سلام
آقا کرک رو سرچ زدم پیدا نکردم
دوستان بیزحمت اگه لینک دارند یه کمکی بکنند
دمتون گرم
ممنون
سلام
آقا کرک رو سرچ زدم پیدا نکردم
دوستان بیزحمت اگه لینک دارند یه کمکی بکنند
دمتون گرم
ممنون
حامد خطر جان ببین کرکش اینجا هست:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by لوگان; 18-06-2008 at 11:47.
ممنون لوگان جان
کرکش رو تو همون gamecopyworld پیدا کردم 8 مگ بود بازش که میکنیم میشه 46 مگابایت
کرکش کردم مشکلی ندارم به جز یه مشکل بزرگ
اونم اینه که دیگه ترینر برای ورژن 1.2 یکی بیشتر نیست اونم فعلا دمو هست حالا تا کی کاملش بیاد
البته ترینر من فقط برای جونش میخوام مثلا از ساختمان 200 متری میپرم نمیرم با ترینر حال میداد ولی اینطوری هی مجبورم از ساختمونهای کوچیک هی بپرم که چیزیم نشه البته وقتی تو کاه ها میپری هم خیلی حال میده
اگه کسی ترینر برای جونش تو ورژن 1.2 داره برام بگذارید لطفا
ببخشید نسخه کاملش چند Dvd هست و از کجا بفهمیم که کامله؟
نسخه کامل دو تا دی وی دی هستش (البته تقلبیش هم دو تا هست)
و همونطور که دوستا قبلا توضیح داده بودند مهمترین نکنته اینه که سیوها به صورت اعداد میباشند
به عکس زیر توجه فرمایید
چاکرم
بچه ها یه سوال:
تو نقشه یه سری علامت هست که مثل پرنده میمونه بعد باید بری بالای برج اونجا E رو میزنیم بعد دوربین میتابه و از این حرفها میخواستم بدونم این کار برای چیه؟ آیا برای سیو کردن هستش یا برای چیز دیگه ممنون میشم توضیح بدید
و یه سوال دیگه:
وقتی با چند تا سرباز درگیر میشیم مخصوصا اون موقع که میخوایم یه رعیت رو نجات بدیم دقیقا چطوری باید مبارزه کنیم؟
منظورم اینه که چطوری میتونیم بهترین ضربه ها رو بزنیم و خودمون هم آسیب نبینیم مثلا موقعی که یکی از جلو و یکی از عقب هم زمان با هم ضربه میزنند معمولا ضربه طرف پشتی به من میخوره چطوری میتونم جا خالی بدم؟
در کل میخوام دکمه هایی که برای کشتن بکار میره رو یادم بدید منظورم دکمه های ترکیبیه
با تشکر
![]()
دوست عزیز منظورم موقعی بود که میخام بازی رو از مغازه بخرم
بالا رفتن از برجها باعث میشه که فقط ماموریتهای اطراف برج برای شما مشخص بشن.
تکنیکهایی که در محوطه تمرین شهر مصیاف یاد میگیرید همگی برای مبارزه پیشنهاد میشن:
Practice Fight (تمرین نبرد) شامل:
Strong Attack (حمله قوی) - دکمه چپ ماوس رو نگه دارید.
Fast Attack (حمله سریع) - دکمه چپ ماوس رو بزنید.
Combo Attack (حمله ترکیبی) - با استفاده از تکنیک حمله سریع, به نفر اول حمله برده و فورا تغیر جهت داده نفر دوم رو بزنید.
Deflect (کج کردن یا دفاع) - دکمه راست ماوس رو نگه دارید.
Grab (گرفتن) - دکمه راست ماوس رو نگه دارید و دکمه Shift رو بزنید.
در پایان میتونید تمرین نبرد آزاد رو ادامه بدید و یا با زدن دکمه Esc از تمرین انصراف بدید.
Combo Kill (کشتن ترکیبی) - با استفاده از تکنیک حمله سریع پشت سر هم و منظم حمله کنید.
Counter Attack (ضد حمله) - دکمه راست ماوس رو نگه دارید و دکمه چپ ماوس رو بزنید وقتی که حریف حمله میکند.
Throwing Knives (پرتاب چاقو) - کلید 1 رو بزنید و دکمه چپ ماوس رو بزنید در حالیکه با حریف فاصله دارید.
Grab Breaks (شکست گرفتن) - دکمه راست ماوس رو نگه دارید و دکمه Shift رو بزنید وقتی که حریف شما رو میگیرد.
Dodging (جاخالی دادن) - دکمه راست ماوس رو نگه دارید و کلید Space رو بزنید وقتی که حریف حمله میکند.
Defance Breaks (شکست دفاع) - در حالی که به طرف حریف میروید کلید Space رو بزنید تا به سمت حریف خیز بردارید و کلید راست ماوس رو بزنید.
اون دیگه بستگی به لطف فروشنده داره که نسخه نهایی رو در اختیار شما قرار بده...
سلام.
من وقتی میخوام قسمت دوم Memory Block 3 رو بازی کنم وقتی از یه دروازه رد میشم که وارد شهر بشم از بازی می پره بیرون چکار کنم؟
همونجایی که نزدیک 2000 متر با اسب باید بری.(آون یارو شکنجه گره که عکس صلیب رو بلیزش داره و یه پیش بند سفید روش پوشیده رو کشتم)
این نشانه نقص بازیه .مشکل من هم همینه باید بری نسخه کاملو بخری.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)