تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 194 از 356 اولاول ... 94144184190191192193194195196197198204244294 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,931 به 1,940 از 3557

نام تاپيک: مشاوره و راهنمايي براي خريد مادربورد

آخر فروم باز Bracket's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

370 تومن با گارانتی گلسان !!

ناقابله !!!
    مطمئنی این که قیمت X48-DQ6 هست تازه فکر کنم کمترم هست یکی از دوستان بود یه جا گفته بود 300 تومن ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهرون دیگه!!!

پيش فرض

نه !! چرا بی خیال بشی ؟؟
    ABIT برند خیلی خوبیه !! حتی بهترین مادربرد سال 2007 که تو اورکلاک هم نظیر نداره مال همین برند هست : abit ip35 pro که با چیپست p35 هست و قیمتش هم زیر 200 تومن باید باشه !!
    قیمت اون مدل ایسوز که معرفی شد طبق آخرین خبرها دقیقا 300 تومن هست !
    يعني با 250-200 تومن بهترين برند abitه كه حتما با Q9300 سازگاره يا برند بهتري هم هست؟

آخر فروم باز robert's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مطمئنی این که قیمت X48-DQ6 هست تازه فکر کنم کمترم هست یکی از دوستان بود یه جا گفته بود 300 تومن ؟
    این قیمتی که من گفتم مال برند DFI بود با چیپست X48

این مادربردی که شما معرفی کردید رو که زیر 360 تومن عمرا پیدا بکنی !! (( پیدا کردی بهت جایزه میدم !!))
    از همین برندی که شما میگی (( گیگابایت )) قیمت مدل X38-DQ6 رو دارم !! 354 هزار تومن با گارانتی آواژنگ !!

آخر فروم باز robert's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

يعني با 250-200 تومن بهترين برند abitه كه حتما با Q9300 سازگاره يا برند بهتري هم هست؟
    باباجون چرا دچار بدفهمی میشی آخه !!!
    بهترین برند وجود نداره !!! کیفیت یک مادربرد هم به کیفیت قطعات الکترونیکی روی آن و خوشنامی و پر فروش بودن شرکت سازنده اون هست که نشون میده مادربرد هاش کیفیت داشته که فروشش زیاد بوده !!
    در ضمن شما امکان نداره با بودجه بالای 250 تومن مادربرد بخری و ناراضی باشی !! حالا از هر برندی شده فرقی نداره !! ولی برند های توی بورس شش هفت تا بیشتر نیست !! مثل گیگابایت و ایسوز و ابیت و DFI و xfx و اینتل و soyo

شما بهتره بجای اصرار روی نام برند روی چیپست مادربرد و ورژن pci مادربرد و FSB اون و همینطور مقدار رم و نوع رمی که ساپورت میکنه و داشتن خازن جامد و دفع راحت گرما توسط مادربرد دقت بکنی !!

در ضمن چیپست های X38 و بالاتر تمامی سی پی یوهای اینتل جدید رو ساپورت میکنند !!

تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

این قیمتی که من گفتم مال برند DFI بود با چیپست X48

این مادربردی که شما معرفی کردید رو که زیر 360 تومن عمرا پیدا بکنی !! (( پیدا کردی بهت جایزه میدم !!))
    از همین برندی که شما میگی (( گیگابایت )) قیمت مدل X38-DQ6 رو دارم !! 354 هزار تومن با گارانتی آواژنگ !!
    بله من اون مینبورد رو میشناسم , قیمت X48-DQ6 رو رایان صبا زده 380 تومن البته درسته X38-DQ6 رو هم زده 355 تومن ولی DFI X48 LT T2R رو هم یکی از دوستان خبرش رو در بخش دیگه زد این لینکش :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

باباجون چرا دچار بدفهمی میشی آخه !!!
    بهترین برند وجود نداره !!! کیفیت یک مادربرد هم به کیفیت قطعات الکترونیکی روی آن و خوشنامی و پر فروش بودن شرکت سازنده اون هست که نشون میده مادربرد هاش کیفیت داشته که فروشش زیاد بوده !!
    در ضمن شما امکان نداره با بودجه بالای 250 تومن مادربرد بخری و ناراضی باشی !! حالا از هر برندی شده فرقی نداره !! ولی برند های توی بورس شش هفت تا بیشتر نیست !! مثل گیگابایت و ایسوز و ابیت و DFI و xfx و اینتل و soyo

شما بهتره بجای اصرار روی نام برند روی چیپست مادربرد و ورژن pci مادربرد و FSB اون و همینطور مقدار رم و نوع رمی که ساپورت میکنه و داشتن خازن جامد و دفع راحت گرما توسط مادربرد دقت بکنی !!

در ضمن چیپست های X38 و بالاتر تمامی سی پی یوهای اینتل جدید رو ساپورت میکنند !!
    خواهشا soyo رو جزو برندهای معروف نیار .

داره خودمونی میشه sadegh12718's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

فقط ASUS P5E حدود 260000

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهرون دیگه!!!

پيش فرض

سلام بچه ها.ممنون از راهنماییتون.من به سایت abit رفتم و لیست مادربوردهایی که با سری چهار هسته ای اینتل سازگارند آوردم ولی فقط یک مودل بود که اون هم با Q9300 سازگار نبود لینکش رو در زیر گذاشتم ببینید.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    پس در نتیجه abit رو بی خیال میشم.هالا موند Gigabyte و asus .چه مودلی رو پیشنهاد میکنید که با q9300 سازگار باشه؟ ترجیها زیر 250 تومن.
    Last edited by surpriser; 12-06-2008 at 09:23.

آخر فروم باز MicroSystem's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام بچه ها.ممنون از راهنماییتون.من به سایت abit رفتم و لیست مادربوردهایی که با سری چهار هسته ای اینتل سازگارند آوردم ولی فقط یک مودل بود که اون هم با Q9300 سازگار نبود لینکش رو در زیر گذاشتم ببینید.

پس در نتیجه abit رو بی خیال میشم.هالا موند Gigabyte و asus .چه مودلی رو پیشنهاد میکنید که با q9300 سازگار باشه؟ ترجیها زیر 250 تومن.
    اشتباه ميكني تمام P35 ها چهار هسته اي رو حتي با باس 1333 ساپورت ميكنند در ضمن با آپديت بايوس هم 45 نانومتري ً9300 رو ساپورت ميكنند

آخر فروم باز shahab_blaster's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    تربت جام

پيش فرض

دوست خوبم با یه آپدیت بایوس مشکل نشناختن این پردازنده حل میشه
    مادربوردی که ÷ست قبلی نوشتن مادربورد خوبی هست به نظر من

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •