سرویس یک مگ روی چند گیگ محدود میکنن 40 گیگ؟
سرویس یک مگ روی چند گیگ محدود میکنن 40 گیگ؟
من جای شما بودم صبر میکردم این مشکل سابقه داره و قبلا به وجود اومده و درست شده بعد از یه مدت، به حرف کارشناسهای مخابرات به هیچ وجه اعتماد نکنید مصرف منصفانه که یهو نمیتونه برای همه اعمال شه مگه مصرف ها یکسانه
منم به خاطر سرعت پایین خیلی دوست داشتم از جای دیگه نت بگیرم اما تعرفه ها و حجم هارو که دیدم واقعا سرویسی با این قیمت برام وجود نداره
دوستان منم با شما موافقم که اصولا اینترنت باید نامحدود باشه ولی خب چی کنیم که اینجا ایرانه و همینم که داریم با منت داریم که مثلا سرعت بالای ۱۲۸ دارن میدن
ولی به نظرم برید سراغ این طرح همسفر مخابرات
سرعتش که حداکثر میزانی هست که خطتون میکشه و به صرفه ترین بستش ، بسته ۳۰۰ گیگ _ ۳۰۰/۰۰۰ تومنه که انصافا بد هم نیست
من الان همین طرحو دارم و بسیار راضیم
درسته اینترنت نامحدود خوبه ولی نامحدودی که سرعتش ۶۴ کیلوبایت باشه دیگه واقعا رو اعصابه و شما حتی یه شبانه روز پشت سر هم دانلود کنی فقط ۵ گیگ میگیره که پول برق و اصطحلاک کامپیوترتون جبرانش میکنه
به نظرم واقعا دوران سرعت ۵۱۲ تموم شده
ضمن اینکه الان شما میتونید با بسته های نامحدود ایرانسل یا همراه اول ، دانلودهای پرحجم و سنگینتون رو انجام بدید .
البته بازم حق رو به شما میدم ولی خب چاره ای نیست [emoji17]
Sent from my SM-A510F using Tapatalk
Last edited by Mohammad Aghaee; 13-06-2017 at 13:37.
من امروز دوباره زنگ زدم 2020 گفت اختلاله و درست میشه
ازش پرسیدم و تاکید کردم مصرف منصفانه نیست؟ گفت نه
کلا این هفت هشت باری که از خرابی فرورردین و این دوره زنگ زدم هیچوقت به من نگفتن مصرف منصفانست و فقط گفتن اختلاله
دوست من تمایلی ندارن که این موضوع رو بگن. حتی درست مثل اون دوستمون که گفته بودن بعد اینکه برای پیگیری تیکت از مخابرات تماس گرفتن و در مورد منصرف منصفانه گفتن منم گفتم جمع آوری کنید. بعد اینکه قطع کردم از ۲۰۲۰ تماس گرفتن گفتن جمع نکن و بیا طرح حجمی .... بگیر بهتره. خلاصه مصر بودن که نرم جمع آوری کنم. کلا این داستان ادامه داره و از سر برج که باز سرعت ها بهتر بشه تا وقتی ۲۵ گیگ دان نکردی خوبه بعدش همین داستانه.....
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
من 2 مگ نامحدود داشتم ماهی 500 گیگ دانلود می کردم 75 هزار تومن
گفتم چه قدر گرونه 75 تومن برم 2 مگ حجمی بگیرم ماهی 17 تومن رفتم 2 مگ حجمی گرفتم
الان ماهی زیر 50 گیگ مصرفم هزینشم همون 75 هزار تومان میاد
یعنی کسخولتر از من وجود نداره 2 مگ نامحدود رو مفت دادم رفت![]()
دوستان می دونید چرا فقط مخابرات می تونه روی فیبرنوری سرویس بده؟ تا کی این قابلیت در انحصار مخابرات می مونه؟ ما چه گناهی کردیم که اومدن سرخود این منطقه رو فیبر کردن و ما بین این همه شرکت فقط مجبوریم از مخابرات آشغال سرویس بگیریم؟ آخه کجای دنیا اینجوریه؟؟؟![]()
متاسفانه با بد دولتی طرفیم////شارلاتانیزم در لباس آزادی و حقوق شهروندی!!!تازه این فقط یه اپسیلون از این دزدی هاست...قبض های برق و اب و ... دارن بیداد میکنن از بی حساب کتابی .... هیچ کسم عین خیالش نیست...![]()
دوستان شما برای ۵۱۲ نامحدود هر ماه روی قیض چقدر پرداخت میکنین؟
2 ماه 47 تومن
هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)