داشتن پلاگین الزامی هست یا خیر ؟ در مورد پلاگین اگه ممکنه یه توضیحی بدین![]()
داشتن پلاگین الزامی هست یا خیر ؟ در مورد پلاگین اگه ممکنه یه توضیحی بدین![]()
دوستان من نمیدونم چرا از امشب یاهو باز نمیشه برای کسی اینطوری هست ؟
سلام
اگه آیدی بلاک بشه
چیکار میشه کرد؟
دوست عزیز اون پیغامها 100% از طرفه من نیست من یه تست انجام دادم به دوستم گفتم که رنگه فونتشو عوض کنه و وقتی اون پیامها میاد با همین رنگه جدید هستش در ضمن پیامها تکراریه و تو اونا سعی داره یه جوری مجبور کنه رو لینکهایی که میده کلیک کنیم در ضمن دوستم ادعا داره که این پیغامها رو نمیتونه ببینه فقط یه لرزشی تو پنجره اش ایجاد میشه
خب برای اینکه بفهمید این کار مربوط به بدافزاره یا هک باید دوستتون از یه سیستم دیگه برای چت استفاده کنه . مثلا از کافی نت استفاده کنه یا یه سیستم امن دیگه . اینبار امتحان کنید ببینید نوشته ها میان یا نه اگه اومدن دیگه هیچی یعنی هک شده . ( البته باز هم می گم که فکر نکنم ) پس پسور آیدیشو عوض کنه اگر هم که نه پس مشکل از سیستم دوستتونه بهتره یه آنتی ویروس بروز نصب کنه![]()
خیر همه مردم ایران دارن بدون پلاگین کار می کنن .![]()
پلاگین اضافه کردن امکانات جانبی به یک نر مافزاره . مثلا پلاگین موزیک یاهو به شما این امکان رو میده که بدون استفاده از هیچ نرم افزاری و از طریق مسنجر به " یاهو موزیک " دسترسی داشته باشید و پلاگین های دیگه که کارشون تقریبا در زمینه های مشابه هست .
بره من از چند روز پیشه که باز نمیشهولی با HTTP proxy خود یاهو به راحتی لاگین میشم و وقتی که سرعت کم هست هم لاگین نمیشه .
--------------------------------------
دوستان ببخشید که همه پست هامو تو یه پست ادغام نکردم . به این دلیل که بعد از دیدن سوال سریعا خواستم بهش جواب بدم و اینطوری شد![]()
این ساپرت خودشم که 36 ساعته علافشیم
چجوری برای یاهو ایدیم پروفایل بسازم؟
یعنی یه ایدی دیگه که قابل پاک شدن باشه
قبلا توی account profile می تونستم بسازم الان کجا بسازم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)