کراوزر جان . تو لیگ برتری که داری میسازی ، محسن خلیلی رو تو ترکیب پرسپولیس میزاری ؟ اگه نمیزاری لطف کن بذار !
کراوزر جان . تو لیگ برتری که داری میسازی ، محسن خلیلی رو تو ترکیب پرسپولیس میزاری ؟ اگه نمیزاری لطف کن بذار !
اگر منظورتون این صفحه است من که کرک فیفا 09 را ندیدم :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یه باگ بدی من تو منیجر مود دارم که منو کلافه کرده تیمم تو جام باشگاههای اروپا سه بار شرکت کرده!! فعلا دور مقدماتی هستش باید با سه تیم مسابقه بدم اگه همشون رو ببرم تو مرحله گروهی سه تیم خواهم داشت!!
فصل قبلش که با رنجرز بازی می کردم هم تو جام یوفا بودم و هم تو جام قهرمانان این فصل منچستر رو گرفتم که این دفعه سه تا شده!!
سلام بچه ها به نظر شما كدام بازي بهتره فيفا 09 يا ساكر 9
واسه اینکه خوب نگشتی همون بالاست
نه دوست من اون باگ نیست. یه تیم نمیتونه هم زمان هم توی EFA باشه و هم ECC مگه اینکه اولش توی ECC باشی و در صورت سوم شدن توی گروه میری به یک هشتم EFA
محسن خلیلی عضو باشگاه پرسپولیس هست پس موجود خواهد بود حتی بازیکنان ذخیره پرسپولیس که حتی اسماشون رو هم تاحالا نشنیدید هم توی بازی و تیم پرسپولیس خواهد بود.
بله من اینا رو میدونم که بازنده به جام یوفا میره و ..
ولی باور کن من تو چهارمین سال با رنجرز بازی کردم تو دور مقدماتی ECC دو بار بازی داشتم خودم هم تعجب کردم یکیش رو بردم و صعود کردم به مرحله گروهی جام ECC دومیش رو باختم به مرحله گروهی جام یوفا EFA رفتم جالبه که تو هردو جام هم قهرمان شدم!! حالا امسال بدتر شده با منچستر تو دور مقدماتی ECC با سه تیم بازی دارم!!
راستی لینک تورنت برای کرک هست
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by fanoos2006; 13-11-2008 at 15:03. دليل: لینک کرک
آقا یک سوال می م یخوام بازی دوستانه بازی می کنم هوا برفی باشه باید چی کار کنم؟؟؟
دوستان این بازی بر روی سی پی یوهای دوهستهای اینتل کار میده؟؟
واسه من که اصلا اجرا نمیشه!!!
مشکل از چیزه دیگه ای باید باشه منم با دو هسته ای اینتل بازی میکنم (همین جور خیلی بچه های اینجا)
با یه دیسک دیگه از یه شرکت دیگه امتحان کن
روی 1800 من میاره تک هسته ای هم هست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)