کــــــــــــــــــــمـــ ــــــــــــک من گوشیمو هرجا بردم حتی نمایندگی مایکروتل بردم تا فارسیش کنن ولی حتی اونا هم گفتن هنوز فایلهاش نیومده حالا من چطوری گوشیمو فارسی کنم راه دیگه نیست با آپدیت مشکل حل میشه؟
کــــــــــــــــــــمـــ ــــــــــــک من گوشیمو هرجا بردم حتی نمایندگی مایکروتل بردم تا فارسیش کنن ولی حتی اونا هم گفتن هنوز فایلهاش نیومده حالا من چطوری گوشیمو فارسی کنم راه دیگه نیست با آپدیت مشکل حل میشه؟
سلام دوستان کسی تا حال تونسته اینوویت آپدیت کنه؟
ای ول به اون تحلیلتون
خیلی خوب و دقیق بود![]()
فکر نمی کنم که با اپدیت حل بشهکــــــــــــــــــــمـــ ــــــــــــک من گوشیمو هرجا بردم حتی نمایندگی مایکروتل بردم تا فارسیش کنن ولی حتی اونا هم گفتن هنوز فایلهاش نیومده حالا من چطوری گوشیمو فارسی کنم راه دیگه نیست با آپدیت مشکل حل میشه؟
ولی چطور تو ایران نمی تونن فارسیش کنن؟
من از دوبی گرفتم فارسی بود
دوست عزیز اینجا جای این سوال نیستالان قیمتش چنده؟
ولی من چند روز پیش که پرسیدم بهم گفتن حدودای 470 هزار تومانه
دوستان باتری این گوشی چطوره؟ از N95 8gig بهتره؟
فیلمبرداریش چی؟
ضبط صدا؟
انگیج میخوره؟؟؟
گرد و غبار نفوذ میکنه به گوشی یا صفحه نمایش؟
ضبط صدا در فیمبرداری؟
Last edited by gggmail; 24-06-2009 at 14:47.
با سلام به دوستان و اساتید لطفا کمککککککککککککککککککککککک کک
امروز با گوشیم اصطلاحا ور می رفتم داشتم یه برنامه رو remove می کردم که هنگ کرد بعد سرعت گوشی شدید اومد پایین که حتی خاموش هم نمی شد حتس کد های 7370 یا 7780 رو انجام نمی داد تا باطری و دراوردم زدم جا 3 دکمه فلش کردم صفحه قرمز شد نوشت all download دوباره خاموش کردم روشن کردم فارسی شد اما ریست نشده بود بازم همونطوری بود.حتی زنگم نمی خورد بر دمش نمایندگی گفت باید فلش بشه ( من تو همدان هستم گوشی هم گارانتی داره) دوباره که رفتم گفت فلش رو قبول نمیکنه باید بره تهراندستگاه اونجا قوی تره و از این حرفا حد اقل 7 روز طول می کشه.
دوستان راهنمایی کنید ایا درست میشه؟
راهی نداره خودم درستش کنم ؟
مشکلش چیه؟
حرف نمایندگی به نظرتون چرند نماد؟
لطفا راهنمایی کنید بابا این مثلا سیمبیان هست اما خون به دل ما کرده باید همه چیشو از کلوپ نوکیا بگیریم خیلیاش هم مچ نیست مخصوصا پچ اهی هکش راشتی ممکنه چون هکش کردم اینطوری شده باشه؟
راستی نکته جالب به نظر میرسه که باطری های ما 1000 میلی هستن اما نسل جدیدهاش 1200 هست
دوست عزيز مطمئني باتريت 1000 ميلي هست ؟؟؟ آخه من تاجايي كه يادمه از همون اول 1200 بودن ( مثل N95 8GB ) ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟ اگه اينطوري باشه كه باتريش هم از N82 ضعيفتره !!!!
باتریش از همون روز اول 1200 بوده
اون چیزی که پشت گوشی نوشته مهم نیست
پشت دی600 نوشته 350 میلی آمپر در حالی که باتریش 950 میلی آمپره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)