[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آموزش خلباني کمتر از 12 ماه در فيليپين![]()
آموزش خلباني کمتر از 12 ماه در فيليپين![]()
لطفاً بگوئید از چه سایتی می توانم برای fsx هواپیماهای جنگی دانلود کنم
با سلام
سايت ها بسيارند شما کافيست اسم هواپيماي مورد نظر خود را در گوگل سرچ کنيد "بدين صورت: airplanename FOR FSX
رئیس من با همین سیستمی که دارم میتونم روی جزئیات زیادی بازی کنم ، فقط سنس هارو زیاد نمیتونم ببرم بالا (جزئیات زمینی مثل ماشین و کشتی و ...)
ولی من همون سیستمی که گفتم رو خریدم و هیچ فرقی نکرد!!!
و این نکته رو بگم که کارت گرافیک اصلاً توی این سیمولاتور مهم نیست و سرعت بارگذاری مهمه ! یعنی رم و هارد و سی پی یو تا حدودی!!!!
ببنید دوست عزیز این صحبت شما اصلا درست نیست
این شبیه ساز بیشتر به گرافیک نیاز داره تا رم
مثلا برای این که در FSX خیلی خوب و بدون مشکل بخواین از گرافیک های NVIDIA استفاده کنید باید حد عقل از 2
گرافیک GTX 260 رو با هم SLI کنید
تازه با این گرافیک یه کم مشکلات تون کم میشه
من نمیدونم گرافیک قبلی شما چی بود اما اینو میدونم که این گرفیک آنچنان به شما کمکی نخواهد کرد
امید وارم از بنده دل گیر نشین اما من خودم چند ماه برای خرید این سیستم که العان گرفتم تحقیق کردم
و این سیستم زیر رو گرفتم
CPU i7 920
M.B Gigabyte GA-X58A-UD7
Ram OCZ triple Channel 6 GIG
VGA 2X ATI HD 5850 CrossFire
Power Green 1235B
COOLER MASTER V8
البته بقیه چیز ها یی که گرفتم فکر نمیکنم خیلی واجب باشه که بگم
دوست عزیز همون طور که دنی عزیز گفت با سرچ در گوگل میتونی پیدا کنی و برای راحتر پیدا کردن هم میتونی به این روش سرچ کنی
مثلاownload Mig 29 FSX
البته من میخوام یه سایتی معرفی کنم که فکر کنم در این زمینه تک باشه
البته چند وقت پیش این سایت هک شد و خیلی از اطلاعات این سایت از بین رفت اما دوباره داره جون میگیره
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان سلام.
دیدم بحث در مورد سیستم مورد نیاز بالا گرفته گفتم چند نکته رو به دوستان یادآوری کنم...
از اونجایی که یه زمان دانشجوی رشته ی برنامه نویسی و هوش مصنوعی بودم و خوره ی این بحثاممیخوام یک نکته ی جالب رو به دوستان بگم...
اولین شرط این شبیه ساز که خودم واقعا عاشقشم داشتن یک CPU گردن کلفته. این شبیه ساز در به زانو در آوردن CPU برای حل محاسبات اعشاری رتبه ی بیستو سوم رو داره که رتبه ی اول مربوط به نرم افزار ترسیم نقشه ی سه بعدی کیهان برای ابر کامپیوترهاست .
این شبیه ساز در هر 0.001 ثانیه در حالت taget frame rate : unlimited توانایی حل 1500 محاسبه ی اعشاری رو داره.
پس من به شخصه استفاده از CPU های AMD دو هسته ای و بالاتر رو برای FSX پیشنهاد میکنم.
استفاده از Acceleration pack برای CPU های چند هسته ای الزامیست.
چرا CPU نقش اصلی و کلیدی رو در شبیه ساز داره ؟
یک نکته ی جالب : حتی استفاده ی بدون نقس از AutoPilot مخصوصا در هواپیماهای PMDG که از اصول داینامیک پیشرفته ای برخوردار است بستگی به CPU داره. از Takeoff تا Landing شبیه ساز میلیونها محاسبه رو از صعود تا نزول انجام میده.
ممکنه گاهی اوقاط در ترافیکهای هوایی بی نظمی هایی رخ بده مخصوصا در هنگام Landing یا تاکسی.
خوب شاید جالب باشه که بدونید این هم بستگی به قدرت محاسباتی پردازنده ی کامپیوتر شما داره.
چون این شبیه ساز شدیدا متکی به محاسبات دقیقه...
Ram در شبیه ساز FSX وظیفه ی بار گذازی اطلاعات رو داره. من پیشنهاد میکنم برای هرچه روون تر اجرا شدن شبیه ساز باید از 4گیگ رم یا بالاتر استفاده بشه.
اگر از 4گیگ رم یا بالا تر استفاده میکنید داشتن یک سیستم عامل 64 بیتی الزامیست.
یکی از مزایای داشتن CPU AMD همین است. قیمت کم نسبت به اینتل اما کارایی بیشتر و مفیدتر.
برای داشتن CPU AMD داشتن مادربورد ASUS پیشنهاد میشه. چون حتی مادربوردهای گیگابایت با ساپرت CPU 64 بیت در کنار یک CPU AMD نمیتونه کارایی و بازده یک مادربورد ASUS رو داشته باشه.
خوب حالا میرسیم به گرافیک.
خوب در کنار CPU AMD و مادربورد ASUS یک کارت گرافیک Geforce GTX یا XFX با Data rate 9000 به بالا و Video memory 1 gig پیشنهاد خوبیه. چون شبیه ساز FSX در تصویر سازی گرافیکی در مقیاس وسیع واقعا بی رقیبه. با وجود بازی های گرافیکی سنگینی کهجدیدا وارد بازار شده...
حالا در این صورت سیستمتون میشه یک مشت آهنی در مقابل هنگ
و بسیار آماده . تازه نفس برای اجرای FSX.
پاور گرین رو خیلی تاکید میکنم چون بهترین بازده رو داره.
و داشتن یک کولر خنک کنندی یا چند تا فن خوب برای گردش هوای خنک درون کیس.
لپ مطلب اینه که هرچی پول بدی آش میخوری. برای شبیه ساز FSX این قانون وجود داره :
هرچی قویتر بازده بهتر
اگر سوالی داشتید من در خدمتم ...
(همچنان دنبال Texture PMDG 747 iranair یا ماهان میگردم)![]()
نه دوست عزیز من این حرف شما رو تأئید نمیکنم! چون این شبیه ساز 4 سال پیش ریلیز شده و اون زمان هنوز همچین سیستمی وجود خارجی نداشته و از اونجایی که استفاده برای عام مردم بوده هم باید بگم که اون زمان سی پی یو های قوی بود (مثل optron و xeon) ولی همچین گرافیکهایی نبوده!
در ضمن یک 5850 به تنهایی از GTX260 SLI 20% قوی تر هست!! این و توی یکی از بنچ مارکهای توی همین فروم دیدم!!
ولی رم رو هم موافقم.
میشه بگی قیمت همین قطعاتی که بالا زدی چقدر شده؟!
دوستان سلام
کسی کرک fspassenger همونی که توی پست اول بودش رو نداره ؟؟؟؟ آخه لینکش از بین رفته.
ممنون میشم برام بزاریدش.
یـــا عـــلـــی
ويرايش: ببخشيد 2تا شد.
Last edited by dani.flight; 15-01-2010 at 15:20.
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)