با سلام
کی کربن رو روی Cd گرفته؟؟؟
چند تا Cd هست؟
با تشکر
با سلام
چند تا Cd هست؟
با تشکر
Last edited by musa; 10-01-2007 at 11:41.
اگر بازی Splinter Cell شما ارجینال هست پس نباید در بازی مشکل خاصی داشته باشید!!!
ولی در کل خیلی ها با این ارور شایع برخورد کردند که با تعویض کرک بازی و یا ویندوز تونستند این مشکل رو حل کنند و فکر نمیکنم ایراد از کارت گرافیک و یا سخت افزار خاصی باشه.
6 CD و 1 DVDبا سلام
چند تا Cd هست؟
با تشکر
به هر حال دست شما درد نکنه من از کرکی که داده بودین استفاده میکنم ببینم چطور میشه و اگر نشد ویندوز عوض میکنم .
حسام ميتوني در اين جور موارد دوباره سي دي 1 رو بزاري يا بقيه سي دي ها رو امتحان كن .
راستي از كدوم شركت خريدي ؟
راستي من يك زحمتي براي دوستان دارم
گرافيك من اينه : 256 Geforce 256 MB و مدلش 5500
من هر چي سايت Nvidia و Geforce رو زيرورو كردم چيزي پيدا نكردم .
اگه كسي لينكش رو داره اينجا بزاره ممنون ميشم چون واقعاً نياز دارم
آقا من ميخوام بازي سيمز بيزينس رو نصب كنم و از شركت تكين هست
ولي وقتي ميخوام نرم افزارdaemon tools رو نصب كنم كه درايو مجازي بسازه اين ارور رو ميده كه در عكس هست
لينك عكس : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و بعد از اين كه ok ميزنم هم اين يكي ارور رو كه در عس دو هست رو ميده
لينك عكس دو : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خواهش ميكنم كمكم كنيد تا بتونم اين برنامه daemon tools رو نصب كنم و بازي رو اجرا كنم ؟به نظر شما مشكل از چيه ؟؟
Last edited by MESHKIPOSH; 12-01-2007 at 18:01.
دوستان من بازی Getting Up تازه به دستم رسیده . اما متاسفانه یکی از فایلهای داخل سی دی یک اون مشکل داره .
اسم فایل Pakmiss هستش که 3 مگ و خورده ای حجمشه . اگه یه نفر لطف کنه این فایل رو برام یه جایی آپلود کنه یه دنیا ممنون میشم .
اگر فقط برای بدست اوردن اطلاعات در مورد این کارت میخواید میتونید به لینک های زیر مراجعه کنید, تو سایت Nvidia چیز خاصی پیدا نکردم.![]()
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما از ورژن جدیدتر برنامه DAEMON Tools استفاده کنید ببینید باز هم با همین ارور رو میده یا نه؟آقا من ميخوام بازي سيمز بيزينس رو نصب كنم و از شركت تكين هست
ولي وقتي ميخوام نرم افزارdaemon tools رو نصب كنم كه درايو مجازي بسازه اين ارور رو ميده كه در عكس هست
لينك عكس : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و بعد از اين كه ok ميزنم هم اين يكي ارور رو كه در عس دو هست رو ميده
لينك عكس دو : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خواهش ميكنم كمكم كنيد تا بتونم اين برنامه daemon tools رو نصب كنم و بازي رو اجرا كنم ؟به نظر شما مشكل از چيه ؟؟
برنامه رو میتونید از لینک زیر دانلود کنید.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان عزیز
بازی age of empires III رو دانلود کردم (البته آفلاین)
که ورژن trial هستش
۲ تا مرحله بیشتر نمی ره و بقیه اش قفله
می خوام بدونم می شه درستش کرد؟ (کرکی چیزی داره؟ که همه مرحله هاش باز بشه و فول بشه؟)
البته شاید این سوالم تکراری باشه ولی من گشتم
این تاپیک هم که ماشاالله ۱۹۷ صفح شده و جستجو در اون غیر ممکنه
ممنون
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)