اولا سكمن رو موبايلم اجرا نميشه
بعدشم كي از سكمن حرف زد trk رو واسه يه كار ديكه لازم دارم
حالا كمكم كنيد
اولا سكمن رو موبايلم اجرا نميشه
بعدشم كي از سكمن حرف زد trk رو واسه يه كار ديكه لازم دارم
حالا كمكم كنيد
اولا" كه اينجا تاپيك مشكلات نيست...نميئونم چرا يه عده رعايت نميكنند...
دوما" دوست من شما بايد موقع نصب پچ 1345 unpatch رو انتخاب كني تا علامت تريل برگرده و بتوني بازي نصب كني...
شاد باشي![]()
اگه اجرا نميشه گوشيتو زيادي آپديت كردي و اون fw هك نميشه...اگرم شما با سكمن كاري نداري اشتباه اومدي..بايد بري قسمت هك گوشي هاي موبايل...
شاد باشي
--------------------------
دوستان من يه چند روزي هستم...كسايي كه جواب نگرفتند...ميتونند دوباره مطرح كنند...
البته بازي از مجيد عزيز تشكر ميكنم...كه زحمت ميشه...![]()
من ورژن قدیمی کلاینت رو دارم(1318).میخواستم بدونم که مگه این دوتا ورژن با هم فرق زیادی هم میکنند؟
مثلآ عدم اجرای بازیهای جدید روی ورژن قدیمی یا اجرای بهتر بازی ها و...![]()
بهتر كه مسلما" هست...مهمترينش بالا اومدن كلاينت در عرض 2-3 ثانيه هست...تنها تفاوت و مشكلش همين پچ هست كه واسه هر بار نصب بازي بايد unpatch كنيد...
خودم الان 1345 دارم...
پس حالا یونس جون اومدی دوباره سوالم رو مطرح میکنم!البته مجید جون هم لطف کردن و پاسخ دادن ولی مشکل ما حل نشد:
من وقتی میخوام بازی pro series GOLF رو بازی کنم تا چند دقیقه میشه بازی کرد ولی بعد از چند دقیقه میپره بیرون و یه ارور میده!دلیلش چیه؟
دستت درد نکنه ولی هیچ کس نگفت با این پیغام component is build in چی کار کنم ؟
من قبلا چند بار نصب کرده بودم ولی الآن نمیشه
------------------------------------------------------------------------
داداش آواتارت چشممو گرفت لینک عکس برگشو نداری؟پس حالا یونس جون اومدی دوباره سوالم رو مطرح میکنم!البته مجید جون هم لطف کردن و پاسخ دادن ولی مشکل ما حل نشد:
من وقتی میخوام بازی pro series GOLF رو بازی کنم تا چند دقیقه میشه بازی کرد ولی بعد از چند دقیقه میپره بیرون و یه ارور میده!دلیلش چیه؟
اگه نداری یه زحمت بکشی آپ کنی ممنون میشم
Last edited by meitix; 21-12-2008 at 19:28.
نه!
متاسفانه پاک شد!اگه تونستم دوباره گیر میارمش!
این روش رو امتحان کن :
احتمالا" جواب بده .........کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آقا من بازی Asphalt رو دانلود کردم و مثل بقیه بازی ها اومدم نصبش کنم که موقع preparing installition میپره بیرون!
دلیل چیه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)