مطمئنی این که قیمت X48-DQ6 هست تازه فکر کنم کمترم هست یکی از دوستان بود یه جا گفته بود 300 تومن ؟
مطمئنی این که قیمت X48-DQ6 هست تازه فکر کنم کمترم هست یکی از دوستان بود یه جا گفته بود 300 تومن ؟
يعني با 250-200 تومن بهترين برند abitه كه حتما با Q9300 سازگاره يا برند بهتري هم هست؟
این قیمتی که من گفتم مال برند DFI بود با چیپست X48
این مادربردی که شما معرفی کردید رو که زیر 360 تومن عمرا پیدا بکنی !!(( پیدا کردی بهت جایزه میدم !!
))
از همین برندی که شما میگی (( گیگابایت )) قیمت مدل X38-DQ6 رو دارم !! 354 هزار تومن با گارانتی آواژنگ !!
باباجون چرا دچار بدفهمی میشی آخه !!!
بهترین برند وجود نداره !!! کیفیت یک مادربرد هم به کیفیت قطعات الکترونیکی روی آن و خوشنامی و پر فروش بودن شرکت سازنده اون هست که نشون میده مادربرد هاش کیفیت داشته که فروشش زیاد بوده !!
در ضمن شما امکان نداره با بودجه بالای 250 تومن مادربرد بخری و ناراضی باشی !! حالا از هر برندی شده فرقی نداره !! ولی برند های توی بورس شش هفت تا بیشتر نیست !! مثل گیگابایت و ایسوز و ابیت و DFI و xfx و اینتل و soyo
شما بهتره بجای اصرار روی نام برند روی چیپست مادربرد و ورژن pci مادربرد و FSB اون و همینطور مقدار رم و نوع رمی که ساپورت میکنه و داشتن خازن جامد و دفع راحت گرما توسط مادربرد دقت بکنی !!
در ضمن چیپست های X38 و بالاتر تمامی سی پی یوهای اینتل جدید رو ساپورت میکنند !!![]()
بله من اون مینبورد رو میشناسم , قیمت X48-DQ6 رو رایان صبا زده 380 تومن البته درسته X38-DQ6 رو هم زده 355 تومن ولی DFI X48 LT T2R رو هم یکی از دوستان خبرش رو در بخش دیگه زد این لینکش :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خواهشا soyo رو جزو برندهای معروف نیار .
فقط ASUS P5E حدود 260000
سلام بچه ها.ممنون از راهنماییتون.من به سایت abit رفتم و لیست مادربوردهایی که با سری چهار هسته ای اینتل سازگارند آوردم ولی فقط یک مودل بود که اون هم با Q9300 سازگار نبودلینکش رو در زیر گذاشتم ببینید.
پس در نتیجه abit رو بی خیال میشم.هالا موند Gigabyte و asus .چه مودلی رو پیشنهاد میکنید که با q9300 سازگار باشه؟ ترجیها زیر 250 تومن.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by surpriser; 12-06-2008 at 09:23.
اشتباه ميكني تمام P35 ها چهار هسته اي رو حتي با باس 1333 ساپورت ميكنند در ضمن با آپديت بايوس هم 45 نانومتري ً9300 رو ساپورت ميكنند
دوست خوبم با یه آپدیت بایوس مشکل نشناختن این پردازنده حل میشه
مادربوردی که ÷ست قبلی نوشتن مادربورد خوبی هست به نظر من
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)