آقا من که دیوارم سطح 3، چرا هیچکی حمله میکنه تلفات نمیده؟
آقا من که دیوارم سطح 3، چرا هیچکی حمله میکنه تلفات نمیده؟
اقا چطوری از اتحاد کناره گیری کنم میرم رو سفارت کلیک میکنم ولی اونجا فقط یه لینک به نام نمایش اتحاد وجود داره و دیگه لینکی برای خروج از اتحاد نیست
دیوار فقط توان دفاعی نیوهاتو افزایش میده والسلام
پس من چه جوری روی اینایی که بهم حمله میکننو کم کنم. البته فعلا یه 4-3 روزی هیچکی هیچی نمیتونه غارت کنه. ولی بالاخره باید یه جوری از خجالتشون دربیام دیگه
شما تا میتونی مخفیگاه بزن و منابعتو افزایش بده بعد یه سرزمین متروکه تسخیر کن و نیرو کم کم تربیت کن و بفرس اونجا همزمان دیوار شهرتم ارتقاع بده اگه مهاجم ببینه هیچی نصیبش نمیشه بیخیال میشه .لااقل من که اینطوریم
اگرم خواستی روشو کم کنی یه هو نیروهایی که ساختی (بعد اینکه متناسب با حجم حمله بود) بیار تو شهر و ...![]()
در مورد دیوار شهر هم اگه صطحش بالا باشه (بالای 7 8 ) میتونه به تنهایی یکی دوتا تلفات بگیره! البته بعضی وقتا
امتیاز هجومی وقتی بالا میره که طرفی که بهش حمله میکنین نیرو داشته باشه و کشتو کشتار بشه یعنی به معنی واقعی حمله باشه نه غارت.
Last edited by Bh_hellboy; 10-09-2009 at 23:42.
lميري نمايش اتحاد بعد وقتي رفتي تو صفحه اتحاد تغييرات رو انتخاب كن بعد خروج از اتحاد.
دوستان با يه اتحاد نوپا تو سرور4 كه اول 2 نفربوديم زديم كل جنوب شرقي رو تغريبا تركونديم.جاتون خالي كلي غارت كرديم.
الان دو تامخفیگاه دارم یکی 10 یکی 7. منابعم به ترتیب 67، 74، 60، 44. آخرین 9 تا حمله ای هم که بهم شده هیچی غارت نکردن ولی باز بیخیال نمیشن.
سرزمین متروکه رو با آباده قاطی میکنم همیشه، میشه یه توضیحی بدی چه جوری باید بگیرم.
مگه نمیتونه به سرزمین متروکه حمله کنه؟
اگرم خواستی روشو کم کنی یه هو نیروهایی که ساختی (بعد اینکه متناسب با حجم حمله بود) بیار تو شهر و ...
فکر خوبیه. چه سربازایی تولید کنم بهتره؟ فعلا فقط لژیون میتونم بسازم.
اقا من میخوام دارالفنون بسازم الان اولای بازیم تازه تولید منابعم به 110 رسیده این کارو بکنم یا نه میخوام شمشیرزن درست کنم چون ساخت سرباز لزیون خیلی پر هزینه هست ولی سرباز شمشیر زن کمی بیشتر از اون منابع برای تربیتش میخواد
منظورم همون آباده تسخیر نشده بود.بهتره گندم-آهن باشه چون رومن ها به آهن و گندم زیادی نیاز دارن.برای گرفتن اونا باید امارت قهرمان رو تا سطح 10 بروسونی بعد چند بار غارت کنی تا همه جکو جونوراش بمیرنبعد با قهرمانت غارتش کنی که تسخیر میشه.
من یه اکانتی رو واسه باز سازی گرفتم توش اولین کاری که کردم ساختن 5 تا مخفیگاه بود(البته منابع اون زیاد بود) شما باید طوری تنظیم کنی که در حداکثر زمانی که نیستی مخفیگاهات گنجایش داشته باشد.
به نظر من شما این کارارو به ترتیب باید انجام بدی:
افزایش سطح مخفیگاه - افزایش منابع( تا هر کدوم رو حداقل به سطح 5 برسونی) - زره سازی - دارالفنون - تحقیق محافظ و ...
برای این کار باید سربازخانه رو به سطح 3 برسونی اسلحه سازی و دارالفنون سطح 5 هم لازم داری...
من این کارو تو اول بازی توصیه نمیکنم سرباز لژیون مناسبتره برای شروع چون هم قدرت حمله و هم قدرت دفاع قابل قبولی داره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)