K850 تو صدا و دوربین بهتره ولی N79 سیستم عامل داره و چنتا امکانات دیگه اگه دنبال صدا و دوربین هستی و هیچیز دیگه برات مهم نیست K850 بگیر
K850 تو صدا و دوربین بهتره ولی N79 سیستم عامل داره و چنتا امکانات دیگه اگه دنبال صدا و دوربین هستی و هیچیز دیگه برات مهم نیست K850 بگیر
سلام دوستان دیروز از بازار تو پاچه کنا (علاءالدین ) یه رم 4 گیگ M2 sandisc خریدم . وقتی میزارم تو گوشی و میرم تو فایل منیجر همه پوشه ها میاد ولی 15 20 دقیقه بعد که میرم میزنه no file . مشکل چیه . تازه بعدش هم وقتی عکس میگیرم تا میاد سیو کنه یهو میاد بیرون . گوشیم خراب نیست میدونم . فریمویرش هم تازه عوض کردم (R1FA035 K850 i ) . امکان داره ساپورت نکنه ؟ آخه تو خود سایت سونی اریکسون زده تا 4 گیگ ساپورت میکنه . خواهشا زودتر جواب بدید ممنون .
رمت مشکل داره یه رم دیگه بزار
سلام دوستان
از دوربین گوشی k850 میشه بجای ویب کم کامپیوتر استفاده کنم
آپدیت جدید نیومده
مموری تا 8 گیگابایت micro من گذاشتم کار میکنه
Last edited by adelkohan; 20-06-2009 at 11:26.
وبکم نمیشه اپدیت هم نیومده
من گوشیم خیلی با ایرانسل بد انتن میده انتنش پره ولی از اون طرف اشغال میزنه از این طرفم نمیگیره ولی ای ام اس میفرسته
فکر کنم با همراه اول خطا رو قاطی میکنه
کسی نمیتونه مشکلشو؟؟؟
با اپدیت حل میشه؟؟
گوشسمو بردم پیشه یکی گفت با فلش درست میشه
بدم فلش کنه؟؟؟؟؟؟
شما خط ایرانسلت رو تو یه گوشی دیگه تست کردی فکر نکن مشکل از گوشی باشه
گوشی رو میتونی خودت فلش یا اپدیت کنی ولی یکم درده سر داره اگه خواستی بده رات فلش کنن شاید درست شد
سلام
شرمنده لينك كامل باز نشد مجبور شدم اينجوري سوالمو بپرسم
گوشيه من وقتي اس ام اس از 2 تا بيشتر ميشه حجمش -اكثر اوقات سند نميشه و ميره تو اوت باكس و از اونجا نه سند ميشه نه اديت يعني اس ام اسو فقط ميتوني پاكش كني همين
سوال ديگم اينكه گوشيه من فرمت ام پي4 رو پخش نميكنه راه حلي نيست؟
من یه سیم کارت 919 داشتم اون این طوری بود و بیشتر از تو تا2 SMS رو نمیفرستاد گوشی مشکل نداره سیمت رو رو یه گوشی دیگه تست کنگوشيه من وقتي اس ام اس از 2 تا بيشتر ميشه حجمش -اكثر اوقات سند نميشه و ميره تو اوت باكس و از اونجا نه سند ميشه نه اديت يعني اس ام اسو فقط ميتوني پاكش كني همين
K850 میتونه MP4 رو پخش کنه من حتی فیلم هم دیدم با JetAudio کانورت کن و بزار روی MPEG4 + AAC این حالت اینو پخش میکنهسوال ديگم اينكه گوشيه من فرمت ام پي4 رو پخش نميكنه راه حلي نيست؟
در مورد سوال اولم اين قضيه شانسي ميشه يعني گاهي اوقات حتي اس ام اسه يه دونه اي رو هم ميفرسته تو اوت باكس .مشكل اينه كه از اونجا هم سند نميشه و اديت هم نميشه
در مورد سوال دوم فيلم برداري گوشيه ان82 رو پخش نكرد.يه سوال ديگه.سرعت مموري ام2 بالا تره يا ميني؟الان ام2 4گيگ دارد همه مموري پره گوشي سرعت پايينه خاموش روشن كردنش 5 دقيقه طول ميكشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)