تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 194 از 380 اولاول ... 94144184190191192193194195196197198204244294 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,931 به 1,940 از 3798

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2008

پزشک انجمن S0R3N4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

همه ي اين مشكلات حل ميشن من توضيحات اضافي رو ميدم در واقع اين پچ كاري مي كنه كه اصلا باگ هاي بازي درست بشه ..... مي تونم منظورمو بفهمونم ؟
    در آدرس پايين شما ميتونيد راهنماي نصب اين بازي رو به زبان انگليسي ببينيد و ميتونيد از روي اون اين پچ رو نصب كنيد و لذت ببريد .....
    بزودي خودم آموزش فارسي شو ميذارم
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    از روي دستورالعمل اين سايت بريد و همونطور كه گفتم خودمم فارسي شو ميذارم به زودي .....
    من خودم الان دارم باهاش حال مي كنم . قيافه ي بازيكنا درست شده ....
    اگه شما در موقع بارش برف يه باگ گرافيكي ديدي .....
    ديگه چي بگم كه هر چي بگم كم گفتم ......
    بابا تو رو خدا آموزش فارسی رو بذار دیگه
    خواهش میکنم!!

کـاربـر بـاسـابـقـه amirtaker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

هنوز چيزي نيومده كه نام بازيكنان كلاسيك رو درست كنه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    GB

پيش فرض

توي نسخه هاي قبلي قبل از بازي ميشد لباس تيمها را عوض كرد كه همرنگ نباشند توي اين يكي اين گزينه نيست يا من پيداش نكردم اگر كسي ميدونه چه جوري ميشه اينكارو كرد ممنون ميشم

اگه نباشه جاش خالی می مونه maxoud's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

تو مستر لیگ چطوری میشه متوسط ریتینگ بازیکنای تیم خودمونو ببینیم؟

داره خودمونی میشه pooyakhaste's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    rook island

9

آقا واقعا که شما گندش رو دراوردید.
    بابا واس ما که تازه اومدیم و عضو شدیم اصطلاحات import و برنامه هایی مثل afs & gss رو یکم توضیح بدید ویه لینک هم برای تیم ایران و لباس باشگاههای انگلیس بدی با توضیح کامل
    با تشکرو یک عضو جدیدالورود!!

پروفشنال m_r1986's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    گنبد و گرگان

پيش فرض

من نمیدونم شما چه جوری بازی میکنید ... وقتی اصطلاحات import و نمیدونی . مطمئنم یه سرچ تو تاپیک نکردی...دوست عزیز یکم حوصله به خرج بده با Tools games ور برو نه تنها این بازی بلکه در بازیهای دیگه هم بدردت میخوره.

حالا من یه توضیح میدم...ولی سعی کن خودت ور بری با برنامه ها تا خودت یاد بگیری چیکار کنی : import یعنی وارد کردن...حالا میخواد فایل باشه یا غیره.

AFS & GSS : این دو تا برنامه هستند که توسط این برنامه ها میتونی فایل هایی مثل پچ و ...را جایگزین فیل های اصلی بازی بکنی .

منظورت از تیم ایران و ... option file میخوایی که لباس و اسامی درست بشه ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه JAVAD_YAS14's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    روي زمين خدا

پيش فرض

سلام دوستان عزيز .....
    من نمي خوام از خودم تعريف كنم اما خيلي از فوتبال سر در ميارم و در Pes 6 هم جزو كساني بودم كه اديت مي كردن
    بزودي خبرهاي خوبي براتون دارم چون ديگه وقتش رسيده
    اما يك سورپرايز براي شما دوستان عزيز :
    اين يه پچيه كه كامل كامله
    هرچي اشكال و چه ميدونم باگ و غيره .....
    مثلا بعضي دوستان از دروازه بان شكايت مي كردند بايد بگم اون مشكل هم حل شده در كل :
    - مشكل دروازه باني
    - مشكل گرافيكي بازي و تغيير سرعت فريم ها در بازي
    - مشكل خريد بازيكن در اين بازي
    - نام غلط بازيكن ها
    - چهره هاي عجيب بازيكن ها
    و اما چيزايي كه اضافه شده :
    - پرچم هاي جديد براي تمام تيم ها حالا چه ملي و يا باشگاهي
    - تمام نقل و انتقالات جديد كه واقعا عالي بودن
    - قيافه هاي جديد بازيكنان كه يك سوپرپك عالي حساب ميشه
    - ادبورد و اسكوبوردهاي جديد سال 2008 كه بسيار مدرن و زيبا ساخته شده
    - درست شدن نام هاي استاديوم ها و بهتر شدن اينترفيس استاديوم ها در بازي هاي باراني و برفي
    - نام درست تيم و كاپ ها
    - درست شدن تركيب پيشفرض تيم ها بر اساس واقعيت و مربي آن تيم ها
    تمام ليگ ها از جمله بندس ليگا با نام ها و حتي قيافه هاي بازيكنها و حتي نام كاپ ها و جام درست شده اند
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اميدوارم به دردتون بخوره و بتونيد با اين پچ از اين شاهكار نهايت لذت رو ببريد . ممنون
    دوست عزيز خيلي متشكرم
    من اين پچ را نصب كردم و همه اون مشكل هايي كه دروازه بان ها داشتند حل شد
    من قبلا توي هر بازي به طور ميانگين سه چهار تا گل مي زدم ولي الان به سختي ميتونم بيشتر از دو گل بزنم

آخر فروم باز Benygh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام
    کسی میدونه مسابقات Pes2008 کی و کجا شروع میشه ؟؟؟

پزشک انجمن S0R3N4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

Javad_yas14 عزیز
    میشه به هم نصب این پچ رو یاد بدی؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه JAVAD_YAS14's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    روي زمين خدا

پيش فرض

قابل توجه دوستاني كه براي استفاده از پچ ها مشكل دارند
    آموزش استفاده از پچ ها به وسيله برنامه(Game Graphic Studio)

فایل هایی که دانلود می کنید فایل هایی هستن با پسوند bin.يا Adx
    و معمولا یهشماره دارن. مثلا توی اين پچ ،توي پوشه cs فایلی هست به نام unnamed_490.Adx
    شما فایل cs.img رو از پوشه ای که بازی نصب شده یعنی\Program Files\KONAMI\PES 2008\:؟
    با برنامه(Game Graphic Studio) اين فايل را باز می کنید و شماره مورد نظرتون رو پیدامی کنید. چه GGS فایل cs.img رو پوشه بندی بکنه یا نه، فرقی نداره. شما در اینمورد باید فایل شماره 8092 (که گاهی هم نام همون پچی که دانلود کردید هست و گاهینه، که اگه نبود باید فایل پچ رو هم نام فایل اصلی کنید، چون بعضی جاها دیدم همنامنباشن ایمپورت نمیشه) رو پیدا کنید.
    حالا روش کلیک راست می کنید و گزینه Import a file over this one رو می زنید و از پنجره ای که باز میشه فایل پچ رو انتخاب میکنید. اگه حجمش زیادتر از حجم فایل اصلی نباشه که ایمپورت می کنه و بعد میگه باموفقیت جایگزین شد. اما اگه حجمش بیشتر باشه، یه سوال مسخره می کنه که هرچی جواببدی آخرش هیچی نمیشه در این موقع مجبورید حجمفایل رو افزایش بدید.
    در این حالت روی همون فایل کلیک راست کنید و گزینه...Modify reserved space رو انتخاب کنید. تو پنجره ای که باز میشه، اون بالا یهنوار خالی هست که روش کلیک می کنید و بروزر باز میشه و نام و محل فایل جدیدی که میخواید توش فایل مورد نظر رو افزایش حجم بدید می پرسه. به تجربه دیدم بهتره فایلجدید رو با همون نام csو در یه محل دیگه، مثلا دستکاپ سیو کنید. Replace کردنمستقیم روی فایل اصلی جواب نمی داد هیچ وقت!
    بعد جدول بعدی که هیچ، جدول سوم یهجا داره که به طور پیش فرض عدد 0 توش نوشته شده. شما اون گزینه یعنی Reserve رو بهجای گزینه Minimize the selected file که به طور پیش فرض فعاله، انتخاب می کنید واون 0 تبدیل میشه به یه عدد. حالا با اون علامت جهتی که کنار باکس هست، بالا روبزنید تا عدده زیاد بشه و برسه به مقدار فایل پچتون. ترجیحا عدد رو خودتون واردنکنید چون باید ضریب 2048 باشه و حتی گاهی اگه ضریب اونم باشه ایراد می گیره. باهمون علامت جهت بالا بزنید تا حجمش زیاد شه.
    این کارو که کردید، Proceed روبزنید رو تا فایل جدید سیو بشه. بعد که کامل سیو شد، می پرسه که فایل جدید رو بازکنم؟ و شما میگی آره جیگر بعد تو فایل جدید میای پچرو روی فایلی که حجمش رو زیاد کردید، ایمپورت می کنید. اگه باز ارور کمبود فضا دادبدونید که کم حجمش رو زیاد کردید!
    یادتون هم باشه هر مگابایت 1024 کیلوه! پس اگهیه فایل 10 مگی رو می خواید بچپونید روش (عجب مثال نزدیک به واقعیتی باید حجمش رو بکنید چیزیبیش از 10.485.760 بایت! نه صرفا 10.000.000 که اون وقت گیر می کنید. (این موردخیلی تابلوه ولی خیلی هم رایجه(!

آخرش هم همه چی رو ببندید و فایل cv_0 جدیدرو بذارید تو محل فایل اصلی. همیشه هم از هر کدوم از فایل های .img که تغییرش میدید، یه بک آپ داشته باشید! البته اگرم زدید داغونش کردید، نصب بازی رو بیارید وRepair کنید مشکلی نداره.

البته همه اينهايي كه گفته شد دوشت خوبم FCBarcelona.ir نوشته بود كه بنده حقير باكمي تغييرات اونها رو اينجا نوشتم
    اميدوارم كه به دردتون بخورد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •