تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 194 از 521 اولاول ... 94144184190191192193194195196197198204244294 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,931 به 1,940 از 5208

نام تاپيک: کلوپ ا N82 ا

پروفشنال scope82's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Rain City

11 ارسال فایل sis وjar از nokia به یه گوشی دیگه

1.فایل sis رو rename کنیدوبه جای sis. بنویسید mp3. البته رو بعضی از مدل های قدیمی جواب نمیده.
    2.بعداز ارسال (فرضا به n73 ) به in box رفته و فایل را open کنید و تا ارور نداده دکمه ی stop (یا فلش پایین)
    رو بزنید.(این بستگی به سرعت عمل شما داره) وبعد back رو بزنید و فایل رو save کنید.
    3.گوشی شما این فایل رو تو پوشه ی attachments مموری کارت ذخیره میکنه. از طریق فایل منیجر گوشی اون رو پیدا کنید و بهجای mp3. بنویسید sis. ونصبش کنید.این روش رو فایل های jar هم جواب میده و sisx رو میبلعه.........
    روشهای مشابه وجود داره ولی این روش رو خودم پیدا کردم.

برای سونی اریکسون فرق میکنه اگه خواستید بگید تا بگم.
    Last edited by scope82; 21-09-2008 at 11:15.

2. این کاربر از scope82 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Majid393's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    P30\/\/0ЯLD

پيش فرض

1.فایل sis رو rename کنیدوبه جای sis. بنویسید mp3. البته رو بعضی از مدل های قدیمی جواب نمیده.
    2.بعداز ارسال (فرضا به n73 ) به in box رفته و فایل را open کنید و تا ارور نداده دکمه ی stop (یا فلش پایین)
    رو بزنید.(این بستگی به سرعت عمل شما داره) وبعد back رو بزنید و فایل رو save کنید.
    3.گوشی شما این فایل رو تو پوشه ی attachments مموری کارت ذخیره میکنه. از طریق فایل منیجر گوشی اون رو پیدا کنید و بهجای mp3. بنویسید sis. ونصبش کنید.این روش رو فایل های jar هم جواب میده و sisx رو میبلعه.........
    روشهای مشابه وجود داره ولی این روش رو خودم پیدا کردم.

برای سونی اریکسون فرق میکنه اگه خواستید بگید تا بگم.
    با x-plore هم میشه اینکارو انجام داد .... بدون rename کردن فایل ....
    هر فایلی با هر پسوندی رو هم میتونید با بلوتوث ارسال کنید ...
    ..

4. 2 کاربر از Majid393 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Rain City

7

با x-plore هم میشه اینکارو انجام داد .... بدون rename کردن فایل ....
    هر فایلی با هر پسوندی رو هم میتونید با بلوتوث ارسال کنید .....
    می دونم و بخاطر همین گفتم روشهای مشابه وجود داره.

داره خودمونی میشه NikYar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام .... بالاخره من هم یه N82 نقره ای گرفتم !!! از نظر نور صفحه و صدا چندان مشکلی نداره .... ولی کیفیت تصویرش شدید زد توی ذوقم !!! وقتی یه عکس میگیری ( با بهترین کیفیت ) .... توی سیستم ...وقتی زوم میکنی به صورت پیکسلی در میاد و نویز داره !!! طوری که به نظرم حتی کیفیت عکسهای N73 خیلی بهتر به نظر میرسند !!! ... امکان داره من جایی از تنظیمات را اشتباه انجام داده باشم ؟؟؟

لطفا یکی یه عکس از N82 را آپلود کنه !!!
    Last edited by NikYar; 21-09-2008 at 19:41.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مبارکه عزیز ...

میگما مگه میخوای عکسشو چیکار کنی ؟ من عکسشو چاپ کردم این عکسی شد که با دوربین دیجیتال انداختم ... درست نیست زومش کنی ، و به پیکسلا نگاه کنی اینم از عکس ها :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:

در آغاز فعالیت يا هو's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    هر جا كه خدا باشه

پيش فرض

با سلام به همه دوستان.
    اول از همتون به خاطر راهنمايي هاتون تشكر ميكنم.بلاخره منم به جمع دوستاني كه گوشي Nokia N82 دارند پيوستم و يك مدل از اين گوشي رو به رنگ مشكي با گارانتي اصلي خود نوكيا و ساخت فنلاند از نمايندگي خود نوكيا خريدم و راستش اين قدر كه امكانات داره پاك منو گيج خودش كرده و من كه خيلي ازش راضي هستم و واقعا از لحاظ كيفيت دوربين چه از لحاظ عكاسي و چه فيلم برداري خيلي خيلي با كيفيته و در كل اين گوشي بهترين گوشي هست كه من تا به حال ديده ام فقط يه سوال يا شايدم يه نظر سنجي ميخواستم بدونم كه به نظر شما من قاب فابريك گوشيمو عوض كنم يا نه آخه توي نمايندگي خود نوكيا پرسيدم بهم گفتند كه عوض نكنم و اين قاب توي كارخانه نوكيا در فنلاند با دستگاه روي گوشي سر هم شده و من يا هر شخصي هيچ وقت نميتونيم مانند دستگاه هاي اونجا اين كارو انجام بديم وممكنه به گوشي صدمه بزنيم حالا ميخواستم بدونم كه چه چيزي به صلاحمه و شماهايي كه گوشي Nokia N82 دارين از قاب فابريكش استفاده ميكنيد يا يه قاب ديگه بهش انداختين؟
    بازم از همتون ممنونم.

داره خودمونی میشه NikYar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

مبارکه عزیز ...

میگما مگه میخوای عکسشو چیکار کنی ؟ من عکسشو چاپ کردم این عکسی شد که با دوربین دیجیتال انداختم ... درست نیست زومش کنی ، و به پیکسلا نگاه کنی اینم از عکس ها :

کد:
    کد:
    ممنون دوست عزیز مشکل برطرف شد ... راستش من زیادی وسواس به خرج دادخ بودم ... حل شد
    راستی .. این منوهای n82 ... خیلی تو در توه ... !!! ولی کلی با صفحه کلیدش حال کردم .... جون میده واسه SMS بازی ...

راستی تاپیکی واسه عکسهای N82 هست ؟؟؟ یا یکی بزنم !!! ؟؟

حـــــرفـه ای Legend's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Endadah

پيش فرض

راستی تاپیکی واسه عکسهای N82 هست ؟؟؟ یا یکی بزنم !!! ؟؟
    کد:

11. 3 کاربر از Legend بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Rain City

13

با سلام به همه دوستان.
    اول از همتون به خاطر راهنمايي هاتون تشكر ميكنم.بلاخره منم به جمع دوستاني كه گوشي Nokia N82 دارند پيوستم و يك مدل از اين گوشي رو به رنگ مشكي با گارانتي اصلي خود نوكيا و ساخت فنلاند از نمايندگي خود نوكيا خريدم و راستش اين قدر كه امكانات داره پاك منو گيج خودش كرده و من كه خيلي ازش راضي هستم و واقعا از لحاظ كيفيت دوربين چه از لحاظ عكاسي و چه فيلم برداري خيلي خيلي با كيفيته و در كل اين گوشي بهترين گوشي هست كه من تا به حال ديده ام فقط يه سوال يا شايدم يه نظر سنجي ميخواستم بدونم كه به نظر شما من قاب فابريك گوشيمو عوض كنم يا نه آخه توي نمايندگي خود نوكيا پرسيدم بهم گفتند كه عوض نكنم و اين قاب توي كارخانه نوكيا در فنلاند با دستگاه روي گوشي سر هم شده و من يا هر شخصي هيچ وقت نميتونيم مانند دستگاه هاي اونجا اين كارو انجام بديم وممكنه به گوشي صدمه بزنيم حالا ميخواستم بدونم كه چه چيزي به صلاحمه و شماهايي كه گوشي Nokia N82 دارين از قاب فابريكش استفاده ميكنيد يا يه قاب ديگه بهش انداختين؟
    بازم از همتون ممنونم.
    خوش اومدی رفیق.به نظر من اگه اون قابی که میگی لایه استیل دور دوربین رو داره بگیرو نصب کن.
    واسه من استیلش لب پر شده .(اصلا استیل نیست. زیرش سفیده)

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    ђiя@z$

پيش فرض

آقا کسی در مورد اکولایزر صفحه قبل نظری نداشت؟!
    مگه کسی با گوشیش موزیک گوش نمیکنه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •