آها اينجوري من فكر كردم كلا جاي دكمه ها بهم ريخته !!!!
آها اينجوري من فكر كردم كلا جاي دكمه ها بهم ريخته !!!!
آقا رسول فایلرو دانلود کردم حالا تو کدوم پوشه ی پی اس پی بریزم ؟ راستی ربطی به نوع پی اس پی و ورژ نش نداره ؟ مال من اسلیم با 3.71 هستش .آقا رسول خواهشا ، خواهشا یک لینک دانلود سالم و به روز یک نرم افزار برای تبدیل فایلهایه صوتی و تصویری به فرمت پی اس پی بزارید که صدا رو هم عقب یا جلو نندازه . واقعا واقعا نیاز دارم . ممنون .
Last edited by bmwm3gtr; 06-11-2007 at 00:56.
من یه چیزی رو فهمیدم ( البته شاید احمقانه به نظر بیاد)....برای بعضی از بازی ها که اجرا نمیشن میتونید برید و جای دکمه ها رو عوض کنید!!
من این روشو رو چند بازی امتحان کردم وجواب داد!! (قبل از اینکه جای دکمه ها رو عوض کنم بازی نیومد اما بعد عوض کردن بازی اومد!! وبعد از عوض کردن مجدد بازی نیومد!
(البته احتمالش خیلی کمه)![]()
پوشه filer رو توي game150 كپي كن براي نوع psp نميدونم ولي روي ورژن 3.52و3.71كار ميكنه .
برنامه XviD4PSP هم براي تبديل فايلهاي تصويري به فرمت قابل اجرا در psp هست كلا برنامه خوبي هست يه كم بهش ور بري همه چيز دستت مياد قابليت تمام صفحه كردن تصوير روهم داره .
دوتا ورژنش در اين سايت هست ورژن 4 كه فول هست و ورژن5 كه بتا هست هركدوم رو ميدوني دانلود كن من ورژن 4 اون رو دارم.
اينم لينك
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بچه ها من با چه برنامه ايي ميتونم فايل تصويري را به فرمتي كه براي psp است تبديل كنم ؟
راستي چي شد پس كسي manhunt2 را بازي نكرده ؟
اگه پست بالايي رو بخوني ميفهمي چطوري و با چه برنامه اي .
دوستان من یک رم اصل سونی دارم 2 گیگ و یک psp slim که دیروز گرفتم
همه بازی ها را اجرا کرده وفقط بازی ها .cso را اجرا نمی کنه و همچنین بازی socer 2007 و بازی harvest moon نه توش می ره بعد خاموش می شه
چه برنامه ای برای تبدیل .cso به iso هست
و برای اون دوتا بازی چی کا ر کنم
بعد چه جوری می تونم فایلهای pdf را ببنیم و چه پلاگینهای دیگه ای داره
چه بازی هایی رو امتحان کردیند ؟که اینجوری درست شد ؟
یکم اطلاعات میخواستم
firmware چی هستش؟؟؟
جدیدترین نسخه ش چی هست؟
ازکجا میتونم دانلودکنم؟؟
چه جوری نصبش کنم؟؟؟
WWE Smackdown Vs Raw 2006 و WWE Smackdown Vs Raw 2007!!!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)