دوستان این فلش با بقیه فلشهایی که دیدم فرق داره با این برنامه ها هم دانلود نشد. اگه میشه یکی یه نگاه بهش بندازه ببینه میتونه راهنمایی کنه یا نه
دوستان این فلش با بقیه فلشهایی که دیدم فرق داره با این برنامه ها هم دانلود نشد. اگه میشه یکی یه نگاه بهش بندازه ببینه میتونه راهنمایی کنه یا نه
دوستان راه حلی هست که وقتی رو فایلی کیلیک میکنی تو idm مستقیما باز بشه؟
یعنی properties باز نشه؟؟؟
سلام
دوست من عجب گیر عجیبی دادی ها !!
نه متاسفانه این خصوصیت برنامه هستش، مگه اینکه برنامه رو Edit کنیم!
Take Care![]()
میثم جان منظورت از اتوماتیک چی هست شما اول لینک دانلودت رو بذار تو IDM بعدش همه رو به صف هایی که می خوای انتقال بده.
موفق باشي
---------- Post added at 07:43 PM ---------- Previous post was at 07:41 PM ----------
شما می تونی کلیک راست کنی و OPEN رو انتخاب کنی یا با همون دابل کلیک که می کنی از پنجره ای که باز می شه پایین گزینه ی OPEN رو انتخاب کنی.نوشته شده توسط aga hadi
دوستان راه حلی هست که وقتی رو فایلی کیلیک میکنی تو idm مستقیما باز بشه؟
یعنی properties باز نشه؟؟؟
موفق باشي![]()
Last edited by Erfan.B; 25-11-2011 at 19:46.
دوست من شما از برنامه ی IDM منوی DOWNLOADS گزینه ی OPTIONS رو انتخاب کن و از تب GENERAL ، اون پایین اون قسمت که نوشته CUSTUMIZE IDM MENU ITEMS IN CONTEXT MENU OF BROWSERS گزینه ی EDIT رو بزن و از هر دو تبی که باز می شه (بسته به مرورگرت) همه ی تیک ها رو فعال کن.
موفق باشي![]()
دوستان یه کرک می خواستم ماله نسخه آخر IDM
Internet download manager 6.07 bulid 15 Crack
www.mediafire.com/?sivh75jjs7228ft
البته این مربوط به تاپیک ورژن هاش میشه نه اینجا
Take Care
چرا عصبی میشی دوست من؟؟
مگه پرسیدن جرمه؟![]()
دوست خوبم به نظر شما من عصبی شدم...؟!
نه بابا باور کنین من تنها کسی هستم که هیچ وقت عصبی نمیشم توی این فاروم!
اما سوالتون عجیب هست چون همون طور که عرفان هم گفت با یک راست کلیک و Open میتونین این رو انجام بدین ولی شما خواستین که با یک کلیک روی خود فایل باز بشه، خوب همونطور که میدونید برنامه ی IDM اینقدر آپشن نداره که بشه همچین کاری کرد!
من معذرت میخوام اگه تعجبم رو درست نشون ندادم!
Take Care![]()
سلام
توی idm وقتی فایل یا فایلهائی رو مدنظر قرار میدم برای دانلود توی مثلا 3 ساعت دیگه و همه تنظیمات تاریخ و ساعت رو درست میزنم پس از زدن دگمه استارت بی درنگ دانلود شروع میشه و وقتی استارت رو هم نمیزنم و پس از درست کردن تنظیمات apply رو میزنم و کامپیوتر رو روشن میزارم نیز دانلودی سر موقعی ای که خواستم شروع نمیشه
چیکار باید بکنم برای این مهم ؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)