی هم درش میارم یه کم بیشتر شارژ نداره!در حد یک پنجم کلش!
استفاده بهتر؟
فقط می تونم بگم که قبل از ریختن موزیک تگ فایل ها را با برنامه tag editor مثل tag&rename یا jetaudio درست کن که بعدا گیج نشوید.
من هنگام پخش به جای اسم فایل ، آدرس سایت می دیدم. امان از دست این سایت های داخلی
راک باکس:
یک برنامه دانلود می کنید از لینک زیر
سپس راک باکس خودتان را دانلود میکنید و اکسترکت می کنید. یک فولدر با نام rockbox. به دست می آوریدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
از لینک زیر دانلود کنید
قبل از دانلود به مسیر زیر بروید setting -system و ورژن سانسای خود را ببینید (2 ورژن داره و باید راک باکس مربوط به خودتان را دانلود کنید. ورژن 1 و 2)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سپس برنامه بالا را اجرا کنید.
از مسیر setting - usb حالت وسطی را انتخاب کنید تا پلیر مثل فلش شناخته شود.
پلیر را با یو اس بی به کامپیوتر وصل کنید
برنامه پلیر را می شناسد.
دکمه auto install را بزنید و لودر و .. را نصب کنید. (خودکار نصب میشه)
سپس اون فولدر بالا را در رم کپی کنید
سپس از کامپیوتر جدا کنید
در ضمن فونت و تم و ... هم می توانید بریزید که توی قسمتهای مختلف برنامه هست
شارژ کردن که در حالت auto در قسمت setting - usb به کامپیوتر وصل کنید. خودکار شارژ می شود. هم تو کامپیوتر نمایش می دهد هم داخل خود پلیر (تو کامپیوتر درصد شارژ را نشان می دهد)
شما با یک یو اس بی دیگر امتحان کنید شاید نتیجه گرفتید. یا یک وسیله اضافی را از سیستم جدا کنید (من پرینتر - جوی استیک و مودم adsl ام با usb وصل شده اند همچنین کابل موبایل) ولی با این حال پلیر به راحتی شناخته می شود و عکسش هم نمایش داده می شود و تا 100 درصد شارژ می شود.
آخرین ورژن فرمویر clip رو از لینک زیر بریز:
نه برای انتقال اطلاعات به نرم افزار احتیاج نداره فقط یادت باشه تو تنظیمات پلیر usb mode رو تو حالت msc بزارکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)