باشه رضا جان... میرم سراغش آمارشو می گیرم..
باشه رضا جان... میرم سراغش آمارشو می گیرم..
این فایبرد 74 هستش 73 چراغای عقبش کوچیک هستن
در ضمن سعید اون ریوریا 66 یه آماری بگیر ببین چه وضعیتی داره.
سلام
ماشینهایی که گفتید اگر با قیمت مناسبی خریداری شود بد نیست اما چرا صاحباشون سخت میفروشند؟اگر قصد بازسازی دارن که باید انجام بدهند و اگر نه پس شاید سوار میشوند اما زمانی که قراره از چند وقت دیگه جلوی تردد اینها گرفته بشه باید حداقل تر تمیز باشن که یه حرفی برای گفتن وجود داشته باشه وجزو کلاسیکها محسوب شوند.
عوض کردن فروم دماغه و چراغ و شل جلو و...ماشینها بنظر من یه جور بی هویتی بحساب میآید..یک ماشین به ان چه که هست باید افتخار کند!منظورم صاحب ماشین به آنچه دارد باید ببالد و تلاش کند آن را در بهترین وضعیت نگاه دارد و نه اینکه علائم و آرم و شبکه و چراغ این و آن ماشین را به خورد ماشینش بدهد و آخر سر هم هیچی!!مثل این پونتیاک که هر اهل فنی آن را نگاه کند میفهمد جریان چیست و مایه سر افکندگی است(به نظر من..)بهتر نبود همان وضعیت اصل و فابریک ماشین را حفظ میکرد و در عوض آن را تمیز و مرتب نگاه میداشت؟؟؟.
یک ماشین نیازی به این ندارد که هی مدام آرم آن را عوض کنند!!یک ژیان باید به ژیان بودنش افتخار کند و دلایل خودش را هم دارد حالا آرم و قالپاق بنز روی ژیان و پیکان و پراید و ..گذاشتن یعنی چی؟؟؟!!من نمیدانم!!!
شاید باور نکنید اما یکی از دوستان میگفت سالها قبل یه نفر موتور پیکان را روی کامارو سوار کرده بود!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
جنایت از این بالاتر؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
از طرف سوال کرده بود چرا؟گفته چون پیکان کم مصرفتر است!!!پرسید حالا که با این موتور دیگه کامارو نیست و راه نمیره..یارو هم گفته:اشکال نداره عوضش قیافه کامارو داره!!!
خدا میداند چندتا پیکان و ژیان و رنو و تویوتا و..از این شبهه کامارو جلو زدند و قند توی دلشان آب شده که تونستیم یه کامارو را جا بگذاریم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
خدا عقلی بده به این جماعت...
بچه ها اگه اشتباه نكنم اينم زياد خرجي نداره دو تا گلگير جلو يه دماغه چراغ هاي راهنما چرا غ هاي جلو آرم روي كاپوت صافكاري و نقاشي درست و حسابي و خرده خرج هاي ديگه
سعيد من شبا خواب ندارم
من اينو ميخوام
اي خدا![]()
Last edited by رضا صادقی; 17-12-2009 at 08:44.
سلام!!!به همگی!!!
خوش به حال صاحبش!!!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبقیه عکساشم توی تاپیک عکسای آمریکاییه!!!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
TANX!!!
بجه ها كلوپ داره يخ ميزنه يه خرده گرمش كنيد!!!!!
بچه ها يه سوال چرا اين كوروت هاي نا ناز تو اين گرد همايي ها شركت نميكنن؟
Last edited by رضا صادقی; 18-12-2009 at 10:24.
سلام
احتمالا شرکت نمیکنند چون مایل به شناخته شدن نیستند..شاید از اینکه مدام سراغ آنها بیایند و هی سوال بپرسند که میفروشی یا نه؟..چند می ارزد؟؟...چی داره؟؟..چی جوریه؟؟...خوششان نمی آید..البته شاید من هم بودم این کار را میکردم چون عده کمی قدر این ماشینها را میدانند و بیشتر فقط دنبال کنجکاوی و شاید هم یک لقمه چرب هستند
عزیزان یادتونه چند صفحه قبل صحبتی داشتیم مبنی بر اینکه بعضی ها این خودروها رو علیرغم ممنوعیت پلاک می کنند؟؟؟ به پلاک این کوروت دقت کنید.
این هم یه عکس واضح ازش....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
![]()
سلام
من هم ماشینهای خاصی را دیدم که پلاک ایران شدند و البته بیشتر آمریکایی بودند.کاملا مشخصه که راهی وجود داره اما نه پول ما به این راه میرسه و نه به غیر خودی اجازه پلاک کردن اینجور ماشینها را میدادند..چند سال قبل صحبت بود هرکسی 2تا ماشین قدیمی اوراق بکنه یه جدید را میتونه وارد بکنه و گمرکی هم نداره (یا اینکه کم میگیرند..)اما این قضیه طبق معمول برای خودشان بود و نه ماها...حتی صحبت واردات ماشینهای سالم دست دوم از امارات و ....بود که دیدند بازار ماشینهای خودشون کساد میشه..الان این جریان هم دست عدهای خاص میچرخه..ماها که نه از این پارتی ها داریم و نه از این پولها....!!!!
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)