تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 194 از 1081 اولاول ... 94144184190191192193194195196197198204244294694 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,931 به 1,940 از 10803

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Kaspersky || آرشیو شماره 1 ||

حـــــرفـه ای vtn54's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

ببخشید
    چون که پهنای باند کمی را اشکال می کند من را عصبانی کرده می خواهم از پهنای باند به طور کامل استفاده کند تا بتوانم برای بار اول به صور سریع اینکار را انجام دهم و برای دفعات بعد با سرعت کم آپدیت کنم نمی خواهم برای بار اول زیاد طول بکشم.
    دوست من

شما ظاهرا دقیقا متوجه منظور من نشدید من گفتم آپدیت را به صورت اتوماتیک تنظیم کنید تا هنگام اتصال به اینترنت مثلا

هر نیم ساعت آپدیتها را چک کند .در این صورت لازم نیست شما کاسپرسکی را دستی آپدیت کنید و هر بار منتظر شوید

تا آپدیت تمام شود خود برنامه در پس زمینه این کار را می کند بدون آنکه مزاحم شما شده و روی سرعت اینترنت شما

تاثیر بگذارد .در ضمن در این حالت همیشه مطمئن هستید که همیشه جدیدترین آپدیتها را دارا هستید.

داره خودمونی میشه HamedPC's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Santiago Berabeo

پيش فرض

دوست من

شما ظاهرا دقیقا متوجه منظور من نشدید من گفتم آپدیت را به صورت اتوماتیک تنظیم کنید تا هنگام اتصال به اینترنت مثلا

هر نیم ساعت آپدیتها را چک کند .در این صورت لازم نیست شما کاسپرسکی را دستی آپدیت کنید و هر بار منتظر شوید

تا آپدیت تمام شود خود برنامه در پس زمینه این کار را می کند بدون آنکه مزاحم شما شده و روی سرعت اینترنت شما

تاثیر بگذارد .در ضمن در این حالت همیشه مطمئن هستید که همیشه جدیدترین آپدیتها را دارا هستید.
    نه اشتباه می کنید شما به درستی متوجه منظور من نشدید اگر من بخواهم اگر من بخواهم روزانه یک دقیقه و فقط به قصد آپدیت این ویروس یا به اینترنت بیایم فکر نمی کنید که سرعت آپدیت 0.36 بسیار کم باشد در این مدت می شود 70 کیلوبایت را دانلود کنم یعنی روزانه یک دقیقه به اینترنت بیایم و ویروس یاب خود را در یک دقیقه دانلود کنم ولی در کاری که شما مب گویید ده برابر بیشتر طول می کشد یعنی اگر سرعت من در دانلود 3.6 باشد . حال آپدیت قبلی من باز می گردد به تاریخ 28/05/2007 یعنی بیش از دو ماه پیش یعنی اگر در هر روز 70 کیلوبایت به آپدیت این ویروس یاب باشد یعنی در طول دو ماه می شود 3 مگابایت حال شما فرض کنید که برای هر اپدیت با سرعت 0.36 که نهایتا سرعت آن این است چه قدر طول می کشد حداقل باید کلی وقت صرف کنم ولی من می خواهم برای آپدیت این نرم افزار از کل پهنای باند آن استفاده کنم نه فقط از قسمتی از آن را . من نمی خواهم حدالامکان این ویروس یاب را به صورت دستی آپدیت کنم بلکه به صورت اتوماتیک ولی با سرعت بالا یعنی کل پهنای باند .
    امیدوارم متوجه منظور من شده باشید.
    با تشکر از زحمات شما .

حـــــرفـه ای vtn54's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

نه اشتباه می کنید شما به درستی متوجه منظور من نشدید اگر من بخواهم اگر من بخواهم روزانه یک دقیقه و فقط به قصد آپدیت این ویروس یا به اینترنت بیایم فکر نمی کنید که سرعت آپدیت 0.36 بسیار کم باشد در این مدت می شود 70 کیلوبایت را دانلود کنم یعنی روزانه یک دقیقه به اینترنت بیایم و ویروس یاب خود را در یک دقیقه دانلود کنم ولی در کاری که شما مب گویید ده برابر بیشتر طول می کشد یعنی اگر سرعت من در دانلود 3.6 باشد . حال آپدیت قبلی من باز می گردد به تاریخ 28/05/2007 یعنی بیش از دو ماه پیش یعنی اگر در هر روز 70 کیلوبایت به آپدیت این ویروس یاب باشد یعنی در طول دو ماه می شود 3 مگابایت حال شما فرض کنید که برای هر اپدیت با سرعت 0.36 که نهایتا سرعت آن این است چه قدر طول می کشد حداقل باید کلی وقت صرف کنم ولی من می خواهم برای آپدیت این نرم افزار از کل پهنای باند آن استفاده کنم نه فقط از قسمتی از آن را . من نمی خواهم حدالامکان این ویروس یاب را به صورت دستی آپدیت کنم بلکه به صورت اتوماتیک ولی با سرعت بالا یعنی کل پهنای باند .
    امیدوارم متوجه منظور من شده باشید.
    با تشکر از زحمات شما .
    شرمنده عزیز

ولی باز من کاملا متوجه نشدم ظاهرا آنتی ویروس شما از دو ماه قبل آپدیت نشده است ( یا شاید نسخه ای را نصب

کرده اید که دیتابیس آن مربوط به دو ماه قبل است ) و حالا حجم آپدیت بار اول آن حدود 3 مگابایت می شود .خوب باز هم

تفاوتی نمی کند چون این حجم 3 مگابایت فقط برای بار اول است و پس از آن حجم آپدیتها کم می شود روزی حداکثر 100

کیلوبایت که حتی با سرعتی که شما می گویید چند دقیقه بیشتر طول نمی کشد .امیدوارم متوجه منظور شما شده

باشم .

داره خودمونی میشه sh-a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

آقا این آنتی ویروس چند ورژن داره رو شبکه بالاخره آخرین نسخه که بتا نباشه کدوم 119 و 125 ؟

آخر فروم باز chovalier's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

سلام بچه ها

وااااااای پس از مدت ها انتظاری که می دونم هممون رو پیر کرد نسخه ی ... بگین بچه ها ... نسخه ی ....فاینـــــــــــال هم اومد ... هوراااااااا

خب منظورم همون 125 هست که الآن دیدم رو سایته

Kaspersky Anti-Virus 7.0.0.125 Final

Download : Kaspersky Anti-Virus 7.0.0.125 Final 21.3 MB

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    <><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><> <><><><><><>

Kaspersky Internet Security 7.0.0.125 Final

Kaspersky Internet Security 7.0.0.125 Final 22.8 MB

کد:
    موفق باشید ...
    Last edited by chovalier; 31-07-2007 at 21:49.

پروفشنال Persian.Boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

chovalier جان من سایت کسپرسکی رو از لینک پایین که میزارم چک کردم اما نسخه 7 نهایی هنوز در سایت

معرفی نشده.

کد:

همونطور که میبینید فعلا آخرین نسخه این برنامه نسخه 6 آن است. البته لینکی که شما اینجا قرار دادید با اسم

Release است و میتونه نسخه نهایی باشه چون کسپرسکی قول داده بود در ماه آگوست نسخه نهایی رو معرفی کنه

و الانم ماه آگوست هست. احتمالا تا یکی دو روز دیگه در سایت هم معرفی میشه اما اگر معرفی نشد نمیتونه نسخه

نهایی باشه.

حالا تا نظر شما و بقیه دوستان چی باشه؟...

در ضمن مشکلاتی که نسخه 125 داره از این قراره ...

Known Issues:
    1. Under certain conditions issues may arise in the course of web site content analysis with the heuristic analyzer included with Parental Control.

2. Under certain conditions advanced mode disinfection may leave registry links to deleted infected files.

3. Under certain circumstances the Microsoft Office Outlook preview window does not change the subject line when a message is opened and discovered to contain spam.

4. In certain cases, there might be issues loading web-pages located on servers which are not fully HTTP RFC compliant .

5. Under Microsoft Windows Vista the installation program may freeze if there is an established VPN connection. To resolve the issue, we recommend that the VPN connection be broken prior to application install.

6. With SSL scans enabled, there might be issues communicating with certain sites which require verifiation of a client certificate. To resolve the issue it is recommended that encrypted traffic from certain necessary applications be added to the exclusions.

7. When updating Microsoft Windows XP to Microsoft Windows Vista, the application has to be removed prior to the start of the update procedure and reinstalled following the update.

8. When updating to a higher version of Microsoft Windows Vista (for example, from Home Basic to Ultimate), the application restore procedure must be performed.

9. Writing the rescue disk to a DVD is not supported.

10. There are compatibility problems with HTTP tunneling. Temporarily disable Web Anti-Virus to resolve..
    Last edited by Persian.Boy; 31-07-2007 at 22:05.

حـــــرفـه ای hamilton's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

chovalier جان من سایت کسپرسکی رو از لینک پایین که میزارم چک کردم اما نسخه 7 نهایی هنوز در سایت

معرفی نشده.

کد:

همونطور که میبینید فعلا آخرین نسخه این برنامه نسخه 6 آن است. البته لینکی که شما اینجا قرار دادید با اسم

Release است و میتونه نسخه نهایی باشه چون کسپرسکی قول داده بود در ماه آگوست نسخه نهایی رو معرفی کنه

و الانم ماه آگوست هست. احتمالا تا یکی دو روز دیگه در سایت هم معرفی میشه اما اگر معرفی نشد نمیتونه نسخه

نهایی باشه.

حالا تا نظر شما و بقیه دوستان چی باشه؟...

در ضمن مشکلاتی که نسخه 125 داره از این قراره ...

Known Issues:
    1. Under certain conditions issues may arise in the course of web site content analysis with the heuristic analyzer included with Parental Control.

2. Under certain conditions advanced mode disinfection may leave registry links to deleted infected files.

3. Under certain circumstances the Microsoft Office Outlook preview window does not change the subject line when a message is opened and discovered to contain spam.

4. In certain cases, there might be issues loading web-pages located on servers which are not fully HTTP RFC compliant .

5. Under Microsoft Windows Vista the installation program may freeze if there is an established VPN connection. To resolve the issue, we recommend that the VPN connection be broken prior to application install.

6. With SSL scans enabled, there might be issues communicating with certain sites which require verifiation of a client certificate. To resolve the issue it is recommended that encrypted traffic from certain necessary applications be added to the exclusions.

7. When updating Microsoft Windows XP to Microsoft Windows Vista, the application has to be removed prior to the start of the update procedure and reinstalled following the update.

8. When updating to a higher version of Microsoft Windows Vista (for example, from Home Basic to Ultimate), the application restore procedure must be performed.

9. Writing the rescue disk to a DVD is not supported.

10. There are compatibility problems with HTTP tunneling. Temporarily disable Web Anti-Virus to resolve..
    در چند سايت خارجي معرفي نرم افزار معرفي شده بود ولي چون تو خود سايت كاسپرسكي با اين نسخه اشاره اي نشده بود معرفي نكردم.بايد منتظر اعلان خود سايت كاسپر باشيم.

آخر فروم باز Razel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    .::0451 ::.

پيش فرض

در چند سايت خارجي معرفي نرم افزار معرفي شده بود ولي چون تو خود سايت كاسپرسكي با اين نسخه اشاره اي نشده بود معرفي نكردم.بايد منتظر اعلان خود سايت كاسپر باشيم.
    آقا خبر تائید میشه من همین الان تو سایت کاسپرسکای دیدم. بالای صفحه 6 نوشته ولی لینک برای 7 هست.
    کد:
    من که رفتم برا دانلود.

داره خودمونی میشه HamedPC's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Santiago Berabeo

پيش فرض

شرمنده عزیز

ولی باز من کاملا متوجه نشدم ظاهرا آنتی ویروس شما از دو ماه قبل آپدیت نشده است ( یا شاید نسخه ای را نصب

کرده اید که دیتابیس آن مربوط به دو ماه قبل است ) و حالا حجم آپدیت بار اول آن حدود 3 مگابایت می شود .خوب باز هم

تفاوتی نمی کند چون این حجم 3 مگابایت فقط برای بار اول است و پس از آن حجم آپدیتها کم می شود روزی حداکثر 100

کیلوبایت که حتی با سرعتی که شما می گویید چند دقیقه بیشتر طول نمی کشد .امیدوارم متوجه منظور شما شده

باشم .
    ّبله نسخه ای را نصب کردم که مربوط به دو ماه قبل می شود البته آپدیت آن و حال برای آپدیت ان زمان زیادی صرف می شود واقعا شما منظور من را نمی فهمید یا از این نرم افزار استفاده نمی کنید و نمی توانید جواب را به طور کامل بدهید ؟
    این نرم افزار از کل پهنای باند برای اپدیت استفاده نمی کند ولی من می خواهم از کل پهنای باند برای اپدیت استفاده کنید.
    به همین دلیل این حجم حدود سه مگابایت بسیار طول می کشد ولی من در سیماتیک که قبلا استفاده می کردم خیلی زود تر آپدیت می شد چون آن ویروس یاب از کل پهنای باند برای آپدیت استفاده می کرد

اگه نباشه جاش خالی می مونه Kav3h's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

سلام
    مثل اینکه نسخه فاینال هم اومد...
    کد:

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •