تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 194 از 326 اولاول ... 94144184190191192193194195196197198204244294 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,931 به 1,940 از 3257

نام تاپيک: سوالات مبتدی و عمومی (++C, C) خود را اینجا بپرسید

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehrdad_joon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Hotel EJB

پيش فرض

بله حق با شماست ولی من این جواب ها رو ننوشتم یکی از دوستان زحمت کشیدند من دانشگاه بودم به جای من سر زدند وبرای هر کسی که در این با ره سوال کرده بود پاسخ گذاشتند
    صورت کامل برنامه این است که ما تابع (f(x)=(x2 را در برنامه دارین برنامه از کاربر میخواهد که یکaوb را وارد کند وb-a را حساب کند که این همان دامنه تابع است بعد از کاربر میخواهد یک عددی وارد کند به عنوان i که این همان تعداد اعداد تصادفی است که کاربر میخواهد تولید شود مثلا 1000 کامپیوتر دامنه را به i قسمت تقسیم می کند برای راحت تر شدن برنامه یک ورودی از شما می گیرد یعنی یک x و (f(x وبعد اعدادی که انتحاب میکند (f(x هایشان را به ترتیب با مقدار (f(x قبلی مقایسه کند و اگر بزرگ تر از مقدار قبلی ماکزیمم بود ان را به جای مقدار قبلی ذخیره کند و اگر کوچکتر از مقدار قبلی مینیمم بود بود ان را به جای مینیمم قبلی جایگذاری کند اولین مقدار ماکزیمم و مینیمم همان مقدار اولیه ایست که کاربر وارد کرده (هم به عنوان ماکزیمم هم به عنوان مینیمم) و اخر سر (f(xماکزیمم و(f(xمینیمم را به ما میدهد به همراه xی که در ان نقطه این (f(x به دست می اید
    { برای نمونه کاربر وارد میکند a=-2و2=b دامنه ما نیسود از -2 تا2 بعد ما i را 1000 وارد میکنیم ;امپیوتر (b-a)/i )) مه همان 4/1000 را محاسبه میکند یعنی فاصله داده اول تا داده دوم 4/1000 است و بعد مینیمم راکه 0=(f(0 و ماکزیمم که 4=(f(2) = f(-2 است را به ما میدهد
    دیگهبهتر از این بلد نیستم شرح بدم راستی نمیخوام زیاد پیشرفته باشد من فقط کمی برنامه نویسی بلدم در حد ایجاد تابع و یه کم هم ارایه ,...
    سلام عزيز
    علاقه دارم برنامه ات رو بنويسم ولي رك بگم،متوجه نميشم.شايد مشكل از من باشه..
    تا انجا متوجه شدم كه برنامه اي ميخواي كه يك تابع رو بهش بدي و ماكزيمم و مينمم رو حساب كنه ولي "امپیوتر (b-a)/i )) مه همان 4/1000 را محاسبه میکند یعنی فاصله داده اول تا داده دوم 4/1000 است و بعد مینیمم راکه 0=(f(0 و ماکزیمم که 4=(f(2) = f(-2 است را به ما میدهد"
    رو درست متوجه نميشم..
    و سوال بعديم اينه كه آيا فقط براي اعداد صحيح بررسيش كنه يا نه..

Sent from my iPad using Tapatalk HD

داره خودمونی میشه A.I.V.I.O's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

چرا این کار نمیکنه؟ Error میده.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ببخشید اگه یه کم به هم ریختس، Browserم خرابه.یه پرسش متفرقه؟ چجوری میشه کدا رو تو محتوای مخفی گذاشت که کمتر جا بگیره؟
    Last edited by A.I.V.I.O; 20-11-2012 at 10:41.

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehrdad_joon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Hotel EJB

11

چرا این کار نمیکنه؟ Error میده.

کد:
    ببخشید اگه یه کم به هم ریختس، Browserم خرابه.یه پرسش متفرقه؟ چجوری میشه کدا رو تو محتوای مخفی گذاشت که کمتر جا بگیره؟

سلام
    صحیحش اینه..

کد:

یه getch هم کم داشت..

محتوای مخفی منظورت فایل header هست یا تعریف کلاس خصوصی یا ترکیبی از این 2 تا؟
    Last edited by mehrdad_joon; 20-11-2012 at 17:22.

4. این کاربر از mehrdad_joon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

کوتيشن يکانی ' چکار ميکنه؟ اصلا" چه تفاوت و شباهاتی با کوتيشين " داره؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

سلام عزيز
    علاقه دارم برنامه ات رو بنويسم ولي رك بگم،متوجه نميشم.شايد مشكل از من باشه..
    تا انجا متوجه شدم كه برنامه اي ميخواي كه يك تابع رو بهش بدي و ماكزيمم و مينمم رو حساب كنه ولي "امپیوتر (b-a)/i )) مه همان 4/1000 را محاسبه میکند یعنی فاصله داده اول تا داده دوم 4/1000 است و بعد مینیمم راکه 0=(f(0 و ماکزیمم که 4=(f(2) = f(-2 است را به ما میدهد"
    رو درست متوجه نميشم..
    و سوال بعديم اينه كه آيا فقط براي اعداد صحيح بررسيش كنه يا نه..

Sent from my iPad using Tapatalk HD

نمیدونم میتونم خوب توضیح بدم یا نه ما برای مثال بازه ای که کاربر وارد کرده در این جا (2,2-) به 1000 قسمت تقسیم میکنیم (این 1000 را هم کاربر وارد میکند)و بعد از کامپیوتر میحواهیم یه سری اعداد تصادفی را در بین این 1000 نقطه ایجاد شده انتخاب کند که تعداد این نقطه انتخابی هم کاربر میدهد مثلا می گوید 500 نقطه تصادفی از بین این1000 نقطه ایجاد شده به تصادف انتخاب کند و f همه این 500 نقطه را حساب کند وبزرگترین را به ما بدهد وبگوید ان f به ازای چهx ای بوده فکر کنم با کمک ارایه راحت تر بتوان نوشت , مرسی از این که رو سوال من فکر کردید و قصد دارید بهم کمک کنید اگر باز هم سوال داشتید به این ادرس ایمیل بزنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

7. این کاربر از LLMMM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه szh_1367's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

کوتيشن يکانی ' چکار ميکنه؟ اصلا" چه تفاوت و شباهاتی با کوتيشين " داره؟
    معمولا تک کوتیشن برای شناساندن کاراکتر به کار میرود اما جفت کوتیشن برای رشته به کار میرود
    مثال
    کاراکتر 'a'

رشته "a"

9. 2 کاربر از szh_1367 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه A.I.V.I.O's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

سلامصحیحش اینه.....یه getch هم کم داشت..محتوای مخفی منظورت فایل header هست یا تعریف کلاس خصوصی یا ترکیبی از این 2 تا؟
    نه هنوز درست نشده!البته به خاطر این که من پرسشمو درست حسابی مطرح نکردم و نگفتم کجاش کار نمیکنه.در واقع اگه کاربر y بزنه، دستور do-While رو اجرا نمیکنه و از برنامه خارج میشه. من مشکلم سر Repeat هست.یه کد دیگه اینجا میذارم:
    کد:
    چه y بزنی چه n ارور میده و از برنامه خارج میشه.

منظورم از محتوای مخفی توی همین انجمن P30World بود. دیدی برخی توی امضاشون یه چیزی نوشتن، تا محتوای مخفی رو نزنی نمایش نمیده؟ میخواستم منم اونجوری بذارم که کدم زیاد جا نگیرهبرا همین نوشتم یه پرسش متفرقه

11. این کاربر از A.I.V.I.O بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    درايو c

پيش فرض

سلام دوستان عزیز

من می خوام یه برنامه بنویسم که یک خط محاسباتی رو (شامل عدد و عملگر) بگیره و حساب کنه. من فقط مشکلم اینه که تعداد اعمالی که توی هر خط دارم رو نمی دونم و باید اولویت ها رو هم در نظر بگیرم.
    برای مثال می خوام خط زیر رو توسط برنامه محاسبه کنم:
    5-2*3+12/2+6^2+4
    و حالتی هم باشه که تقدم رعایت بشه و عملگری که تقدم بالاتری داره توی کل خط اول اون اجرا شه بعد همین طور به صورت نزولی دیگه!

یه طرح هایی توی ذهنم دارم ولی اگه لطف کنید یه راهنمایی کنید که از چه توابعی می تونم استفاده کنم ممنون می شم.

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

نه هنوز درست نشده!البته به خاطر این که من پرسشمو درست حسابی مطرح نکردم و نگفتم کجاش کار نمیکنه.در واقع اگه کاربر y بزنه، دستور do-While رو اجرا نمیکنه و از برنامه خارج میشه. من مشکلم سر Repeat هست.یه کد دیگه اینجا میذارم:
    کد:
    چه y بزنی چه n ارور میده و از برنامه خارج میشه.

منظورم از محتوای مخفی توی همین انجمن P30World بود. دیدی برخی توی امضاشون یه چیزی نوشتن، تا محتوای مخفی رو نزنی نمایش نمیده؟ میخواستم منم اونجوری بذارم که کدم زیاد جا نگیرهبرا همین نوشتم یه پرسش متفرقه
    به شکل زیر امتحان کن

کد:

14. این کاربر از szh_1367 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام دوستان عزیز

من می خوام یه برنامه بنویسم که یک خط محاسباتی رو (شامل عدد و عملگر) بگیره و حساب کنه. من فقط مشکلم اینه که تعداد اعمالی که توی هر خط دارم رو نمی دونم و باید اولویت ها رو هم در نظر بگیرم.
    برای مثال می خوام خط زیر رو توسط برنامه محاسبه کنم:
    5-2*3+12/2+6^2+4
    و حالتی هم باشه که تقدم رعایت بشه و عملگری که تقدم بالاتری داره توی کل خط اول اون اجرا شه بعد همین طور به صورت نزولی دیگه!

یه طرح هایی توی ذهنم دارم ولی اگه لطف کنید یه راهنمایی کنید که از چه توابعی می تونم استفاده کنم ممنون می شم.
    اگر که خط یا فرمول رو به صورت عادی قرار دهید که با توجه به اولویت عملگرها محاسبه میشود

اما اگر بخواهید از ابتدا تا انتها اجرا شود باید ان را پرانتز گذاری کنید

روش دقیق پرانتز گذاری رو میتوانید در کتاب ساختان داده ها فصل ( یادم نیست کدوم فصل بود اما مربوط بود به درخت ها و پرفیکس و انفیکس و . . . ) مطالعه بفرمائید

16. این کاربر از szh_1367 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •