مطلبي رو بايد اينجا بنويسم چون جاي ديگه اي براي نوشتن وجود نداشت تا همه ببينن و بخونن و مربوط به برداشت شخصي من در طول تمام اين سالها عضويت در اين انجمن و البته قبل از اون هست.
من چند وقت قبل توي يكي از پستها نوشتم كه به دليل شرايط خاص خودروهاي سنگين، وضعيت جوري نيست كه كاربران اين تاپيك ( يا اصولا تاپيكهاي مشابه در انجمنهاي ديگه) خودشون راننده باشن و از تجارب خودشون مستقيما بيان اينجا بنويسن،و بجز يك مورد، كه كاربر گويا خودشون راننده هم هستن،بقيه اكثرا يكي از بستگانشون داراي ماشين سنگين بوده و مطالب رو بصورت شفاهي و يا تجربي از اونها يادگرفتن و اينجا عنوان كردند.
بنابراين خيلي توقع زياديه كه از من نوعي توقع نوشتن يه مطلب خيلي خاص و فني در اين مورد رو داشته باشن.
اينكه از توي نت مطلب پيدا بشه،اينجا بگذارن، و يا ترجمه از روي منابع ديگه( بر اساس علاقه شخصي)، كار عادي به حساب مياد و البته اگر هم كسي تجربه مستقيم و كار روي ماشين سنگين داره، چه بهتر كه بنويسه و بقيه هم استفاده بكنند.
اما يه موردي رو در باب اين انجمن بگم كه شخصا بهش رسيدم، و اون هماهنگي و نظم خيلي بيشتر نسبت به انجمنهاي ديگه است كه ممكنه خيلي از اعضاء اينجا،كه در اون انجمنها هم عضو باشن، اين رو متوجه شده باشن.
خودم بارها و بارها براي جستجوي يك مطلب بايد ساعتها در يك تاپيك در انجمني خاص ، ميگشتم و نهايتا تنها ميتونستم به بخشي جزئي از اون مطلب برسم كه تازه بايد بازهم با غربال كردن و جستجوي اضافي در نت ، اون رو از نظر صحت يا سُقم ، محك بزنم.
اين رو من دقيقا و با اطمينان ميگم چون قبل از اينكه عضو اين انجمن بشم، به مدت چند سال داشتم انجمنهاي ديگه رو مطالعه ميكردم و يا بصورت آزمايشي عضو ميشدم( كه بعدا عضويت رو لغو ميكردم)..
چرا؟ چون ميديدم اصلا هيچ هماهنگي و انسجامي در اونها نيست، مطالب بسيار درهم و آشفته، گفته هاي ضد و نقيض و پر از اشتباه و بدتر اينكه بيشتر به يك محفل سلام و عليك و خوش و بش شخصي تبديل شده بودن تا يك انجمن تخصصي و فني..
و من نوعي كه با داشتن تجربه هاي زياد و خواهان انتقال اونها به ديگران، در اون تاپيكها پست ميگذاشتم،اكثرا با رفتارهاي بسيار كوته بينانه و غير حرفه اي مواجه ميشدم و گاهي تعدادي از اعضاء اونها ( و حتي تيم مديريتي كه داشتند..) صحبت اصلي و بحث رو رها كرده و چنان در توجيه اشتباه و منطق كج خودشون پافشاري ميكردن كه حرفهاشون به ناكجا آباد ميرسيد..
كاشكي بخشي از اونها رو نگه ميداشتم تا خودتون ببينين و بخونين تا قضاوت كنين.
حالا اينكه اين تاپيك يا انجمن مشكلاتي داره، درسته. خيلي چيزها كم و كاستي داره ولي حداقل اينه كه سعي ميشه بهتر بشه و جلوي حاشيه رفتن رو بگيرن، و نه اينكه بلافاصله با شنيدن يه نظر ديگه كل قضيه بهم ريخته بشه...
يك كمي بي انصافيه كه اين چيزها رو ببينيم و باز بخاطر يك مسئله جانبي ديگه ، كه اصلا ربطي به موضوع تاپيك نداشت، كل سيستم مديريتي و تلاشهاي اونها رو زير سوال ببريم.
از اينكه مطلب غير مرتبط با تاپيك گذاشتم عذر ميخوام، و اگر كسي در مورد حرفهام پاسخي داره، تمنا ميكنم بصورت پيام خصوصي به من بگه تا بتونيم فضاي تاپيك رو از گفتارهاي حاشيه اي پاك نگه داريم.