تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 194 از 616 اولاول ... 94144184190191192193194195196197198204244294 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,931 به 1,940 از 6155

نام تاپيک: ✔ نظام وظیفه و شرایط ادامه ی تحصیـل مشمولان || معافیت ها در پست اول و دوم

پروفشنال hosseingrami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

12

سلام.
    اول خدا بیامرز پدرتونو و همچنین مادرتون رو حفظ کنه.دوست عزیز من هر چی که دونستم گفتم دوباره میگم مشکل شما نظر کاملتر میطلبه اینکه به همون جاهایی که گفتم برین اگه نمیتونین برین من برم (جدی ) ببینین اینجا دیگه فک کنم چیزی عایدتون نشه برین همون جاهای گفته شده (مخصوصا اموزش از راه دور رو برو واسه تحصیلت بیشتر راهنمایت میکنه برای کفالت هم به نظام وظیفه برین ) و همچنین میتونین با(مركزمشاوره و پاسخگويي سازمان وظيفه عمومي ناجا باشماره تلفن هاي 73941739 و 73941735 آماده راهنمايي و ارائه مشاوره تخصصي به مشمولان و خانواده هاي آنها در زمينه قوانين و مقررات خدمت وظيفه عمومي مي باشد.
    ساعات پاسخگويي: همه روزه در ايام غير تعطيل صبح ها از ساعت 7 تا 13:30 و بعد از ظهرها از ساعت 14:30 تا 18

ضمناً ساعات پاسخگويي در روزهاي پنج شنبه از ساعت 9 تا 11:30 خواهد بود) تماس بگیرین.
    موفق باشین.
    سلام داش ممنون جواب دادي!
    والا من گرفتارم و راضي به زحمت تو هم نيستم همين که برام زحمت کشيدي و منت گذاشتي و جواب دادي يه دنيا ممنونم خدا رفتگانتو هم بيامرزه!
    چون تو سايت هاي ديگه پست دارند و همگي پيگير بودند گفتم اين فروم هم شايد اطلاعاتي داشته باشه که به دردم بخوره که همين طور هم بود!
    خيلي ممنونم ازت!
    يا علي مدد!

کـاربـر بـاسـابـقـه rozbeh85's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

سلام داداش من از اول شهریور یعنی 20 روز دیگه اعزام میشه به سربازی با لیسانس عمران
    منم همین شهریور درسم تموم میشه فارغ تحصیل میشم منم با لیسانس عمران .
    من می خوام ارشد آزاد بدم برم ارشد بخونم اگه من ارشد بخونم و تموم کنم و داداشم هم سربازی رو تموم کنه و پدرم هم 60 سال به بالا بشه آیا من معاف میشم ؟ داداشم هم ازدواج اینا نکرده فوقش 6 سال دیگه ازدواج میکنه یعنی میگم ازدواج اینا تو کار نیست ...
    آیا من می تونم معاف بشم ؟
    نچ، داداشتون هم ازدواج کنه و از ایران هم بره و اینها باز معاف نمیشی
    میتونی وقتی داداشت رفت سربازی دفترچه رو پست کنی و برگه اعزام به خدمت برادر هم روش تا تاریخ اعزام تو بیوفته بعد از پایان خدمت برادر که انشاالله کنکور هم قبول میشی و بعد از ارشد میری

---------- Post added at 08:03 AM ---------- Previous post was at 08:02 AM ----------

حدس میزنم این سوال من تا حالا چند بار پرسیده شده باشه.
    خودمم چند بار اینور اونور پرسیدم اما جواب قاطعی نگرفتم.
    من دانشجو کارشناسی هستم، سال سوم.
    چشمهام نزدیک بینی داره هر کدوم نزدیک به 5، هر کدوم یکی 2 درجه هم آستیگمات داره.
    میتونم الان اقدام کنم برای معافی؟
    (قوانین معافی چشم رو میدونم که باید 10 بشه و اینا. اما سوال اینه که الان میتونم اقدام کنم یا وایسم تا آخر درسم؟
    چون یکی میگفت قوانینش عوض شده الان میتونم اقدام کنم)
    اونطوری که تو دفترچه نوشته باید بعد از پایان درس واسه معافیت پزشکی اقدام کنی
    باز واسه محکم کاری برو پلیس +10 یه دفترچه بگیر، اگه عوض شده باشه اونجا نوشته

3. 2 کاربر از rozbeh85 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز arash66_2m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    جایی همین نزدیکی ها

پيش فرض

نچ، داداشتون هم ازدواج کنه و از ایران هم بره و اینها باز معاف نمیشی
    میتونی وقتی داداشت رفت سربازی دفترچه رو پست کنی و برگه اعزام به خدمت برادر هم روش تا تاریخ اعزام تو بیوفته بعد از پایان خدمت برادر که انشاالله کنکور هم قبول میشی و بعد از ارشد میری

---------- Post added at 08:03 AM ---------- Previous post was at 08:02 AM ----------

اونطوری که تو دفترچه نوشته باید بعد از پایان درس واسه معافیت پزشکی اقدام کنی
    باز واسه محکم کاری برو پلیس +10 یه دفترچه بگیر، اگه عوض شده باشه اونجا نوشته
    اوکی/.
    حالا ارشد ها رو تبریز میدن یا اینا هم معلوم نمیشه ؟! کلا !

عجب شانسی داریم ها !
    کل فکو فامیل پسرها معاف شدنن جز ماها !!!
    یکی از دوستان هم دو برادر بود معاف شد ! حالا صداش در نمیاد که پزشکی یا یه چیز دیگه !؟!
    و این که این صحت داره که معاف پزشکی ها رو جایی استخدام نمی کنن اینا یه توضیحاتی بدین ! و اینکه ....

کـاربـر بـاسـابـقـه rozbeh85's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

اوکی/.
    حالا ارشد ها رو تبریز میدن یا اینا هم معلوم نمیشه ؟! کلا !

عجب شانسی داریم ها !
    کل فکو فامیل پسرها معاف شدنن جز ماها !!!
    یکی از دوستان هم دو برادر بود معاف شد ! حالا صداش در نمیاد که پزشکی یا یه چیز دیگه !؟!
    و این که این صحت داره که معاف پزشکی ها رو جایی استخدام نمی کنن اینا یه توضیحاتی بدین ! و اینکه ....
    منظورتون چیه ارشد ها رو تبریز میدن؟ اگه منظور افتادن شهر خودتان باشه معلوم نمیکنه، ولی چون ارشد هستید احتمالش هست
    از اونجا میگم معلوم نمیکنه که یکی از رفقا پزشک بود، شرایط دار هم بود، ساکن تهران، افتاد 1 بیمارستان تو پیرانشهر، رفت اعترض که بابا من شرایط دارم، گفتن فعلا اونجا بهت نیاز دارن
    طبق قانون کسانیکه معافیت پزشکی گرفتن نمیتوانند در استخدام نیروهای لشگری و کشوری در بیایند، مثل ادارات دولتی و بانک های دولتی و کلا دولت و نیرو های مسلح

6. این کاربر از rozbeh85 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن دانلود و آپلود nits's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    NeverLand

پيش فرض

سلام
    یه سوال داشتم دوستان .
    این همسایه ی ما متولد 70 هستش و نیمه دوم. کنکور هم داده ولی میخواد یکسال دیگه هم بمونه . حالا سربازی بشه میخوره یا میتونه یکبار دیگه کنکور بده ؟
    من هم 71 هستم و نیمه اول .
    در هر دو مورد اگه کمک کنید ممنون میشم
    از اساتید و بزرگواران لطف کنند یکیشون این سوال ما رو جواب بده .
    مرسی

آخر فروم باز sada's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    چطور مگه؟

پيش فرض

سلام دوستان.
    یک سوالی برام پیش اومده.من متولد 15 دی 69 ام.بعد قبل از عید امسال هم دفترچه رو گرفتم و پست کردم.سال دومم هم هست که کنکور دادم ولی هنوز اون برگه ای که میاد و نوشته کی اعزام هستم برام نیومده.می خواستم ببینم بعدا مشکلی توی ثبت نام دانشگاه اگه قبول شدم نداشته باشم.؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه TURBO_BOY2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    بندرانزلی

پيش فرض

سلام دوستان.
    یک سوالی برام پیش اومده.من متولد 15 دی 69 ام.بعد قبل از عید امسال هم دفترچه رو گرفتم و پست کردم.سال دومم هم هست که کنکور دادم ولی هنوز اون برگه ای که میاد و نوشته کی اعزام هستم برام نیومده.می خواستم ببینم بعدا مشکلی توی ثبت نام دانشگاه اگه قبول شدم نداشته باشم.؟
    سلام.
    نه مشکلی نیست ، شما موقع ثبت نام تو خود دانشگاه نامه میده بهت که بری نظام وظیفه و معافیت تحصیلی میدن اونجا ، یعنی اون برگه اعزام الکیه ، اگه هم بیاد باید اونو موقع معافیت تحصیلی تحویل نظام وظیفه بدی.

موفق باشی.

دوستان :
    سلام.

من کارت هوشمند معافیت سه برادری دوره ضرورت رو یه 1 سالی هست گرفتم ، و موقع دادن مدارک باید میرفتیم اسنادرسمی و یه تعهد نامه امضا میکردیم که گفته بود من تا سه سال بعد از گرفتن کارت دوره آموزشی رو باید برم...
    حالا خواستم بدونم امسال که کاردانی رو میگیرم و بعد میخوام ادامه تحصیل بدم ، مشکلی پیش نمیاد؟ (به خاطر اون تعهد)
    اصلا میدونید که باید بریم ما دوره آموزشی رو یا چون کارت معافی اومده دیگه نیاز نیست؟

ممنون میشم اگه اطلاعاتی دارید بگین.
    کسی جواب مارو نمیده!

10. این کاربر از TURBO_BOY2006 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز sada's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    چطور مگه؟

پيش فرض

سلام.
    نه مشکلی نیست ، شما موقع ثبت نام تو خود دانشگاه نامه میده بهت که بری نظام وظیفه و معافیت تحصیلی میدن اونجا ، یعنی اون برگه اعزام الکیه ، اگه هم بیاد باید اونو موقع معافیت تحصیلی تحویل نظام وظیفه بدی.

موفق باشی.
    ممنون.راستی من الان نمی تونم واسه گواهینامه اقدام کنم؟ (نتونستم از پیش دانشگاهی برگه بگیرم)

Scientific Moderator farshidshd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ๑۩۞۩๑̴

پيش فرض

سلام
    یه سوال داشتم دوستان .
    این همسایه ی ما متولد 70 هستش و نیمه دوم. کنکور هم داده ولی میخواد یکسال دیگه هم بمونه . حالا سربازی بشه میخوره یا میتونه یکبار دیگه کنکور بده ؟
    من هم 71 هستم و نیمه اول .
    در هر دو مورد اگه کمک کنید ممنون میشم
    نیمه دوم امسال مشمول میشه و باید بره

شما هم یک سال مهلت دارین

موفق باشید

13. این کاربر از farshidshd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه TURBO_BOY2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    بندرانزلی

پيش فرض

ممنون.راستی من الان نمی تونم واسه گواهینامه اقدام کنم؟ (نتونستم از پیش دانشگاهی برگه بگیرم)

آره پیش این موقع برگه نمیده ، و فکر کنم نمیتونی فعلآ اقدام کنی یا باید بری دانشگاه یا برگه اعزامت بیاد...بازم بهتره خودت بری نظام وظیفه در این مورد گواهینامه بپرسی که راهی هست یا نه .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •