بازی منتشر شد
هوراااااااااااااااااااااا ااااااااااااا
البته برای xbox 360
منتظر اخبار بعدی باشید
دوستان فعلا به این سایت برن و ببینند
مگه قرار نبود برای کامپیوتر هم همزمان با pc بیایدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بازی منتشر شد
هوراااااااااااااااااااااا ااااااااااااا
البته برای xbox 360
منتظر اخبار بعدی باشید
دوستان فعلا به این سایت برن و ببینند
مگه قرار نبود برای کامپیوتر هم همزمان با pc بیایدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فکر نکنم منتشر شده باشه این سایت هم به نظر میرسه خواسته زرنگی کنه ولی در صورتی که به مغازش بری میگه هنوز نیومده به هر حال همه چیز 5 شنبه روشن میشه!!
اره من هم همین احتمال را میدم با مسئولین این سایت که صحبت کردمفکر نکنم منتشر شده باشه این سایت هم به نظر میرسه خواسته زرنگی کنه ولی در صورتی که به مغازش بری میگه هنوز نیومده به هر حال همه چیز 5 شنبه روشن میشه!!
به شوخی گفتم دوست من الان تهرانه میتونه الان بیایه این بازی را بگیره
اونها هم گفتند تا شب اماده میشه
از دوستان کی تو تهران هست یه سر بره توپخونه
شاید این دروغ راست باشه و بازی اومده باشه
من امروز وست گیم بودم شعبه آریاشهر گفتن ایشالا پنج شنبه . تازه گفتن انشالا دیگه کسی از وست زودتر نمیارهاز دوستان کی تو تهران هست یه سر بره توپخونه
شاید این دروغ راست باشه و بازی اومده باشه
واسه pc رو گفت. اگه تو پاساژ مینا رفته باشید تو آریاشهر یه مغازه هست اسمش تک گیمه اونم گفت احتمال زیاد پنج شنبه .واسه ایکس باکسم ندیدم یا نیومده یا اومدن همشو خریدن که احتمالش کمهواسه Pc را هم پرسیدی دیوید جان؟؟
مگه بازی ها همزمان پخش نمیشه؟؟؟
چطور نسخه xbox اومده؟؟؟؟
سلام
ورژن دمو رو سیستم من روون روون رو High اجرا شد.حالا نسخه کامل هم همینطور خواهد بود ؟
یا گرافیکش فرق میکنه؟
نسخه اصلی یه کم بیشتر از سیستمت کار میکشه
اون هم به خاطر انیمیشن های جدیدی که تو نسخه اصلی است
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)