تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 194 از 2376 اولاول ... 941441841901911921931941951961971982042442946941194 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,931 به 1,940 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

آخر فروم باز Alireza Taji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

مصاحبه با امیر قلعه نویی:

از نظر شما، نحوه بازيكن گيرى استقلال در فصل نقل و انتقالات مناسب بوده است؟
    - استقلال بدون جذب يارهاى جديد هم كلى بازيكن خوب داشت و دارد. اين تيم بدشانس بود كه فصل قبل نتوانست قهرمان ليگ برتر شود. بازيكنانى كه من براى فصل آينده جذب كرده ام مهره هايى هستند كه حضور شان به طور حتم به نفع تيم تمام خواهد شد. به هر حال اين تيم در چند پست هم يار تخصصى نداشت.

• اگر لازم مى دانيد مثالى بزنيد در خصوص يك پست خاص و يك بازيكن كه پركننده اين خلأ بوده باشد.
    - استقلال فصل گذشته از كمبود يك هافبك دفاعى رنج مى برد. براى رفع اين مشكل، حسين كاظمى را به تيم بازگردانم تا كمك حالمان شود. او هم از خودمان است و هم تجربه آسيايى را دارد.

• مورد دومى هم بوده يا نه؟
    - وقتى محمد نوازى از جمع استقلالى ها جدا شد احساس كردم بايد يك دفاع راست كلاسيك و نفوذى استخدام كنم. اين گونه بود كه سراغ خسرو حيدرى پاس همدان رفتم. البته فقط به دنبال پر كردن خلأهاى موجود نبودم. استقلال براى حضورى پرقدرت در ۳ جبهه (جام حذفى، ليگ برتر و ليگ قهرمانان) به ۲ تيم كامل نياز دارد. به همين خاطر با وجود مجتبى جبارى (شايد جدا شود) كه بازيساز استقلال در ميانه ميدان است يدالله اكبرى را كه هم پست اوست جذب كردم. چون فقط جبارى نمى تواند طى يك فصل سنگين بار استقلال بدوش بکشد. عباسفرد را هم به خط حمله اضافه كردم تا همچون دوران حضور غلامرضا عنايتى، خط آتش استقلال در زمان حمله از قدرت سرزنى مهاجم خود سود ببرد. سياوش اكبرپور را آوردم تا آرش برهانى احساس رقابت كند و تيم هم پشتوانه اى قوى داشته باشد. درون دروازه غير از وحيد طالب لو به دروازه بانان با تجربه ديگرى هم نياز دارم بنابراين باشگاه با محمد محمدى وارد مذاكره شد.

• بازيكن ديگرى را در ليست خريد نداريد؟
    - يك جالى خالى داريم كه مختص مجتبى جبارى است اما براى جذب بازيكنان خارجى همچنان جا هست. در اردوى تركيه از چند مهره خارجى تست خواهم گرفت تا از ميان آنان در صورت امكان يكى، دو نفر را استخدام كنم البته به شرطى كه واقعاً فوق العاده باشند.

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اين تيم بدشانس بود كه فصل قبل نتوانست قهرمان ليگ برتر شود.
    ببخشیدا ولی این صحبت واقعا واقعیت داره؟یعنی جدا امیر قلعه نوعی این جمله رو گفته؟

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

شفيعي با انتقاد از حجازی و فیروز كریمی: در شرايط بحراني هم حاضر به تغيير مهاجم نشدند

مهاجم فصل گذشته تيم فوتبال استقلال گفت: زماني كه تيم به بحران گلزني دچار شد، فيروز كريمي ترجيح داد از من استفاده نكند.
    حميد شفيعي درباره شرايط خود براي فصل آينده اظهار داشت: از دو سه تيم تهراني و شهرستاني پيشنهاد دارم؛ اما هنوز تصميم قطعي در اين باره نگرفته‌ام. فعلا وضعيتم مشخص نيست.
    وي در مورد تسويه حساب با استقلال، گفت: هنوز 40 درصد از قراردادم را نگرفته‌ام؛ اما نگراني هم بابت آن ندارم. جدايي من از اين تيم با ناراحتي همراه نيست. اين عدم همكاري با خوشي صورت گرفت.
    شفيعي كه نتوانست در فصل گذشته بازيكن موثري براي استقلال باشد، اظهار داشت: با بدشانسي زيادي مواجه شدم. در زمان حضور حجازي مصدوم شدم كه خيلي مرا اذيت كرد؛ زماني هم كه آقاي كريمي آمد، به من اعتقاد نداشت.
    وي افزود: در آن شرايط آماده بودم و مشكلي نداشتم؛ اما كريمي حتي در شرايط بحراني كه در گلزني مشكل داشتيم، حاضر نشد در انتخاب مهاجمان تغييري ايجاد كند. به او حق مي‌دهم. هر مربي سليقه‌اي دارد و نمي‌توان به او خرده گرفت.
    اين مهاجم در پاسخ به اينكه چرا در زمان حضور امير قلعه‌نويي از او استفاده نشد، گفت: آقاي قلعه‌نويي زماني تيم را تحويل گرفت كه شرايط ويژه‌اي داشت. كمتر مربي در اين اوضاع دست به تغيير تركيب مي‌زند. مهم اين بود كه برخورد او با كريمي خيلي فرق داشت و به همين دليل هم مي‌گويم كه جدايي‌ام با ناراحتي نيست چون برخورد خوبي با من داشت.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

اخبار اختصاصي برنا از ترکيهخبري از مهاجم دانمارکي استقلال نيست!

تيم فوتبال استقلال تهران که اردوي خود را از روز دوشنبه در ترکيه آغاز کرده،تمرينات منظمي را در کمپ محل اقامت برگزار مي‌کند تا بازيکنان در مدت زمان دوري خود از تهران از نظر آمادگي در شرايط ايده ال قرار بگيرند.

"به گزارش سرويس ورزشي برنا" مهمترين اخبار از اردوي آبي پوشان در ترکيه به شرح زير است:

اقامت در کمپ "گيرين پارک"

استقلالي ها به محض رسيدن به ترکيه در کمپ "گيرين پارک" مستقر شدند.محل اين کمپ يک ساعت با استانبول فاصله دارد،اما از نظر امکانات شرايط بسيار خوبي دارد و اعضاي تيم از شرايط اردو راضي هستند.آبي پوشان روز دوشنبه يک جلسه تمرين سبک را برگزار کردند و ديروز هم در دو نوبت صبح و بعد از ظهر تمرين کردند.

دويدن زير نظر خداداد و فکري

تمرين امروز صبح استقلال نيز در کمپ مورد نظر برگزار شد.در اين تمرين همه بازيکنان حضور داشتند و زير نظر حميد خداداد و محمود فکري تمرينات بدنسازي را پشت سر گذاشتند.تنها کار تمرينات صبح استقلال دويدن دور زمين کمپ و انجام حرکات قدرتي و سرعتي بود.تمرين بعد از ظهر استقلال نيز ساعت 30/18 برگزار مي شود.

جمعه،اولين ديدار تدارکاتي استقلال

آبي پوشان روز جمعه در ديداري تدارکاتي به مصاف يکي از تيم هاي آذربايجاني خواهد رفت.از آنجا که اين تيم نيز در کمپ محل اقامت استقلالي ها ساکن است،مسئولان استقلال برگزاري اين بازي تدارکاتي را هماهنگ کردند تا جمعه ساعت 18 دو تيم با يکديگر ديدار کنند.مربيگري تيم آذربايجاني بر عهده"راميز محمداف" بازيکن پيشين باشگاه پيکان تهران است .

خبري از مهاجم دانمارکي نيست!
    اگرچه قبل از سفر استقلال به ترکيه عنوان شده بود که يک مهاجم دانمارکي در تمرينات اين تيم شرکت مي کند تا با تاييد امير قلعه نويي از فصل آينده در ترکيب استقلال به ميدان برود،اما تا به امروز خبري از اين بازيکن نشده و مربيان استقلال هم از حضور وي بي اطلاع هستند.هم اکنون در اردوي استقلال پنج مهاجم به نام هاي برهاني ، مجيدي ، اکبرپور ، عباسفرد و عليزاده حضور دارند.

استقلالي ها از کمپ خارج نمي شوند

کمپ استقلالي ها دور از شهر است و اين امکان براي بازيکنان وجود ندارد که اردو را ترک کنند.هر چند فشار بالاي تمرينات بدنسازي در دو نوبت صبح و بعد از ظهر هم مزيد بر علت شده تا بازيکنان در زمان تمرين نکردن نيز اوقات فراغت خود را در کمپ سپري کنند.

پروفشنال alenkita's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    sabonat - kazamon

پيش فرض

شفيعي با انتقاد از حجازی و فیروز كریمی: در شرايط بحراني هم حاضر به تغيير مهاجم نشدند

مهاجم فصل گذشته تيم فوتبال استقلال گفت: زماني كه تيم به بحران گلزني دچار شد، فيروز كريمي ترجيح داد از من استفاده نكند.
    حميد شفيعي درباره شرايط خود براي فصل آينده اظهار داشت: از دو سه تيم تهراني و شهرستاني پيشنهاد دارم؛ اما هنوز تصميم قطعي در اين باره نگرفته‌ام. فعلا وضعيتم مشخص نيست.
    وي در مورد تسويه حساب با استقلال، گفت: هنوز 40 درصد از قراردادم را نگرفته‌ام؛ اما نگراني هم بابت آن ندارم. جدايي من از اين تيم با ناراحتي همراه نيست. اين عدم همكاري با خوشي صورت گرفت.
    شفيعي كه نتوانست در فصل گذشته بازيكن موثري براي استقلال باشد، اظهار داشت: با بدشانسي زيادي مواجه شدم. در زمان حضور حجازي مصدوم شدم كه خيلي مرا اذيت كرد؛ زماني هم كه آقاي كريمي آمد، به من اعتقاد نداشت.
    وي افزود: در آن شرايط آماده بودم و مشكلي نداشتم؛ اما كريمي حتي در شرايط بحراني كه در گلزني مشكل داشتيم، حاضر نشد در انتخاب مهاجمان تغييري ايجاد كند. به او حق مي‌دهم. هر مربي سليقه‌اي دارد و نمي‌توان به او خرده گرفت.
    اين مهاجم در پاسخ به اينكه چرا در زمان حضور امير قلعه‌نويي از او استفاده نشد، گفت: آقاي قلعه‌نويي زماني تيم را تحويل گرفت كه شرايط ويژه‌اي داشت. كمتر مربي در اين اوضاع دست به تغيير تركيب مي‌زند. مهم اين بود كه برخورد او با كريمي خيلي فرق داشت و به همين دليل هم مي‌گويم كه جدايي‌ام با ناراحتي نيست چون برخورد خوبي با من داشت.
    اين ديگه آخر خود شيريني و بي جنبگيه.
    يكي نيست به اين پسره بگه آخه تو كدوم بازي چيزي از خودت نشون دادي كه بهت ميدون ميدادن.
    يه استپ ساده نميتونستي بكني اونوقت ...

آخر فروم باز unartig's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

ببخشیدا ولی این صحبت واقعا واقعیت داره؟یعنی جدا امیر قلعه نوعی این جمله رو گفته؟
    بردیا توهم گیردادیا .امیرخان داشته به ناصرحجازی متلک میگفته ناصرحجازی 3سال به استقلال ضربه زداما اینو بدون توتیم مااگر یک ناصرحجازی داره شما 4 یا 5 تاازاین آدما دارید درخشان استیلی پیوس پیروانی عابدزاده وحتی پنجعلی پاش بیفته پرسپولیسو به ورطه نابودی میکشونندماکه فعلا برای 5سال آینده ازدست این ویروس خلاص شدیم

آخر فروم باز Rjoun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Oct 2005

پيش فرض

دیدید گفتم تاپیکتون سوت و کوره خوب دیگه
    آقا جانه هر كس دوست داري بيا برو بيرون .
    بابا يعني اينقدر كمبود؟

آخر فروم باز Rjoun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Oct 2005

پيش فرض

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

اين ديگه آخر خود شيريني و بي جنبگيه.
    يكي نيست به اين پسره بگه آخه تو كدوم بازي چيزي از خودت نشون دادي كه بهت ميدون ميدادن.
    يه استپ ساده نميتونستي بكني اونوقت ...
    به نظر من میشد به شفیعی یک سال دیگه فرصت داد.
    هرچند فصل پیش خیلی افتضاح بود...
    اگه اشتباه نکنم نیم فصل اول یک گل خیلی قشنگ به مس زد و بازی را مساوی کرد...
    Last edited by Alireza Taji; 17-07-2008 at 11:31.

آخر فروم باز unartig's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

به نظر من میشد به شفیعی یک سال دیگه فرصت داد.
    هرچند فصل پیش خیلی افتضاح بود...
    اگه اشتباه نکنم نیم فصل اول یک گل خیلی قشنگ به مس زد و بازی را مساوی کرد...
    به نظرم امسال فرصت اشتباه کردن نداریم اگرمیخوادبره بذاریم بره یک بازیکن ازجوانان هم بگیریم بهترازیک بازیکن همیشه مصدومه . توذوب آهن وسپاهان که بودهمش مصدوم بوداینجاهم اینجوری بودوخواهدبود

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •