بازی رو می بینی ؟؟؟![]()
بازی رو می بینی ؟؟؟![]()
خوب اشکال نداره تو هم برو کاسیا جونم برو یه وقت از گرسنگی نمیری بیفتی رو دستم...(شوخی کردم)
خوب از اینا گذشته هاینزه داره بسیار پر انرژی کار میکنه هم گل زده هم کارت گرفته و بازی هم تا دقیقه 25 بازی با همون نتیجه دنبال میشه و اینکه روبن داره عالی بازی میکنه و بسیار زیبا.ادامه دارد....
نه دوستان الان دارم بطور مستقیم از ورزشگاه سایت گل بازی رو واستون گزارش میکنم و زحمت میکشم و دست خودم درد نکنه.(اخه هیچ کی نگفت بابا دست درد نکنه)
یک خبر بد واستون دارم نه نه خیال نکنید گل خوردیم نه ولی کرسپو رو کشیده بیرون و خوسس ناواس الان داره تو زمین میدوه....خدا رحم کنه...
بازی دقیقه34 است و بازی با همون نتیجه ادامه داره..
یک خبر بسیار بد یک شوت بسیار سنگین به صورت کانوارو بر خورد کرد و کسی این شوت رو نزد بجز همونی که داره بال بال میزنه تا بیاد رئال....اینطور که سایت گل نوشته ممکنه که تعویض شه اخه ممکنه دماغش شکسته باشه..
اوه اوه اوه بسیار خبر بد بله این کانوته ضد و گل هم زد ....در دقیقه36
یه لحظه صبر کنید....گگگگلللگل گگگللل گگگللل بله عجب بازی زیبای بوده ها رائول گنزالز بلانکو یا همون تنهاترین سردار باز هم به دادمون رسید و در دقیقه38 باز هم تیم رو جلو انداخت و تا اینجای کار نتیجه2-1 است.
عجب بازی بوده خداییش ها خوب شیوه گلهارو واستون میگم:
گل کانوته یک ضربه محکم روپا از روی سر کاسیاس توپ رو گل کرده ولی گل رائول با پاس طلایی اشنایدر از روی سر ادریانو به اون و اون هم گل و تمام .
ادامه داره....
ای بابا شما کجایید دوستان بازی نیمه اول با همون نتیجه داره تموم میشه ولی خدایشش عجب بازی بوده ها حالا دقیقه 45+2 است و بازی احتمالآ با همون نتیجه به پایان میرسه ...
اشکال نداره نیایین من تنهایی ادامه میدم بازی داره کم کم شروع میشه و رئال فکر کنم بدون تغییر وارد زمین بشه و اینکه مشکل کانوارو چندان جدی نیست و میتونه به بازی ادامه بده ....
به به به به
...
اندام عالی منقبض ...
رائول عالی بازی می کنه ...
خاک بر سر اراگونز که دعوتش نمی کنه اگه اشتباه نکنم الان 16 تا گل زده اخه ....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)