تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 194 از 209 اولاول ... 94144184190191192193194195196197198204 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,931 به 1,940 از 2084

نام تاپيک: گفتگوی آزاد موتور سیکلت

حـــــرفـه ای piremard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

كسي اسم اين موتورها هم نشنيده پرشيها رو ميگم
    دوستدار شما ياشار
    سلام
    "موتور کراس " یا با تلفظ متداول فرانسویش "موتوکراس" یک رویداد ورزشی هست نه نام یک تیپ موتورسیکلت
    موتور-کراس نوعی ورزش با موتورسیکلتهای مخصوص آف-رود در یک محیط بسته خاکی یا گِل آلود بصورت ریس در یک دایره است .

موتورسیکلت های مخصوص آف-رود که غالب شامل موتورهای "دو منظوره" یا "دیرت بایک" می شند . می تونند بسته به کلاس در این ورزش شرکت کنند . موتورهایی که برای "موتوکراس" استفاده می شند فاقد راهنما و فریم های بزرگ و زین و هر نوع جزئیات زائد و کم اهمیت برای مسابقه هستند . همانند موتورهای ریس
    توان انجین این موتورها زیاد و معمولا از انجین دو-زمانه استفاده می کنند . برای حداکثر شتاب و قدرت در اندازه و کیفیت چرخدنده های انتقال قدرت تغییراتی یا از سوی سازنده یا شرکت کننده در مسابقه دارند .

مشابه این رویداد :
    موتورسیکلت تریل
    تایم تریل
    انجوغو - مطمئن نیستم درست تلفظش می کنم -
    دیرت بایکینگ

هست . بیشتر این ورزش ها از اوایل دهه 90 قرن 20 شروع شده . در تهران چند پیست و پارک جنگلی هست که روزهای تعطیل می تونید با موتورسیکلتهای آف-رودی اونها مستقیم آشنا بشید . گاهی مسابقات موتور-کراس هم در کوهسار یا پیست جاده لواسان برگزار می شه

2. 2 کاربر از piremard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

دوستان سلام

با پدیده ای ! برخورد کردم که بد ندیدم اینجا و در جمع دوستان هم مطرحش کنم :

حالا اینکه چقدر محاسبه شده برای سیستم و نحوه ی انتقال قدرت برای چرخ سوم ( که من محوری رو ندیدم برای انقال ) ، چقدر محاسبه انجام گرفته برای این ظاهر ارو داینامیک و فرم سقف ، چقدر فکر بوده پشت کار برای طراحی ( کفی صندلی پیکان و پشتی پراید احیانا) و این ستونهای خاص ،

اینجاست که شعار "ایرانی میتواند تحقق پیدا می کنه" : دی

پی نوشت : این وسیله اگر برای فرد جانباز یا معلولی بود خیلی جای بحث نداشت ، اما جالب اینجاست که این وسیله برای یک فرد کاملا سالم هست .

4. 5 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه TIG3R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    Isfahan

پيش فرض

منم از اینا دیدم اما شما میگی برای آدم سالم جای تعجب داره!!!!!!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

نمیدونم تا حالا با این موتور های سه چرخ رونده باشین یا نه ولی اینقده حال میده! پیشنهاد میدم که برونید !!

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

نمیدونم تا حالا با این موتور های سه چرخ رونده باشین یا نه ولی اینقده حال میده! پیشنهاد میدم که برونید !!
    این وسیله نقلیه ها به تریکار - tricar- معروفند و تاریخشون می رسه به نخستین خودروی مرسدس بنز
    با این وسیله هم رانندگی اصلا "حال" نمی ده . چون مرکز ثقل وسیله پایین نیست و کافیه سر پیچ ها کمی سریعتر از 20 کیلومتر در ساعت برید تا ماشین پشتک بزنه .
    فکرشو بکن ! آدم جانباز باشه ، بعد سوار همچو چیزی هم بشه و اهل منزلش رو هم روی اون زینهای کنار بنشونه . سر اولین پیچ ... بووووم

8. این کاربر از piremard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

اگر کسی بین راه در هر سرعت و وضعیتی حتی جاده ی روبرو الی از تردد ... شما رو صدا زد یا بوق زد و .... که با شما مکالمه ای رو آغاز کنه با هر نوع لحن دوستانه یا فحش و ناسزا ....
    تحت هیچ شرایطی سر خود رو از سوی حرکت و تمرکز چشمان رو از مسیر بر ندارید . حتی اگر دوستتون بود !
    عقب ، پهلو .. هر کجا که هست به او نگاه نکنید . می تونید با صدای بلند با او صحبت کنید با جوابش رو بدید - ترجیحا مکالمه ضروری و کوتاه - ولی توجهتون رو تغییر ندید .
    برای صحبت کردن هر دو کنار مسیر جایی مطمئن توقف کنید و حرفتون رو بزنید . اگر کسی از شما آدرسی خواست سعی کنید بدون دروغ گفتن اینکه محل رو نمی شناسید !! از دست او خلاص بشید .
    شما راننده موتورسیکلت هستید و باید همیشه هر دو دست شما به فرمان و روی دیدتون به مسیر و آینه ها ... باشه نه مشکلات و درد دل دیگران . کافیه ثانیه ای حواستون رو از دست بدید تا تصادفی غیرمترقبه داشته باشید . برای من این موضوع اوایل سواری هام پیش می اومد و یکبار بیش از حد گلگیر جلوییم به ماشین روبرو نزدیک شد .
    بعد که پای نصایح حرفه ای های پلیس - غیر ایران - نشستم بمن گفتن که هیچ وقت با کسی حرف نزن و برای بچه هایی که تو بزرگراه از داخل اتومبیل برای موتورسواران دست تکون می دن پاسخ نده ! آخه من همیشه دست تکون می دادم

10. 4 کاربر از piremard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه zahedy2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    صفحه 8140 کتاب زندگی ...

پيش فرض

سلام
    در تکمیل نُکَت موتورسواری این جمله را اضافه کنیم که هرگز به "مسیر دادن" سایر راننده ها اعتماد نکنید.

خودرویی که جلوی من می خواست سروته کند (خیابان حیدرخانی) پس از بوق من ترمز کرد و سپس اراده کرد خیابان را کاملا تصرف کند !! سپس من بعد از 20 متر کشیده شدن چرخ عقب طی برخوردی موتور و خودم و ماشین اون رو داغان نمودم !!

حالا خودم و ماشین اون به جهنم،، فرمان موتورم 20 درجه ای چرخید که با تنظیم مجدد درست شد اما حس می کنم خیلی ترسیدم.

در ضمن سی جی ترمز نداره ... باهاش تند نروید !

12. 3 کاربر از zahedy2006 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    021

پيش فرض

"موتور کراس " یا با تلفظ متداول فرانسویش "موتوکراس" یک رویداد ورزشی هست نه نام یک تیپ موتورسیکلت
    موتور-کراس نوعی ورزش با موتورسیکلتهای مخصوص آف-رود در یک محیط بسته خاکی یا گِل آلود بصورت ریس در یک دایره است .

موتورسیکلت های مخصوص آف-رود که غالب شامل موتورهای "دو منظوره" یا "دیرت بایک" می شند . می تونند بسته به کلاس در این ورزش شرکت کنند . موتورهایی که برای "موتوکراس" استفاده می شند فاقد راهنما و فریم های بزرگ و زین و هر نوع جزئیات زائد و کم اهمیت برای مسابقه هستند . همانند موتورهای ریس
    توان انجین این موتورها زیاد و معمولا از انجین دو-زمانه استفاده می کنند . برای حداکثر شتاب و قدرت در اندازه و کیفیت چرخدنده های انتقال قدرت تغییراتی یا از سوی سازنده یا شرکت کننده در مسابقه دارند .

مشابه این رویداد :
    موتورسیکلت تریل
    تایم تریل
    انجوغو - مطمئن نیستم درست تلفظش می کنم -
    دیرت بایکینگ

هست . بیشتر این ورزش ها از اوایل دهه 90 قرن 20 شروع شده . در تهران چند پیست و پارک جنگلی هست که روزهای تعطیل می تونید با موتورسیکلتهای آف-رودی اونها مستقیم آشنا بشید .
    ماشالله چقدر اطلاعات دارید شما هدفم از این سولم این بود که کسی تو انجمن موتور کراس داره؟؟ شما فکر کنم دارید یا نه...
    در تهران چند پیست و پارک جنگلی هست که روزهای تعطیل می تونید با موتورسیکلتهای آف-رودی اونها مستقیم آشنا بشید . گاهی مسابقات موتور-کراس هم در کوهسار یا پیست جاده لواسان برگزار می شه
    اره بابا هر هفته پاتقمون کوهساره شما هم میاید ؟
    در اخر اگه از قیمت کراس 450 2006 به بالا تا 2011 خبر دارید بگید....ممنون.
    دوستدار شما یاشار
    Last edited by Yashar Cross; 11-04-2011 at 23:09.

پروفشنال Mohammadkiller's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    استان قم بیوگرافی:نام:محمد

پيش فرض

سلام
    من یه سوال فنی داشتم
    میخواستم بدونم از بین دو موتو زیر کدوم بهتره و خوبی ها و بدی هاشونم بگین (مصرف سوخت ، قدرت ، سرعت ، ترمز عمر و...). ممنون.

1-

2-

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

برای باز کردن یک تکه محل نصبی که مال جلوی موتورم بود رفتم نمایندگی رسمی شرکت فارس
    جای آچار برای پیچوندن نبود و آچار اهرم دار لازم داشت . فقط همین
    برای همین کار ساده 2 هزارتومان از من گرفت مردک ! جدا از اینکه مثل برج زهرمار می موند و انگار داشتم با دیوار حرف می زدم !

نتیجه :
    سعی کنید اگر تمام آچارهای موتورسیکلت رو ندارید حداقل یک باکس جمع و جور بخرید از همین آچار های ارزون قیمت کم کیفیت داخل بازار هم کفایت می کنه . حداقل منت همچو افرادی رو برای یک کار ساده نمی کشید + پولتون رو تو این گرما بستنی می خرید !

16. 2 کاربر از piremard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •