شفيعي با انتقاد از حجازی و فیروز كریمی: در شرايط بحراني هم حاضر به تغيير مهاجم نشدند
مهاجم فصل گذشته تيم فوتبال استقلال گفت: زماني كه تيم به بحران گلزني دچار شد، فيروز كريمي ترجيح داد از من استفاده نكند.
حميد شفيعي درباره شرايط خود براي فصل آينده اظهار داشت: از دو سه تيم تهراني و شهرستاني پيشنهاد دارم؛ اما هنوز تصميم قطعي در اين باره نگرفتهام. فعلا وضعيتم مشخص نيست.
وي در مورد تسويه حساب با استقلال، گفت: هنوز 40 درصد از قراردادم را نگرفتهام؛ اما نگراني هم بابت آن ندارم. جدايي من از اين تيم با ناراحتي همراه نيست. اين عدم همكاري با خوشي صورت گرفت.
شفيعي كه نتوانست در فصل گذشته بازيكن موثري براي استقلال باشد، اظهار داشت: با بدشانسي زيادي مواجه شدم. در زمان حضور حجازي مصدوم شدم كه خيلي مرا اذيت كرد؛ زماني هم كه آقاي كريمي آمد، به من اعتقاد نداشت.
وي افزود: در آن شرايط آماده بودم و مشكلي نداشتم؛ اما كريمي حتي در شرايط بحراني كه در گلزني مشكل داشتيم، حاضر نشد در انتخاب مهاجمان تغييري ايجاد كند. به او حق ميدهم. هر مربي سليقهاي دارد و نميتوان به او خرده گرفت.
اين مهاجم در پاسخ به اينكه چرا در زمان حضور امير قلعهنويي از او استفاده نشد، گفت: آقاي قلعهنويي زماني تيم را تحويل گرفت كه شرايط ويژهاي داشت. كمتر مربي در اين اوضاع دست به تغيير تركيب ميزند. مهم اين بود كه برخورد او با كريمي خيلي فرق داشت و به همين دليل هم ميگويم كه جداييام با ناراحتي نيست چون برخورد خوبي با من داشت.