الان هر كسو نگاه كني داره از هر بازي يجوري تعريف ميكنه حالا براي چي نميدونم
اين نظرات من بود حتما براي شماها فرق ميكنه
الان هر كسو نگاه كني داره از هر بازي يجوري تعريف ميكنه حالا براي چي نميدونم
اين نظرات من بود حتما براي شماها فرق ميكنه
منم یکی از ویدئوهای یوتوبشو دیدم اصلا خوشم نیومد
بهترین بازی که تا حالا کردی تو ps3 یا بالاترین امتیازو بهش دادی چی بود؟؟
هرکی یه سلیقه ای داره دوست عزیز ! نمیشه گفت کدوم بازی بهترینه !
بهترین ها : KillZone 2 , MGS4 , Resistance 2 , LittleBigPlanet , Heavenly Sword , Uncharted , Motor Storm , InFamouS !
خوب شاید کسانی که از بازی تعریف میکنند قصد فروشش با کمترین ضرر رو دارن.. چون دیده شده بعضی ها که از این بازی خیلی تعریف میکردن بعد از 3 روز بازی رو فروختند..
خلاصه یک جوری باید ضرر خودشون رو جبران کنند..
من خودم روز اول که عکس ها و تریلر های این بازی رو دیدم نظر منفی خودم رو اعلام کردم که مورد تمسخر بعضی ها واقع شد ولی هنوز رو نظرم هستم..
در کل جدیداً همه دنبال تبلیغات و امتیازاتی هستیم که بازیها از سایتهای مختلف میگیرند.. این بازی هم بیش از حد روش تبلیغ شد..
نوید خبری از Heavy Rain نشده هنوز ؟؟؟
من که دلم ریش ریش شد واسه این بازی !!
نه ایشالا سال دیگه منتشر میشه !
سلام به بروبچ...........
اگر من بخوام ps3 خودم که starter pack هست رو بفروشم چقدر می خرند؟؟؟{ با هارد 60 و 2 دسته و 2 بازی }
سلام بچه ها
من NFS:UNDERCOVER رو تموم کردم حالا می خوام با یه بازی دیگه طاق بزنمیه چند تا بازی معرفی کنید که شامل این چیزا باشه:
1*تخیولی و چرت و پرت نباشه
2*گرافیکش بالا باشه
3*حوصله ادم و سر نبره و جذاب باشه
TANX
الان 60 گیگ دیگه قدیمی شده.. دستگاهت رو حداکثر 380 میخرن..(البته بستگی به بازیها داره)سلام به بروبچ...........
اگر من بخوام ps3 خودم که starter pack هست رو بفروشم چقدر می خرند؟؟؟{ با هارد 60 و 2 دسته و 2 بازی }
الان کلیزون 2 رویه بورس هست که یک بازی شوتر اول شخص با جذابیت بالاست..سلام بچه ها
من NFS:UNDERCOVER رو تموم کردم حالا می خوام با یه بازی دیگه طاق بزنمیه چند تا بازی معرفی کنید که شامل این چیزا باشه:
1*تخیولی و چرت و پرت نباشه
2*گرافیکش بالا باشه
3*حوصله ادم و سر نبره و جذاب باشه
TANX
البته شما اگر سبک بازی که میخواید انجام بدین رو بگین خیلی بیشتر میتونیم کمکتون کنیم..
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)