دیگه هر چیزی رو که نباید از کوئست ها فهمید . منظورش اینه که برو لشکری رو که قراره جمع کنی از کوتوله ها و الفها و جادوگرها همه رو جمع کن بعد بیا پیشم .
دیگه هر چیزی رو که نباید از کوئست ها فهمید . منظورش اینه که برو لشکری رو که قراره جمع کنی از کوتوله ها و الفها و جادوگرها همه رو جمع کن بعد بیا پیشم .
واقعا بازی محشریه .. نزدیکای 100 ساعت طول کشید تا تمومش کنم و تقریبا به هر سوراخی سر کشیدم.. یه ذره هم بیشتر انگلیسی میفیدم خیلی عالی میشد .. بچه بودیم میگفتن درس بخوناا نگو میدونستن اینجور موقع ها به درد میخوره
![]()
بالاخره تموم شد! حدود 26 ساعت طول کشید و تقریبا یک چهارم کوئیست های جانبیشو رفتم. من همه رو گذاشته بودم واسه وقتی که کوئیست اصلی رو گذروندم , بعدشم برم کوئیست های جانبی , ولی بعدش دیگه نمی شد بگذرونی! و فقط با دی ال سی می تونستم ادامه بدم. تا این جا فهمیدم.
ولی یک چیزی هست که اصلا نفهمیدم! بعد از این که archdemon رو کشتم و صدراعظم شدم , credit بازی رو نشون داد و نوشت بازی تموم شده. بعد از اون یک camp زدم , اونوقت یکی از همراهام به من گفت که چطوری باید archdemon رو بکشی!!!!!!!!! بعد از اون هم اون زن جادوگره که گفته بود من بعد از جنگ با بچه میرم , هنوز کنارم بود!!!!!!! بعدشم یک گروه darkspawn بهمون سر راه حمله کرد!!!!! آخه این سه تا اتفاق کاملا غیرواقعی و بی منطق برای من بود! این جاها چه اتفاقی افتاده ؟؟؟؟؟
امروز حس غریبی بهم دست داد و یاد خاطرات یکی دو سال پیش فروم افتادم رفتم صفحات قبلی دو تا از تاپیک ها رو دور زدم که یکیش همین Dragon Age: Origins بود . خیلی راحت میگم با خوندن تک تک توضیحاتی که همکار سابق انجمن Optimus Prime جان داده بودن مخصوصا متن شعر This is War بیشتر و بیشتر تحریک شدم که یه +100 ساعت دیگه ای به این بازی اختصاص بدم . بیشتر DLC ها رو هم داشتم ولی بازی نکرده بودم این از یه طرف، از طرف دیگه هم اومدن نسخه بعدی و نیاز به سیو این نسخه دیگه کاملا مطمئنم کردن که دوباره تنهایی جلوی دارک اسپاون ها بایستم ! حیف که ایشون دیگه بین ما نیست...
بعد از تموم شدن بازی دیگه نمیتونی ادامه بدی
حسین دمت گرم دقیقا زدی تو خال
منم اون خاطرات رو هیچ وقت فراموش نمی کنم مخصوصا روز هایی که با دوست عزیزمون Optimus Prime داشتیم که الان دیگه نیست
دقیقا یادمه که اولین پستمو توی سایت توی همین تاپیک دادم. واقعا چه تاپیکی بود. تاپیک شماره 2 هم امیدوارم مثل همین جا بشه...
در مورد دوباره رفتن بازی هم به نکته خیلی خوبی اشاره کردی
منم الان چند روزه شروع کردم روی هارد یه بار بازیو تموم کنم تا این یه ماهه که تا انتشار بازی مونده قشنگ توی حال و هوای بازی قرار بگیرم
به همه هم توصیه می کنم این یه ماهه حداقل یه بار دیگه بازیو تموم کنن. سیو اونو هم میشه برای شماره دو import کرد
سلام بچهها، من اين بازي رو پارسال تموم کردم ولي با پچ 1 ! حالا ميخوام پچ جديدشو (1.04) نصب کنم ( پچ رو از خود سايت bioware دانلودش کردم) ولي هر کاري ميکنم پچ نصب نميشه. اين ارورو ميده:
Dragon Age : Origins not found.
Please reinstall the game and try again
کرک پچ جديد رو هم از يک سايتي گرفتم و گذاشتمش جايي که بازيو نصب کردم...
وقتي ميخوام Awakening رو هم نصب کنم دقيقا همين ارورو ميده...
ميشه کسي لطفا راهنماييم کنه ممنون ميشم
خوب یعنی باید بازی رو دوباره نصب کنی دیگه . راهشم همینه . چون فکر کنم یه سری از کلیدهای رجیستری پاک شده . کاری نداره که . سیوهاتو نگه داره . دوباره نصب کن بازیو .
راستی کسی Dwarf Noble رو تا ته بازی رفته ؟ منظورم اینکه A paragon of her kind رو که کوئست اصلی ارزامار باشه رو با Dwarf Noble رفته باشه .
[اسپویل]
وقتی با Dwarf Noble میری قسمت اول بازی که برای هر Race منحصر به فرده توی ارزاماره و شما برادر Behlen هستید و یه
داداش دیگه هم دارید . اونجور که اخر Dwarf Noble Story به نظر میرسه Behlen برادر اول رو میکشه و میندازه گردن شما ولی
هنوز هیچی معلوم نمیشه . میخواستم ببینم اگه کسی با Dwarf Noble رفته موقع بازگشت به ارزامار که اواسط بازی میشه
حقایقی روشن میشه یا نه . البته من ادامه اش رو نرفتم و فقط میخوام ببینم توی داستان ارزامار کی مقصر واقعیه ؟
با سلام
کسی لینک مستقیم awaking رو نداره:(
امروز یه اتفاق جالب برام توی دنیای این بازی افتاد که تا حالا اتفاق نیافتاده بود چون شخصیت زن هیچ وقت انتخاب نمی کردم ولی این دفعه با شخصیت زن رفتم
اگه بازی رو تموم نکردید نخونید
محتوای مخفی: خطر لو رفتن داستان
...............
من که جدیدا هر لینکی از اون دیدم خراب بوده!با سلام
کسی لینک مستقیم awaking رو نداره:(
خیلی سخت گیر میاد. خریدنش خیلی راحتره خیلی از سایت ها هم اونو دارن
Last edited by vahidgame; 20-02-2011 at 22:16.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)