سلام من شهروزم و یه مشکل دارم و اونم اینه که داخل درایو D نمی تونم پوشه درست کنم ولی در داخل یکی از پوشه ها در داخل همان درایو می شود پوشه درست کرد . مشکل درست کردن پوشه در ریشه درایو است . به نظر شما من چه کار کنم . با تشکر
این پیغام را هم می دهد :
سلام من شهروزم و یه مشکل دارم و اونم اینه که داخل درایو D نمی تونم پوشه درست کنم ولی در داخل یکی از پوشه ها در داخل همان درایو می شود پوشه درست کرد . مشکل درست کردن پوشه در ریشه درایو است . به نظر شما من چه کار کنم . با تشکر
این پیغام را هم می دهد :
داداش پیغامی که گفتی کو؟
سلام...
بچه ها از امروز کامپیوترم یه مشکل جدید پیدا کرده...هر چی از فولدر آپشن میزنم که فایل های هیدن نمایش داده نشن نمیشه...یعنی اونو میزنم که فایل های هیدن رو نمایش نده ولی وقتی یه بار مای کامپیوتر رو باز و بسته میکنم دوباره همه فایل های هیدن اونجا هستن..
چیکار کنم؟
با کسپر اسکای فول آپدیت هم ویروس گیری کردم....
اگه کسپرسکی اپدیت اسکن کردی حالا وقته اینه
پسورد فایل:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مرسی برادر
آقا نشد...با اون نرم افزاری که شما گفتی هم چک کردم 3 تا malware پیدا کرد و نابود کرد ولی بازم فایلهام هیدن نمیشن...
تو اون نرم افزاره همه خونه ها خاموشن...
چکار کنم؟
یک نکته مهم رو باز توجه کنید.
کسپرسکی کاملا اپدیت بوده یا خیر؟ یعنی حتی 1 هفته هم گذشته باشه تاثییر داره. شما کسپرسکی تا امروز اپدیت کنید و البته اکسپایر هم نشه بعد از اپدیت بعد اسکن. تا وقتی که ویروس باشه روی سیستم نمیشه درستش کرد.
حالا اگه برید قسمت فولدر اپشن اون پایین یک گزینه داره restore default در تمام تب ها این رو بزنید.
سلام دوست عزیز
حتما کسپرسکای رو آپدیت کنید و بعد اسکن کنید
برای حل مشکل show hidden files هم به وبلاگ من که پایین نوشتم یه سری بزنی بد نیست
ممنون دوست عزیز..من هر بار که به نت کانکت میشم آیکونه کاسپر بغل ساعت مینویسه Update is running..البته هر بار نه...ولی هر روز یه بار مینویسه...منظورتون از آپدیت همینه؟نمیشه طوری فهمید که :امل آپدیت هست یا نه؟
اکسپایر نشده هنوز...الان دوباره میزارم آپدیت بشه بازم میام اینجا////
بازم ممنون از شما و دوست بالایی
بچه ها سلام..
امروز 3 بار کاسپر رو آپدیت کردم...3 بار هم فول اسکن کردم...ولی بازم فایل هام هیدن نمیشن...
چه از اون موقع که فایل های هیدن رو نشون نمیداد...چه از الان که هر کاری میکنم هیدن نمیشن...
با اون نرم افزار هم بازم اسکن کردم...هیچی نشد..
خواهشا یه راه دیگه بگید...خیلی مهمه...ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)