سرعت چقدره ؟
شاتل
پرنیان نت
فن آوا
نداگستر
سرعت چقدره ؟
256 دارم...
سرعت روز و شب 65 ...
یه هفته ای هست شبا بیشتر مواقع سرعتم بالای 100 هست![]()
دوست عزیز من همین الان برای خونم که dlc هست از شاتل گرفتم .
باز حرف خودتون رو میزنید ؟؟
می تونم بپرسم پیش شماره شما چنده که تونستی از شاتل سرویس بگیری؟ چون پیش شماره های مارو هیج کی غیر مخابرات نمی تونه سرویس بده.از هر شرکتی پرسیدم گفتن مخابرات اجازه نمی ده خط های dlc رو سرویس بدن
ماهم به ناچار از مخابرات سرویس گرفتیم، تا هفته پیش سرعت داتلود تا 130 هم بالا می رفت ولی الان از 20 بالاتر نمی ره
---------- Post added at 09:30 PM ---------- Previous post was at 09:26 PM ----------
ربطی به مرکز نداره منم تو مرکز فیض همین مشکلو دارم
---------- Post added at 09:33 PM ---------- Previous post was at 09:30 PM ----------
این معضل هیچ وقت حل نمی شه، هر دفعه به یه بهونه ای یا سرعتو پایین می یارن یا کلا اینترنتو قطع می کنن.کلا ایترنت پر سرعت تو ایران معنی نداره!
---------- Post added at 09:37 PM ---------- Previous post was at 09:33 PM ----------
من از چند نفر از دوستام که از شرکتا سرویس دارن پرسیدم گفتن هیچ مشکل سرعتی تو این چند روزه نداشتن
آخه من می خوام بدونم فقط مشترکین مخابرات عامل اغتشاشن که فقط واسه ما سرعت پایین اومده؟!!!
Last edited by adsl2+; 15-06-2010 at 20:37.
دوست عزیز این که میگن پهنای باندو کاهش دادن یعنی اینکه مشترکین قبلا سرعتشون تا 1 مگ بوده و دانلود تا 120هم بالا می رفته ولی الان محدودش کردن به 128 کیلو و دانلود از 13-14 کیلو بالاتر نمی ره واین یعنی فاجعه
در مورد افت سرعتم الکی می گن چون بقیه شرکتا مشکلی ندارن
منم دعا می کنم سرعتا به وضعیت قبلش در بیاد ولی احتمالش زیاد نیست.اینا مشکل کندی سرعت ندارن.همون طوری که خودشون بهت گفتن سرعتارو خودشون آوردن پایین
دوست عزیز البته شما نمیتونید به این بگین فاجعه چون سرویسی که شما از مخابرات گرفتین 128 بوده و سرعت واقعی را دارن بهتون میدن خوب dlc ها را هم که به زور از شرکت ها گرفتن و رقابت ناسالام را انجام میدن پس مجبور هستین تحمل کنن
من در حال حاضر از پیشگامان دارم اوایل قطعی داشت ولی الان 5 ماهی هست خیلی راضیم
قبل از پیشگامان ندا داشتم که سرعت خوبی اونم داشت ولی من فکر میکنم حجم ترافیک بیشتر از حد معمول کم میشد حالا نمیدنم از من اینجوری بود یا همه این مشکلا دارن؟ -- شبانه هم که 1 شب 100 بود یه شب 5 کلا نمیشه رو شبانه هاش حساب کرد
قبل از اونم فن آوا بودم که سرویس خوب بود ولی پشتیبانی خوبی نداشتن و سرویس نامی را ارائه میکردن
ولی در کل شرکت خصوصی بهتر مخابراته حداقل پاسخگو تر هستند
سلام به استادان گرامی . آقا من میخواستم از شبکیه سرویس بگیرم(نماینده آسیا تک)
۱-کسی تا حالا شبکیه داشته؟ دانلود شبانه برام مهمه.
۲-بعد مودم هم میخوام d-link s200 بگیرم؟ خوبه یا نه؟
۳-راستی من مرکز شهید قندی هستم.کسی توی این مرکز هست که بگه سرعت توش چطووره؟
۴-برای شبانه فرق میکنه من ۱۲۸ بگیرم یا بالاتر؟ یا اینکه شبها ژهنای باند برای همه یکیه.
سلام
من هم 128 دارم ، تا دو هفته قبل سرعت بسیار عالی بود، ولی از دو هفته پیش تا حالا سرعت فوق العاده افت کرده، نمیدونم چرا؟؟
من از صبانت دارم.
واقعا این سرعت کی حل میشه؟ واقعا دیگه به این سرعت های افتضاح عادت نداریم.
موفق باشید
منم اینترنت از مخابرات خرازی دارم
تو این هفته سرعت اینطوری شد
به من اینطوری گفتند: کل کشور افت سرعت داریم تا اوضاع کشور آروم بشه مشکل سرعت حل میشه بعد از اون ما در خدمتتون هستیم
اینطوری که من برداشت کردم به خاطر مسائل سیاسی این کار رو کردند شاید تا شنبه حل بشه یعنی من امیدوارم که حل بشه چون گفتند تا آخر هفته این مشکل رو داریم..
البته اونایی که از مخابرات adsl گرفتن اگه یادشون باشه فکر کنم 1 ماه پیش بود یا بیشتر همین وضعیت پیش اومد اما 4 یا 5 روز که گذشت وضعیت نرمال شد
ممکنه این مشکل تا شنبه حل بشه چون من دوباره زنگ زدم به من هم گفتن به احتمال زیاد تا آخر هفته مشکل حل میشه
اگه شنبه هم دوباره اینطوری بود واقعا دیگه غیر قابل تحمل میشه
حتی اگر بخوایم 128 واقعی را در نظر بگیریم باید حداقل سرعت دانلود بین 16 تا 20 را باشه اما برای من تو این چند روز بیشتر بین 9 تا 15 بوده!!!
من که هرروز زنگ می زنم...اون خانم قسمت پشتیبانی دیگه صدای منو میشناسه...بیچاره شده از دستم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)