تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام دوربین دیجیتال استفاده میکنید

راي دهنده
2236. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • kodak

24 1.07%
  • canon

1,135 50.76%
  • sony

539 24.11%
  • fuji

123 5.50%
  • panasonic

141 6.31%
  • samsung

46 2.06%
  • olympus

33 1.48%
  • nikon

178 7.96%
  • toshiba

2 0.09%
  • casio

15 0.67%
صفحه 194 از 1635 اولاول ... 941441841901911921931941951961971982042442946941194 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,931 به 1,940 از 16344

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای عکاسی کامپکت و شبه حرفه ای / لوازم جانبی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام.لوفا جان من دیروز با شماره ای که دادی تماس گرفتم و گفتن در اصفهان نمایندگی نداره و قیمت هم نداد و گفت امروز تماس بگیرم و قیمت رو جویا بشم.امروز صبح هم مدام پاس کاری کردن و یک شماره از اصفهان به من دادن.حالا امروز عصر تماس میگیرم ببینم قیمت میده یا نه.اون تهران فوکا به هیچ عنوان به من قیمت رو نگفت و گفت نمیدونیم!!!!(3 نفر جدا از هم که همگی گفتن نمیدونیم !!!)عجب شالا....هایی بودن اینا.
    اگه با 260 این دوربین رو بدن که خدایی به این قیمت می ارزه.
    لوفا این عکس هایی که آپلود کردی خیلی قرو قاطی هستن.انگار تار و پود عکس در هم فشرده شده.
    به نظر من عکس هارو داخل هیچ نرم افزاری نبر.من میگم عکس هارو در حالت 5 مگاپیکسلی یا اندازه های کوچکتر بگیری و عکس اصلی رو بذاری خیلی بهتره.که بشه آپودش کرد.
    در مورد این ریوها و عکس های نمونش بگم که:
    عکسهاش زمین تا آسمون فرق دارن و بعضی هاش این قدر بیخود هستن که فکر میکنم از موبایل هم بدتره.
    در حالی که دوربین 10 مگاپیکسلی غیر ممکنه عکس های به این بدی داشته باشه.
    به نظرم میاد این سایت های خارجی قابل اعتماد نیستن.و ان ها هم منافعی رو دنبال کنن یا به گروهی وابسته باشن.
    لوفا ازت خواهش دارم در حالت اندازه 1200 در 600 (یا همین حدودها)یه عکس بگیری که نور هم کافی باشه و بدون بردن داخل نرم افزار خاصی آپلود کنی.
    مطمئن هستم از عکس هایی که قبلا گذاشتی بهتر در میاد.البته خیلی به شما زحمت دادم و توقعی ندارم.
    در مورد تهران و فال و تماشا هم بگم که اصلا نمیتونم به تهران بیام و تو عمرم هم نیومدم(تا سر کوچه هم زوری میرم)
    و از مهمان نوازیتون ممنون.حالا به جاش شما تهرانی ها ایام نوروز رو میایید اصفهان و شهر رو ویران میکنید و برمیگردید(شوخی)
    با تشکر از همه دوستان خوبم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

لوفا جان یادم رفت یک مطلبی رو بگم.عکسهای نمونه ای که از سایت ها گرفتم همگی حدود 2.5 مگ بودن و در بزرگترین اندازه.
    مگه عکس های super fine این دوربین نباید بین 4 یا 5 مگابایت باشن؟

آخر فروم باز prowler88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

در مورد این ریوها و عکس های نمونش بگم که:
    عکسهاش زمین تا آسمون فرق دارن و بعضی هاش این قدر بیخود هستن که فکر میکنم از موبایل هم بدتره.
    در حالی که دوربین 10 مگاپیکسلی غیر ممکنه عکس های به این بدی داشته باشه.
    به نظرم میاد این سایت های خارجی قابل اعتماد نیستن.و ان ها هم منافعی رو دنبال کنن یا به گروهی وابسته باشن.
    از این نظر من با شما موافق نیستم. سایت های دیگه رو نمیدونم. خیلی از سایت ها هستند که اصلا ریویوی حرفه ای نمیذارن. ولی در مورد dpreview به نظر من این طور نیست. من خودم یه سونی h5 دارم که دو سال پیش گرفتمش. چیزایی که dpreview راجع بهش نوشته عین حقیقته. و در هیچ موردی اغراق نکرده. ویژگی های خوبش رو گفته و ایرادهاشم همینطور. من که دو ساله دارم از این دوربین استفاده میکنم میگم تمام چیزایی که راجع بهش گفته رو قبول دارم. اون وقت شما چطور میگین قابل اعتماد نیستن؟

4. 2 کاربر از prowler88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

من قبلاً دوربین canon a620 داشتم، که از حق نگذریم دوربین بسیار خوبی بود، اما الان که fz28 رو گرفتم، میبینم که این دوربین تفاوت بسیار محسوسی با a620 از نظر کیفیت عکس و راحتی در عکاسی داره. به هر حال من از این دوربین کاملاً راضیم، دیگه تصمیم نهایی باخودتونه. در مورد کیفیت عکسهای دوربینهای مختلف هم رده مثلاً همین سوپر زوم ها، شما مطمئن باشید که این دوربین ها کیفیت نسبتاً مشابهی دارند، لذا زیاد روی این مسئله حساس نباشید.
    در مورد فیلمبرداری fz28، این دوربین فیلماشو با فرمت montion jpeg یا همون mov میگیره، اون طور که من در این فرمت دیدم، برای ذخیره سازی فیلم در هر ثانیه 30 عکس با رزولوشن 1280*720 گرفته میشه، در واقع اینطور من استنباط میکنم که این فرمت به نوعی معادل فرمت raw در مود عکاسی هستش. به همین خاطر حجم فیلمها بالاتر میره. چون در این حالت فیلم بدون کوچکترین فرایند فشرده سازی ظبط شده لذا حجمش بالاست، اما حسن این موضوع اینه که قابلیت تبدیل فرمت راحت تری داره و دست کاربر باز تره. من که فیلمهای گرفته شده رو به فرمت mkv تبدیل میکنم (با رزولوشن 1920*1080) و از نتیجه کارر راضیم. با این کار میتونم روی یک dvd در حدود یک ساعت فیلم رایت کنم، که فکر کنم بست باشه. در مرود ظرفیت مموری هم فکر نکنم با این حجم بالای مموریهای موجود در بازار دیگه مشکل کمبود حافظه در میون باشه.
    موفق باشید.

6. این کاربر از rokefar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه unforgiven2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

البته جناب unforgiven شما خیلی زیاد زوم کردی رو عکس (بیشتر از حد). خب کراپ هایی که توش خود پیکسل ها معلوم باشند تازه اونم در حالتی که عکس کیفیتش اومده پایین باید همچین حالتی داشته باشه.
    سلام
    مشکل فقط زو م نیست اگر در حالت عادی هم دقت کنید این تداخل رنگ مشهود است که اونم به خاطر کاهش حجم عکس ها می باشد

اين قسمت از عكس اصلي را كات كردم
    اينم يه چك بكنيد ببينيد چه طور هست
    در این عکس هیچ گونه تداخلی دیده نمی شود و رنگها کاملا طبیعی است. مشکل همان کاهش حجم است. من عکس هایم را با برنامه ACDSEE با گزینه ریسایز ,سایز عکس ها رو کاهش می دهم و خیلی رو کیفیت تاثیر نمی گذارد نمونش همین عکس چند پست قبلی .شما هم از این نر افزار استفاده کنید مطمئنا نتیجه خوبی می گیرید.
    راستی از این نر افزار Noiseware برای کاهش نویز عکس هایتان در ایزو های بالا استفاده کنید واقعا معجزه می کنه. به صورت پلاگین برای فوتوشاپ می باشد. من رو cs4 نصب کردم و به خوبی کار می کنه
    از اینجا دریافت کنید:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    توضیحات بیشتر:
    کد:
    Last edited by unforgiven2009; 08-03-2009 at 18:44.

8. این کاربر از unforgiven2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

فتوشاپ هم کیفیت رو پایین نمیاره ولی دوستمون quality رو روی صفر گذاشته بودن که خب با acdsee هم همین حالت ایجاد میشه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه unforgiven2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

فتوشاپ هم کیفیت رو پایین نمیاره ولی دوستمون quality رو روی صفر گذاشته بودن که خب با acdsee هم همین حالت ایجاد میشه.
    100% همین طور است.در مورد فوتوشاپ حرفی نیست ولی acdsee برای این مورد سهل الوصولتر و راحتر است. و نیازی نیست برای یک ریسایز ساده منتظر لود شدن فوتوشاپ بمونیم.البته اگه سیستم قوی باشد بحث دیگری است.
    ولی کلا این نظر شخصی بنده است.در نهایت انتخاب با شماست.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام.جناب prowler من اون سایتی رو که گفتین نتونستم عکس های فوجی 2000 رو درش پیدا کنم.البته زیاد جستجو نکردم.
    ولی سایت های زیاد دیگه ای رو دارم که عکس ها رو دستکاری کرده بودن.مثلا یک عکس از یه قایق بود که اومده بودن نصفه پائین عکس رو محو کرده بودن و تابلو بود.یه عکس دیگه هم دانلود کردم باور نمیکنی که عین نقاشی با قلمو بود.
    ولی یه عکس دانلود کردم که چند تا بطری سوژه عکس بودن که خیلی خوب بود و اصلا با اون دو تای دیگه قابل قیاس نبود.
    حالا این سایتی که شما گفتی رو موشکافانه امشب دنبال میکنم.مطمئن هستم که درست میگی ولی من منظورم این سایت نبود چون عکس هاش رو ندیدم.
    در مقایسه ای که یه سایت دیگه با sx110 کرده بود نسب به اون عکس هاش soft بودن و جزئیت کمتری رو داشتن(در حالتی که روی عکس بزرگنمایی میشد مشخص میشد)
    حالا اگه شما میگید که با سایر دوربین ها تفاوت چندانی نداره که خوب دیگه بحثی نمیزاره.
    فعلا که من فوجی 2000 رو پیدا نکردم.و فعلا اینا همش برای من حرفه.
    اعصابم ریخته به هم.ممنون از شما و دوستان.

آخر فروم باز mh.attari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

دویتان من این سایتم در مورد sx1 مفید دیدم . به نظر من تو این سایت بعضی از عکس های sx1 بهتر از sx10 بود حالا نظره شما چیه؟
    کد:
    کسی از کم شاپ دوربین نخریده دوستان؟
    Last edited by mh.attari; 08-03-2009 at 21:06.

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

جناب 741852 اگه پیداش نکردین من لینک رو گذاشتم این صفحه ی اولشه. هر کدوم از دوربین ها رو جداگانه مورد بررسی قرار داده.
    کد:

14. این کاربر از prowler88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •